Beschrijving

Stones Sessions

Stones Sessions boeken

Rolling Stones tribute vol passie, vuur en overtuiging

Stones Sessions boeken voor jouw evenement? Stones Sessions brengt je de muziek van The Rolling Stones met een imponerende show en personality die je lanceert, terug naar de 1970’s. De band laat zich inspireren door albums als Let it Bleed, Sticky Fingers en Exile on Main street, waarbij aan het decennium van seks, drugs & Rock ‘n Roll op gepaste wijze eer wordt gedaan.

Rolling Stones tribute band

In 2019 tourde Stones Sessions wereldwijd rond met de typische Fender Telecaster gitaar-riffs van Keith Richards en de licht hitsige teksten van Mick Jagger. De band heeft een imponerende lijst concerten achter haar naam staan met tournees door China, de Caribbean en zelfs België.

Dit sneeuwbaleffect komt niet voor niets: The Rolling Stones zijn immers niet alleen de hits, het is een hele sterke culturele, bijna religieuze beweging waar Stones Sessions als een stel rockende discipelen in meedraait.

Stones Sessions boeken voor je evenement

In 2020 staat Stones Sessions in de Nederlandse clubs en op nationale en internationale festivals. Check de agenda, kom kijken en laat jezelf opnieuw kennis maken met Angie en Satisfaction en laat jezelf overrompelen en meevoeren in een verbindende, muzikale tijdreis. Deze unieke Rolling Stones tribute band Stones Sessions is exclusief te boeken bij BENZ Agency. Neem contact met ons op voor meer informatie en boekingen.

Foto: Nathan Reinds

Boeken
Prijs op aanvraag Vraag Stones Sessions aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
BENZ Agency
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 60/90 min.

Techniek

Incl. backline, excl. techniek

Bezetting

6 personen

Genre

Tribute band

Prijs

Op aanvraag

Boekingsmogelijkheden

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

, ,

Type event

, , ,