Beschrijving

DJ Maus

DJ Maus boeken

Ervaren allround DJ vol energie

DJ Maus boeken voor je feest of evenement? Deze DJ is exclusief bij BENZ Agency te boeken!

Geen cassettedeck of platenspeler was veilig en werd uitvoerig getest en vaak ook uit elkaar gehaald. DJ Maus begon met het maken van knipmixjes met bandjes en scratchen met de pick-up van moeders. Al snel reed hij elke week stad en land af om de vetste platen te kopen, destijds de enige manier om de nieuwste muziek te scoren. Dit was het begin van zijn enorme muziekcollectie, bestaande uit vinyl, cd’s en mp3’s.

Hoe werd Maus DJ?

De eerste boekingen boden zich aan in de vorm van brugklasfeestjes, verjaardagspartijtjes en barbecue’s in de tuin. Daarna volgden de schoolfeesten, examenfeesten en bruiloften en partijen. Met zijn drive-in show reed DJ Maus door het hele land en draaide op allerlei verschillende locaties en feesten. Hier deed hij heel veel ervaring op, wat hij nu nog steeds gebruikt tijdens het draaien. Het ‘lezen’ van de mensen en sfeer proeven ontwikkelde hij doordat er elke keer een ander publiek voor zijn neus stond. Flexibel zijn, aanpassen aan elke keer weer een nieuwe situatie.

DJ Maus internationaal

In de winter van 1999 ging hij mee op wintersport naar Frankrijk om daar de eerste keer een week in het buitenland te draaien (België even niet meegerekend dan). Via de eigenaar van de zaak waar hij toen draaide, kwam hij die zomer terecht in Lloret De Mar. Deze ervaring was een van de mooiste in zijn leven en hij kreeg de smaak te pakken van het draaien in het buitenland. De clubs, de strandfeesten en in de winter ook de feesten op de piste kwamen hierna. Sinds ’99 draait Maus elk jaar zowel in de zomer als in de winter veel in het buitenland, in o.a. Spanje, Portugal, Bulgarije, Frankrijk, Oostenrijk.

Allround DJ pur sang

Inmiddels is Maus echt een allround DJ pur sang, al vele jaren actief in binnen- en buitenland in allerlei verschillende venues. In clubs, uitgaanscentra, feestcafe’s, bar-dancings, bedrijfsfeesten, bruiloften, schoolfeesten en op festivals. Door die jarenlange ervaring en met zijn energieke manier van draaien weet hij overal, maar dan ook echt overal een feest van te maken. Platenkeuze, presentatie en timing zijn dik in orde. Alle muziekstijlen die er te vinden zijn, zitten in zijn repertoire. Hij onderscheid zich verder nog door het maken en draaien van eigen producties, remixen, mash-up’s en intro’s.

DJ Maus boeken

De ervaren DJ Maus boeken? Deze DJ boek je exclusief bij BENZ Agency voor je feest of evenement. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Boeken
Dj set 4 uur, excl. geluid en licht
€ 995,00
De genoemde prijs is een richtprijs. Vraag DJ Maus aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
BENZ Agency
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

4 uur

Techniek

Excl. geluid en licht

Bezetting

1 persoon

Genre

Allround DJ

Prijs

€ 995,00

Boekingsmogelijkheden

  • Geluid en licht < 200 pers. en DJ booth bij te boeken op aanvraag