Artiest bedrijfsfeest boeken

6 inspiratie tips

Op zoek naar een artiest voor je bedrijfsfeest? Je hebt binnenkort iets te vieren: een personeelsfeest, jubileum of opening van een nieuw pand. Dan is je feest natuurlijk pas compleet met live muziek. Muziek verbindt en brengt sfeer op een bedrijfsevenement. Maar…de keuze is reuze. Welke band is geschikt voor jouw feest of welke artiest past binnen je budget? Wij helpen je graag verder, maar hieronder enkele tips ter inspiratie:

1. Weet wat je gasten leuk vinden

Wie zijn je gasten of collega’s? Is het merendeel geboren in de jaren 70, 80 of 90, kies een artiest die muziek maakt uit de tijd dat ze jong waren. Ongetwijfeld een heerlijke trip down memory lane voor iedereen op het bedrijfsfeest. Denk bijvoorbeeld aan een coverband die muziek uit verschillende decennia speelt.

2. Bied diversiteit aan

Zijn de feestgangers te divers qua muzieksmaak? Je kunt nooit iedereen te vriend houden, dus hoe leuk is het als ze kunnen kiezen. Zet je bedrijfsevenement op als een festival. Richt verschillende podia/area’s (in verschillende stijlen) in en schakel met ons voor een leuke programmering.

3. Houd een verrassing achter de hand

Heb je een leuke band of artiest geboekt? Top! Vertel het iedereen en zorg dat ze allemaal naar je bedrijfsfeest komen. Maar, wil je dat je avond écht een onuitwisbare indruk achterlaat? Houd één verrassingsact achter de hand, zoals een bekende zanger of zangeres. Wie? Wij denken graag met je mee.

4. Houd de sfeer erin

Een band moet soms pauzeren en verschillende artiesten/acts hebben ook wisseltijd nodig. Laat geen stiltes vallen en houd de sfeer erin op je bedrijfsevenement door tussendoor een DJ te laten draaien. Wij hebben diverse top allround dj’s in ons aanbod.

5. Ga voor een persoonlijke touch

Betrek je eigen gasten of collega’s! Geef ze een aandeel in het bedrijfsfeest. Laat ze bijvoorbeeld zelf verzoekjes doen bij onze interactieve bands The Originals of laat Yes-R of Lange Frans een rap op maat schrijven over hen. Gegarandeerd een uniek feestje!

6. Kies een uniek concept

Wil je diverse artiesten boeken en echt een bijzondere touch aan je programma geven? Laat de artiesten in unieke combinaties samen optreden. Dit kan bijvoorbeeld met het unieke concept van Xander de Buisonjé: Xander & Friends.

Artiest voor je bedrijfsfeest boeken

Ben je geïnspireerd en wil je een artiest of meerdere acts boeken voor je zakelijk evenement? Bekijk ons aanbod en neem zeker contact met ons op. Wij helpen je graag!

Lees ook:
3 trends zakelijke evenementen en hoe je daar met entertainment op kan inhaken
Xander & Friends: uniek live totaalconcept op je evenement

Foto: Nico Alsemgeest

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van BENZ Agency in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.