Jubileumfeest

Jubileumfeest organiseren samen met BENZ Agency

Gefeliciteerd! Jouw bedrijf bestaat (bijvoorbeeld) 10, 15 of 25 jaar en je gaat binnenkort een mooi jubileum vieren. Misschien duurt het nog even en ben je alvast aan het oriënteren voor jubileumfeest ideeën of je bent op zoek naar de laatste puzzelstukjes voor je feest in de nabije toekomst. Hoe dan ook, het moet een onvergetelijk feest worden wat helemaal past bij je bedrijf, de medewerkers, maar ook je stakeholders. Het entertainment is een belangrijk onderdeel bij een jubileumfeest organiseren. Tijdens een feest moeten de gasten van begin tot eind worden vermaakt. Hieronder vind je een grote selectie aan de beste Nederlandse artiesten en bands voor je jubileum. Maar daarnaast kunnen we je ook ondersteunen bij de totale organisatie van een onvergetelijk jubileumfeest. Neem zeker contact met ons op om eens te sparren over de mogelijkheden en jubileum ideeën.

Bekijk alle artiesten

Mijlpalen moeten gevierd worden: 4-jarig bestaan bedrijf of 30 jaar jubileum bedrijf, er is altijd reden tot feest. Jij, de medewerkers, maar ook iedereen rondom het bedrijf mogen trots zijn op deze prestatie. Dat kun je dus niet zomaar voorbij laten gaan. Er zijn natuurlijk vele jubileum ideeën voor een verrassend jubileumfeest. Je kunt dit op veel verschillende manieren vieren, op een manier die bij je bedrijf past. Denk bijvoorbeeld aan een groots festival voor een 10-jarig bestaan bedrijf of een informele borrel voor 5 jaar jubileum bedrijf met live band. Maar het kan ook een open dag zijn voor alle geïnteresseerden. Van groot feest tot intieme bijeenkomst, alles kan. Wij helpen je graag jouw jubileumfeest tot een succes te maken.

Lees ook:
Artiest bedrijfsfeest boeken? 6 inspiratie tips
Xander & Friends: uniek live totaalconcept op je evenement

Jubileum vieren tips

Juist door de legio mogelijkheden is het lastig om de juiste keuzes te maken en in het aanbod geschikte partners te selecteren. Daarbij kan het overweldigend zijn wat er allemaal bij komt kijken. Daarom ondersteunen we je graag bij het organiseren van je jubileumviering. Denk bijvoorbeeld aan: 5, 10-jarig jubileum bedrijf, maar ook een persoonlijk jubileum of de viering van je 50ste verjaardag. Naast dat wij een ruim aanbod aan Nederlandse artiesten en bands hebben om het entertainment voor het evenement te programmeren, kunnen we ook de overige aspecten van je event uit handen nemen. Er zijn namelijk veel aspecten te regelen en veel keuzes te maken. Er zijn veel partijen met ruime ervaring de afgelopen jaren die jouw jubileum naar een ongekend niveau kunnen tillen. Zij wijden zich aan het organiseren van onvergetelijke jubileumfeesten in heel Nederland en leven voor het moment waarop alles samenkomt. Je wilt natuurlijk dat het een groot succes wordt en dat er nog jaren over wordt nagepraat. Wij brengen je in contact met de meest geschikte partijen. Bedrijven die ervaren, maar ook betrouwbaar zijn en passen bij jouw wensen. Wij zelf besteden dan uiteraard ook speciale aandacht aan een entertainend programma. Een verrassende line-up met top artiesten uit ons land.

Jubilea voorbeelden

Ben je klaar om aan de slag te gaan? Stap één is dat je al globaal een plan hebt. Bekijk wat jubileum ideeën bedrijf. Onze ervaring is dat met enkele voorbeelden van jubilea die je aanspreken je al enigszins richting kan geven hoe het evenement eruit moet gaan zien. Ook is het heel belangrijk dat de opzet van het jubileumfeest aansluit bij het DNA van je bedrijf, zodat het op de juiste manier de kernwaarden van je bedrijf uitstraalt. Stel jezelf ook vast de vraag wat de locatie van het evenement moet zijn: een externe locatie of juist een jubileumfeest op eigen terrein. Een eigen locatie heeft natuurlijk z’n voor- en nadelen. Er moet veel omgebouwd worden en er moeten veel extra faciliteiten ingehuurd worden, maar het is wel op een vertrouwde plek voor je gasten. Deze aspecten als jubileumfeest op eigen terrein, wel of niet eigen locatie, zijn veelgestelde vragen in een oriënterend gesprek voor jouw onvergetelijke jubileumfeest.

Persoonlijk gesprek

Op zoek naar ondersteuning bij de organisatie van je jubileumfeest? Wil je een partner in de organisatie of wil je volledige ontzorging en door een andere partij het jubileumfeest laten organiseren? Alles is mogelijk, van advies tot volledige organisatie als er geen extra tijd binnen het bedrijf is. We communiceren altijd eerlijk en transparant zodat je nooit voor verrassingen of vervelende extra kosten komt te staan. Neem zeker vrijblijvend contact met ons op om eens te sparren! Graag komen we bij je langs voor een persoonlijke gesprek over jouw wensen.

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van BENZ Agency in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.