Beschrijving

Douwe Bob

Douwe Bob boeken

Bekende zanger Douwe Bob boeken voor je evenement

Douwe Bob boeken? Deze bekende singer-songwriter boek je exclusief bij BENZ Agency voor besloten events.
Douwe ‘Bob’ Posthuma is een geboren en getogen Amsterdammer. Op zijn zesde krijgt hij zijn eerste pianoles en als hij veertien jaar oud is, voegt hij hier gitaar en zang aan toe. Het maken van muziek leert Douwe van zijn vader, Simon Posthuma, die deel uitmaakte van de kunstenaarsgroep ‘The Fool’ en ontwerpen maakte voor onder andere The Beatles. Zijn moeder was actief als danseres.

Winnaar tv-programma

In eerste instantie speelt Douwe vooral klassieke muziek, maar al snel maakt hij de overstap naar jazz. Daarna begint hij zich volledig op een carrière als singer-songwriter te richten en begint hij aan zijn eerste album. Daarin hoopt hij vooral zijn eigen, country-achtige stijl en manier van schrijven naar voren te kunnen brengen. Hij wil zijn eigen muziek kunnen maken en kan zich geen leven voorstellen zonder het schrijven van zijn eigen teksten. Zijn invloeden haalt hij vooral uit de oude meesters: Bob Dylan, James Taylor, Elvis Presley en oude country van onder meer Johnny Cash en Willie Nelson.

Een zo groot mogelijk publiek bereiken, dat is het doel dat Douwe probeert na te streven. Daarom geeft hij zich in 2012 op voor het VARA/BNN-programma ‘De beste singer-songwriter van Nederland’In de eerste ronde maakt hij direct indruk. Aan het einde van de rit wordt hij door presentator Giel en zijn muzikale vrienden tot winnaar van het programma gekroond.

Hits van Douwe Bob

Direct na het winnen van De beste singer-songwriter van Nederland brengt Douwe Bob zijn eerste single uit: ‘Multicoloured Angels’. Hij schrijft het nummer in opdracht van het programma voor zijn vader, die zijn muzikale steun en toeverlaat is. Voor de studioversie van de track ‘Multicoloured Angels’ wordt de hulp ingeschakeld van muzikanten uit de band van Tim Knol, die ook een grote rol speelden in de tv-show van Giel. Het debuutalbum Born In A Storm verschijnt in mei 2013.

Op 15 mei 2015 brengt Douwe Bob zijn tweede plaat uit: Pass It On, een album met een boodschap. In januari 2015 brengt Douwe Bob een single uit met Anouk, ‘Hold Me’. Het nummer wordt een hit en is nog maar een voorloper van wat er nog meer op het menu staat: ook de singles ‘Sweet Sunshine’ en ‘The News’ slaan keihard aan. Daarnaast maakt hij bekend dat hij Nederland zal vertegenwoordigen voor het Eurovisie Songfestival in 2016. Met het nummer ‘SlowDown’ behaalt hij de 11de plek bij het Eurovisie Songfestival in Stockholm. Alsof dat nog niet genoeg is zet Douwe Bob Paradiso op z’n kop tijdens het 50 Jaar 3FM Feest.

In 2023 lanceert Douwe Bob zijn single ‘This World is Our Home’, die ook te horen is in de commercial van D-Reizen, en zit hij in het programma ‘Beste Zangers‘. in 2024 komt er een nieuw album en gaat hij een clubtour doen.

Douwe Bob boeken

Met een unieke stijl en veelzijdigheid heeft Douwe Bob zichzelf bewezen als een opmerkelijke Nederlandse artiest. Zijn muzikale reis weerspiegelt niet alleen zijn creativiteit en talent, maar ook zijn veerkracht en vastberadenheid om zichzelf uit te drukken en anderen te raken met zijn muziek. 

Singer-songwriter Douwe Bob boeken doe je nu exclusief bij BENZ Agency voor besloten evenementen. Voor jouw event heeft hij een speciale rock ’n roll evergreen set samengesteld met o.a. klassiekers van Chuck Berry, Jerry Lee Lewis en Elvis Presley. Zowel in solo/duo bezetting als met volledige band te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. Douwe Bob inhuren gaat dan eenvoudig en snel. Het is prijs op aanvraag, maar voor een prijsindicatie kun je altijd vrijblijvend contact opnemen. Ook kun je bij ons andere artiesten boeken en zo de line-up voor je festival of evenement compleet maken. Wij zijn al een aantal jaar werkzaam in de entertainment branche en persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel.

Foto: Set Vexy

Boeken
Prijs op aanvraag Vraag Douwe Bob aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
BENZ Agency
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30/60 min.

Techniek

Excl. geluid en licht

Bezetting

In overleg

Genre

Rock 'n roll

Prijs

Op aanvraag

Boekingsmogelijkheden

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Budget

Categorie

,

Evenementen

,

Genre

, ,

Type event

, , , ,