Beschrijving

Xander de Buisonjé

Xander de Buisonjé boeken

Zanger Xander de Buisonjé inhuren voor je event

Xander de Buisonjé boeken voor een optreden? De zanger van de mooiste Nederlandstalige songs is, naast een gevestigd presentator, een uitstekende entertainer voor jouw event.

Xander de Buisonjé in Volumia!

Xander de Buisonjé werd bekend als de frontman van Volumia! Hij schreef de populaire nummers waarmee Volumia! een groot succes werd: ‘Het is over’, ‘Afscheid’ en ‘Hou me vast’. De nummers behoren inmiddels tot de Nederlandstalige klassiekers. De band viel in 2002 uit elkaar.

Solocarrière Xander

Hierna besloot Xander de Buisonjé verder te gaan als solo artiest. De zanger is een van de populairste artiesten van Nederland en wordt zeer regelmatig geboekt. Hij duikt in de studio en brengt diverse solo albums uit. Voor zijn laatste album ‘Xander in Concert’ kreeg hij een Gouden Plaat. Zijn single ‘De wereld redden’, die uitkwam in 2012, belandde in de top 10 van iTunes. In 2015 stond hij als soloartiest in de Heineken Music Hall.

Multi-talent

Xander de Buisonjé heeft naast zijn muzikale carrière een theatershow gedaan en diverse concerten en televisieprogramma’s gepresenteerd. Bij ‘Xander omarmt’, zijn interactieve theatershow, liet hij zich inspireren door zijn publiek en vierde hij de vriendschap van zijn bezoekers. Als presentator stond Xander de Buisonje op het podium van De Vrienden van Amstel LIVE!, Studio 9 en het televisieprogramma ‘Zij gelooft in mij’.

Ook vervult Xander de rol van coach, producer en Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke stand. Bij uitstek drie dynamische manieren om zijn passie voor muziek over te geven aan anderen. Als coach begeleidt hij zowel individuele artiesten als collectieven. Als producer is Xander onder andere betrokken bij het creatie-proces van Cookhouse.
Xander de Buisonje is daarom naast zanger ook in te zetten als spreker voor zakelijke evenementen. Vraag ons naar de prijs.

Wat kost Xander de Buisonje boeken voor een optreden?

Xander de Buisonjé boeken voor een optreden doe je exclusief bij BENZ Agency. Je kunt Xander de Buisonje boeken met een live band 1 x 60 minuten of een tape-set van 1 x 30 minuten. De prijs voor het boeken van Xander de Buisonjé is € 9.995,-  voor een tape act en € 16.500,- voor de bandshow. Deze genoemde prijzen (gage) voor het inhuren van Xander de Buisonjé is een richtprijs exclusief BTW en BUMA.

Xander de Buisonje leerden we kennen als frontman van de band Volumia! en is o.a. vaste gast bij afgelopen edities van Vrienden van Amstel LIVE met andere artiesten van Nederland. Natuurlijk zingt hij live zijn grootste hits zoals ‘Afscheid’ en ‘Hou me vast’. Ook is hij in te zetten als spreker voor je bedrijfsevenement of seminar. Daarnaast kun je Xander de Buisonje boeken in een bijzonder concept met collega’s, genaamd Xander & Friends. Een veelzijdige, muzikale show voor iedereen met als host Xander de Buisonje. Entertainment van de hoogste plank waarbij alle gasten verrassende songs of duetten zingen. Tijdens de show presenteert Xander de Buisonje het geweldige programma.

Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid, meer informatie en boekingen. Zo kun je een gratis offerte ontvangen of kun je een vrijblijvende optie plaatsen. Boeken Xander gaat zo eenvoudig en snel. Wij zijn het officieel boekingskantoor van de zanger dus dé plek voor boeken Xander de Buisonje, maar ook andere acts.

Nederlandse zangers op je event

Bij BENZ Agency boek je diverse Nederlandse artiesten voor je feest of evenement. Naast de exclusieve artiesten die wij vertegenwoordigen, zijn vele artiesten bij ons te boeken. Niet alleen een Nederlandse bekende artiest zoals Xander de Buisonje boeken, maar ook zangers of bands die komen zingen op je bruiloft. Hier op onze website vind je het hele overzicht, van de grootste zangers of zangeressen tot nieuwe muzikale talenten.

Maar kun je je gewenste artiest niet vinden of weet je niet welke artiest te boeken, passend bij je publiek of de mensen die je verwacht? Wat is het aantal personen? Wat voor soort muziek horen ze graag? Misschien heb je wel een vraag over de prijzen. Bel, mail, app of chat met ons voor al je vragen. Wij staan natuurlijk graag voor je klaar om je entertainment-vragen te beantwoorden en je boekingen te verzorgen! Wij zijn al een aantal jaar entertainment partner in Nederland en hebben de nodige ervaring, dus kunnen je vast verder helpen en de beste prijs aanbieden.

Foto: Set Vexy

Boeken
Tape act 1 x 30 min., incl. vleugel en monitor set
€ 9.995,00
Met live band 1 x 60 min., excl. geluid en licht, incl. backline (instrumenten incl. vleugel)
€ 16.500,00
Xander & friends Tijd en techniek in overleg
€ 25.000,00
De genoemde prijzen zijn richtprijzen. Vraag Xander de Buisonjé aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
BENZ Agency
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Incl. vleugel en monitor set

Bezetting

1 persoon

Genre

Nederlandstalig

Prijs

Vanaf € 9.995,00

Boekingsmogelijkheden

  • Ook met band te boeken