Beschrijving

Jeroen van der Boom

Jeroen van der Boom boeken

Ras-entertainer Jeroen van der Boom boeken voor je event

Jeroen van der Boom boeken voor je feest of evenement? Dit veelzijdig talent vind je nu exclusief bij BENZ Agency.

Niemand kon de afgelopen tien jaar om Jeroen van der Boom (1972) heen. Hoewel hij altijd bekend heeft gestaan als een groot talent en zijn hand niet omdraaide voor presentatieklussen, imitaties of optredens als allround entertainer, vallen met het verschijnen van zijn hit ‘Jij Bent Zo’ in 2007 alle puzzelstukjes op de juiste plaats. De mega-hit staat wekenlang op één en blijft in de hoogste regionen staan, als ook zijn volgende single Eén Wereld de top bereikt. Met zijn platina status bekroonde album ‘Jij Bent Zo’ kan niemand meer om Jeroen van der Boom heen en zet Jeroen zichzelf definitief op de kaart.

Biografie Jeroen van der Boom

Jeroen van der Boom speelt binnen een jaar tweemaal een bomvolle Heineken Music Hall volledig plat en staat vier keer in het voorprogramma van Lionel Richie in het Gelredome. Maar het blijft zeker niet bij een nieuw album en een uitverkochte Heineken Music Hall, want het Toppers avontuur komt op zijn pad. Op het moment dat hij aan nieuw materiaal denkt, vragen de Toppers eind 2008 of hij Gerard Joling wil vervangen. Voor de Amsterdam ArenA concerten ‘Toppers in Conert’, maar ook om in 2009 aan het Eurovisie Songfestival in Moskou deel te nemen met de single ‘Shine’. Sindsdien is Jeroen niet meer bij de Toppers weg te denken en staat hij, met René Froger, Jan Smit en Gerard Joling, tijdens de jubileumeditie in 2019, weer in de Johan Cruijff ArenA. Ook met Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome Amsterdam is Jeroen onlosmakelijk verbonden. Als muzikaal leider, presentator en zanger. In 2019 doet hij dit voor de zevende keer en begeleidt hij tijdens dit Nederlands grootste kroegfeest weer veel collega’s op de piano.

Veelvuldig op tv

Veelzijdig als Jeroen is, richt hij zich in 2010 op zijn televisiecarrière. Hij wordt coach in het RTL4 programma The Voice Of Holland en een jaar later stapt Jeroen over naar SBS6 waar hij programma’s als Lotto Weekend Miljonairs, Wedden Dat Ik Het Kan en Wat Schat Je presenteert. Zijn passie voor muziek weet Jeroen uitstekend te combineren met zijn voorliefde voor televisie. Succesvolle shows als Bloed, Zweet en Tranen, De beste liedjes van, Holland Zingt en Muziekherinneringen brengen al zijn talenten samen.

Tour langs de theaters

Ook in de theaters is Jeroen van der Boom populair. In februari 2017 is zijn eerste solovoorstelling “Dit Ben Ik” in première gegaan. Een theatertour waarin Jeroen zijn veelzijdigheid laat zien. In de show brengt Jeroen zijn grootste en mooiste hits, aangevuld met verzoekjes uit de zaal, anekdotes en uiteraard ontbreken de imitaties van zijn collega’s niet. Op verzoek van de theaters en de fans stond Jeroen in 2018/2019 opnieuw in het theater met een reprise tour, Dit Ben Ik 2.0.

Ook afgelopen jaar bracht Jeroen weer nieuwe muziek uit en was hij met verschillende televisieprogramma’s op SBS6 te zien.

Wat kost Jeroen van der Boom boeken voor je evenement?

Jeroen van der Boom boeken voor je feest of evenement? Hij is één van de meest geboekte artiesten van ons land. Niemand kon afgelopen jaren om Jeroen van der Boom heen. Je boekt hem en vele andere Nederlandse artiesten exclusief bij BENZ Agency. De prijs voor het boeken van Jeroen van der Boom is € 11.500,- . Een bandshow kost € 17.500,- . Deze genoemde prijzen (gage) voor het inhuren van Jeroen van der Boom is een richtprijs exclusief 9% BTW en 7% BUMA. Direct boeken? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en ontvang een gratis offerte.

Foto: Set Vexy

YouTube video

Boeken
Tape act 1 x 30 min., incl. vleugel en monitor set
€ 11.500,00
Met live band 1 x 50/60 min., excl. geluid en licht, incl. backline
€ 17.500,00
De genoemde prijzen zijn richtprijzen. Vraag Jeroen van der Boom aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Heb je vragen?
Heb je vragen?
Neem contact op
BENZ Agency
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Incl. vleugel en monitor set

Bezetting

1 persoon

Genre

Nederlandstalig

Prijs

Vanaf € 11.500,00

Boekingsmogelijkheden

  • Ook met live band te boeken