Beschrijving

Xander de Buisonjé

Xander de Buisonjé boeken

Zanger Xander de Buisonjé boeken voor je event

Xander de Buisonjé boeken voor een optreden? De zanger van Nederlandstalige klassiekers is, naast een gevestigd presentator, een uitstekende entertainer voor jouw feest of event.

Xander de Buisonjé in Volumia!

Xander de Buisonjé werd bekend als de frontman van Volumia! Hij schreef de populaire nummers waarmee Volumia! een groot succes werd: ‘Het is over’, ‘Afscheid’ en ‘Hou me vast’. De nummers behoren inmiddels tot de Nederlandstalige klassiekers. Volumia! viel in 2002 uit elkaar.

Solocarrière

Na Volumia! besloot Xander de Buisonjé verder te gaan als soloartiest. De zanger is een van de populairste artiesten van Nederland en wordt zeer regelmatig geboekt. Voor zijn laatste album Xander in Concert kreeg hij een Gouden Plaat. Zijn single ‘De wereld redden’, die uitkwam in 2012, belandde in de top 10 van iTunes.

Xander de Buisonjé heeft naast zijn muzikale carrière een theatershow gedaan en diverse concerten en televisieprogramma’s gepresenteerd. Bij ‘Xander omarmt’, zijn interactieve theatershow, liet hij zich inspireren door zijn publiek en vierde hij de vriendschap van zijn bezoekers. Als presentator stond hij op het podium van De Vrienden van Amstel LIVE!, Studio 9 en het televisieprogramma ‘Zij gelooft in mij’.

Ook vervult Xander de rol van coach, producer en Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke stand. Bij uitstek drie dynamische manieren om zijn passie voor muziek over te geven aan anderen. Als coach begeleidt hij zowel individuele artiesten als collectieven. Als producer is hij onder andere betrokken bij het creatie-proces van Cookhouse.
Xander is daarom naast zanger ook in te zetten als spreker voor zakelijke evenementen.

Xander de Buisonjé boeken voor een optreden

Xander de Buisonjé boeken voor een optreden doe je exclusief bij BENZ Agency. Je kunt Xander de Buisonjé boeken met een live band of een tape-set. Ook is hij in te zetten als spreker voor je bedrijfsevenement of seminar. Daarnaast kun je Xander de Buisonjé boeken in een bijzonder concept met collega artiesten, genaamd Xander & Friends. Neem contact met ons op voor meer informatie en boekingen.

Bij BENZ Agency boek je diverse Nederlandse artiesten voor je feest of evenement. Naast de exclusieve artiesten die wij vertegenwoordigen, zijn vele artiesten bij ons te boeken. Hier op onze website vind je het hele overzicht, maar bel, mail, app of chat met ons voor al je vragen. Wij staan graag voor je klaar om je entertainment-vragen te beantwoorden!

Foto: Bart Heemskerk

Boeken
  • 8500 €
   1 x 30 min., incl. geluid < 500 pers. en vleugel
  • 14500 €
   1 x 60 min., excl. geluid en licht, incl. monitor set en backline (instrumenten incl. vleugel)

0.00

Heb je vragen? Bel of app ons dan!
Heb je vragen?
Neem contact op
BENZ Agency
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Incl. geluid < 500 pers. en vleugel

Bezetting

1 persoon

Genre

Nederlandstalig

Prijs

Vanaf € 8.500,00

Boekingsmogelijkheden

 • Ook met live band te boeken