Beschrijving

The Originals

The Originals boeken

Coverband The Originals met meer dan 5000 nummers

The Originals boeken voor een optreden? Deze coverband is een interactieve live act die met hun aanstekelijke enthousiasme gegarandeerd zorgt voor een feest om nooit te vergeten. The Originals is exclusief te boeken bij BENZ Agency.

Over The Originals

The Originals is een Nederlandse coverband die alles op verzoek speelt. Welk liedje je ook wilt horen; The Originals spelen het direct voor je. De band heeft een assortiment van meer dan 5000 nummers dat ze door het hele land ten gehore brengen. Ze spelen op festivals en bedrijfsevents, in concertzalen, feesttenten en zelfs live vanuit de radiostudio van De Coen & Sander Show. Ze zetten met hun muziek, led-schermen en animaties op maat een spectaculaire en interactieve show neer.

Een interactief muziekspektakel

De beste coverband van Nederland geeft een interactieve show om nooit te vergeten. Het publiek staat centraal tijdens de show en iedereen mag vanaf het verzoekjespodium bepalen wat The Originals gaat spelen tijdens het optreden.

Wie zijn de muzikanten?

De The Originals band bestaat uit vijf muzikale talenten. Axel Lindelauf kennen we van Volumia! Hij is verantwoordelijk voor de toetsen en zang. Jeroen van den Berg doet bij The Originals de zang en percussie. Ook ontvangt hij op het verzoekjespodium de mensen die een nummer willen aanvragen. Hans Vorstenbosch kennen we van De Coronas. Hij speelt gitaar, toetsen en hij zingt. Lars van Starrenburg, bekend van de band Rigby, speelt op de basgitaar. Tot slot hebben we Tim Brink die achter op het podium los gaat op de drums en percussie.

The Originals boeken voor een optreden

De band The Originals is te boeken voor verschillende gelegenheden. Ze zijn een flexibele en muzikale act van top kwaliteit. Ze traden al op bij privéfeesten, festivals, poppodia, feesttenten en bedrijfsfeesten. The Originals was vier jaar lang maandelijks te gast in De Coen & Sander Show op Radio 538 en heeft opgetreden op bijzondere locaties, waaronder:

Strandfestival ZAND
538Live XXL
De Vrienden van Amstel LIVE!
Stöppelhaene
de Nijmeegse Vierdaagsefeesten

Gezellig meezingen met de hits van The Originals? De band The Originals boeken doe je exclusief bij BENZ Agency. Neem contact met ons op voor meer informatie en boekingen. Vraag bijvoorbeeld een gratis offerte aan met de prijs, beschikbaarheid of meer informatie over de rider. Je kunt ons bereiken via telefoon, email of het contactformulier.

Bij BENZ Agency vertegenwoordigen we diverse Nederlandse top bands. Zij brengen gegarandeerd een kwalitatief en sfeervol optreden op jouw evenement, of het nu een besloten bedrijfsfeest, bruiloft of een groots festival is. Wij denken graag met je mee voor een geschikte invulling qua entertainment voor je feest, van artiest tot dj’s en bands. Voor direct boeken van entertainment ben je bij ons op het juiste adres. Schrijf je ook zeker hieronder in voor onze mailing om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Boeken
Openbaar/besloten 3 x 45 min., incl. geluid < 500 pers., licht en ledscreens
€7.995,00
De genoemde prijs is een richtprijs. Vraag The Originals aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
BENZ Agency
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

3 x 45 min.

Techniek

Incl. geluid < 500 pers., licht en ledscreens

Bezetting

5 personen

Genre

Coverband

Prijs

€ 7.995,00

Boekingsmogelijkheden

  • Akoestische set 1 x 60 min. op aanvraag