Xander & Friends

Uniek live totaalconcept op je evenement

Artiesten maken letterlijk vele meters. Zij komen in alle uithoeken van het land, zien duizenden mensen en hebben hun repertoire al talloze keren gezongen. Daarom weten zij als geen ander wat het publiek wil.

Zo ook Xander de Buisonjé die door jarenlange ervaring zag dat mensen vooral diversiteit willen zien en van begin tot eind vermaakt willen worden.
Met dat in zijn achterhoofd bedacht hij het unieke concept Xander & Friends. Inmiddels enkele keren ‘tried and tested’, is het concept nu ook te boeken voor jouw event.

Wat is Xander & Friends?

Xander & Friends is een totaalconcept met live muziek voor evenementen. Xander de Buisonjé is de host van de avond en nodigt, samen met zijn 8-koppige band inclusief blazers en backing vocals, diverse bekende gastartiesten uit. Deze gastartiesten spelen een eigen set, al dan niet afgewisseld met duetten.

Zo genieten je gasten van een complete show, inclusief pauze dj, met een divers aanbod aan bekende artiesten. Daardoor is de show aan te passen aan elk soort evenement en budget. We vormen samen met jou een passende line-up, denk aan o.a. Sharon Doorson, Wolter Kroes, Yes-R en Glennis Grace.

Guilty pleasures by Xander & Friends

De 90s en 00s feestjes schieten als paddenstoelen uit de grond. ‘Foute’ hits waren nog nooit zo populair. Daarom is het Xander & Friends concept ook te upgraden naar ‘Guilty pleasures by Xander & Friends’. In deze show gaat Xander de Buisonjé met zijn gastartiesten écht ‘out of the box’. Ze brengen verrassend repertoire van pop naar smartlappen en van rock naar hiphop classics. Verwacht daarnaast ook duetten in bijzondere combinaties. Deze show is een breed kleurenpalet aan muziek en artiesten, begeleid door een 12-koppige live band.

Kortom, met Xander & Friends en Guilty pleasures by Xander & Friends, haal je de kracht van de grootste concerten in Nederland naar jouw eigen event. Daarbij word je met dit totaalconcept als organisator compleet ontzorgd. Zo kunnen wij de gehele totaalprogrammering van je event neerzetten.

Heb je interesse en ben je benieuwd naar de voorwaarden? Mail dan naar conny@benzagency.nl.

Lees ook:
Line-up voor je festival of feest gezocht? 4 uitdagingen en oplossingen
Totaalprogrammering

Foto: Rosoriginal

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van BENZ Agency in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.