Beschrijving

André Hazes

André Hazes boeken

Populaire zanger Andre Hazes boeken voor je evenement

André Hazes boeken? Deze bekende Nederlandse zanger boek je nu voor je evenement.
Het stempel ‘de zoon van’ is hij inmiddels allang ontgroeid, hij heeft zicht ontwikkeld tot een waardige opvolger al blijft hij trots op zijn afkomst. Maar André Hazes jr gaat op eigen benen ook als een trein. Op de leeftijd van dertien scoorde hij al zijn eerste nummer 1-hit. Het nummer ‘Bedankt Mijn Vriend’ was een postuum duet met zijn vader Hazes senior. Hij heeft inmiddels drie gouden albums op zijn naam en je kunt zowel op festivals en evenementen als op televisie niet meer om hem heen.

Echte doorbraak

Na zijn debuutalbum uit 2013 (zijn eerste album heette ‘Mijn Beste Vriend’) brak Andre Hazes jr pas goed door in het programma De Beste Zangers Van Nederland, waarin hij opviel met zijn vertolking van Ik Leef Mijn Eigen Leven, wat hem een nummer 1-hit opleverde. Een paar jaar geleden tekende hij een contract bij Dino Music en scoorde meteen een dikke hit met Leef. Het jaar erop, in 2016, kwam ook een album uit met dezelfde titel. Vervolgens werd André overladen met onderscheidingen. Hij sleepte maar liefst vier prijzen weg bij de Buma Awards, kreeg een Edison in de categorie Volksmuziek en ontving de 100%NL Publieksprijs. Het album ‘Leef’ werd goud, de single zelfs platina, hij scoorde een gouden tweede album en meerdere dikke hits. Ook daarna volgde nieuwe muziek met diverse singles zoals ‘Heb Ik Jou Echt Gekend’, dat hij afgelopen najaar in de Rotterdamse concertzaal lanceerde en op zijn volgende album zal staan. Zijn relatie met vriendin Monique, maar ook zijn zoontje André junior zorgt daarbij ook voor de nodige inspiratie.

André Hazes 2.0

André Hazes zit sindsdien absoluut niet stil sinds dat laatste album en blijft zijn zegetocht voortzetten. Naast twee concerten in AFAS Live (voorheen Heineken Music Hall) in Amsterdam werd André ook presentator bij SBS. Daarna volgden ook diverse uitverkochte concerten in Ahoy en vele andere succesvolle optredens, zoals Vrienden van Amstel LIVE en Holland zingt Hazes. Maar ook alle grote evenementen en festivals door het hele land weet Andre Hazes jr plat te spelen met zijn band. Andre Hazes inhuren voor jouw evenement? Vraag ons naar de mogelijkheden!
Ook Vlaanderen heeft de zanger in haar hart gesloten en speelt een grote rol in André’s carrière. Zo werd André coach in de Vlaamse The Voice Senior en heeft hij in Vlaanderen tien optreden gepland staan in de grotere zalen.

Na afwezigheid van twee jaar en een zware periode voor hem, kondigt André Hazes zijn comeback in 2023 aan. Met een concert in Ahoy, een nieuwe single ‘Deel van Mij’ en later dat jaar zijn nieuwe album ‘Op mijn Lijf geschreven’, is hij helemaal klaar om weer de podia in Nederland te veroveren.

André Hazes boeken

Andre Hazes boeken voor je feest of evenement? André Hazes is een favoriete act en laat je met zijn band het wauw effect beleven met vuur en special effects. Ze spelen een set van hoge kwaliteit en spelen ongetwijfeld het dak eraf. De zanger direct boeken doe nu bij BENZ Agency. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en beschikbaarheid opvragen. Je kunt ons bellen, het contactformulier invullen of een e mail sturen. Andre Hazes inhuren gaat zo makkelijk en snel.

BENZ Agency is jouw partner voor het boeken van bekende Nederlandse artiesten. Organiseer je een evenement en ben je op zoek naar een goede artiest of line-up? Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Voor zowel besloten feesten als openbare evenementen staan wij graag voor je klaar. Wij proberen de beste prijs aan te bieden. Genoemde gages op onze website zijn richtprijzen exclusief btw en BUMA. Je kunt altijd een vrijblijvende optie plaatsen.

YouTube video

Boeken
Prijs op aanvraag Vraag André Hazes aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Heb je vragen?
Heb je vragen?
Neem contact op
Boekingsinformatie

Tijdsduur

Op aanvraag

Techniek

Op aanvraag

Bezetting

1 persoon of band

Genre

Zanger

Prijs

Op aanvraag

Boekingsmogelijkheden

  • Let op! Als tape act enkel voor besloten evenementen te boeken
  • Met live band op aanvraag te boeken voor openbare evenementen

Extra informatie

Aantal genodigden

0-250, 250+

Categorie

Zanger

Evenementen

Openbaar, Besloten

Tijd

0-30 minuten

Genre

Pop, Nederlandstalig

Type event

Bedrijfsfeest of jubileum, Bruiloft, Feesttent, Festival, Privé feest

Budget

> € 20.000