Beschrijving

André Hazes

André Hazes boeken

Populaire zanger André Hazes boeken voor je evenement

André Hazes boeken? Deze bekende Nederlandse zanger boek je nu voor je evenement.
Het stempel ‘de zoon van’ is hij inmiddels allang ontgroeid, al blijft hij trots op zijn afkomst. Maar André Hazes gaat op eigen benen ook als een trein. Hij heeft inmiddels drie gouden albums op zijn naam en je kunt zowel op festivals en evenementen als op televisie niet meer om hem heen.

Echte doorbraak André Hazes

Na zijn debuutalbum uit 2013, Mijn Beste Vriend, brak André Hazes pas goed door in het programma De Beste Zangers Van Nederland, waarin hij opviel met zijn vertolking van Ik Leef Mijn Eigen Leven – wat hem een nummer 1-hit opleverde. Een paar jaar geleden tekende hij een contract bij Dino Music en scoorde meteen een dikke hit met Leef. Het jaar erop, in 2016, kwam ook een album uit met dezelfde titel. Hij sleepte maar liefst vier prijzen weg bij de Buma Awards, kreeg een Edison in de categorie Volksmuziek en ontving de 100%NL Publieksprijs. Het album Leef werd goud, de single zelfs platina.

André Hazes 2.0

André Hazes is niet meer te stoppen. Naast twee concerten in AFAS Live (voorheen Heineken Music Hall) in Amsterdam werd André ook presentator bij SBS. Daarna volgden ook diverse uitverkochte concerten in Ahoy en vele andere succesvolle optredens, zoals Vrienden van Amstel LIVE en Holland zingt Hazes. Maar ook alle grote evenementen en festivals door het hele land weet André Hazes plat te spelen met zijn band.

André Hazes boeken

André Hazes boeken voor je feest of evenement? André Hazes boek je nu bij BENZ Agency. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

BENZ Agency is jouw partner voor het boeken van bekende Nederlandse artiesten. Organiseer je een evenement en ben je op zoek naar een goede artiest of line-up? Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Voor zowel besloten feesten als openbare evenementen staan wij graag voor je klaar.

Boeken
    • 14000 €
      Enkel besloten, 1 x 30 min., incl. geluid < 250 pers., openbaar met live band op aanvraag

0.00

Heb je vragen of wil je deze artiest boeken voor een coronaproof (online) event? Bel of app ons dan!
Heb je vragen of wil je deze artiest boeken voor een coronaproof (online) event?
Neem contact op
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Incl. geluid < 250 pers.

Bezetting

1 persoon

Genre

Zanger

Prijs

Vanaf € 14.000,00

Boekingsmogelijkheden

  • Let op! Als tape act enkel voor besloten evenementen te boeken
  • Met live band op aanvraag te boeken voor openbare evenementen

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Tijd

Genre

,

Type event

, , , ,

Budget

,