Beschrijving

René Karst

René Karst boeken

Zanger en songwriter René Karst boeken voor je event

René Karst boeken? Dat doe je nu exclusief bij BENZ Agency. De populaire zanger heeft al diverse grote hits op zijn naam staan zoals ‘Liever Te Dik In De Kist’, ‘Atje Voor De Sfeer’ en ‘Dat Interesseert Me Echt Geen Ene Reet’.

Biografie René Karst

Al op tienjarige leeftijd schrijft René Karst zijn eerste liedje. Hij treedt jarenlang op met zijn moeder onder de naam Duo Karst. Dit duo wordt in de kleinkunstscene gewaardeerd om hun Drentse liedjes met prachtige teksten. Samen brengen ze 25 albums uit waarvan er eentje zelfs de gouden status bereikt. Na dertig jaar op de bühne doet zijn moeder een stapje terug.

René besluit vervolgens om te gaan zingen in het Nederlands. Met feestpop het publiek veroveren. Theaterzalen worden ingeruild voor feestcafé’s en mega piratenparty’s, en met succes!

In 2007 ontstaat het liedje ‘Supergave Tijd’. Een hit is geboren. René krijgt er zelfs landelijke bekendheid mee. Diverse albums en succesvolle singles volgen. De gekte breekt echter pas écht los als René samen met goede vriend Stef Ekkel de megahit ‘Liever Te Dik In De Kist’ schrijft. Deze ultieme feesthit, inmiddels goed voor meer dan 16 miljoen views op YouTube, wordt de hit van het jaar en Stef en René zien iedere feesttent van binnen en buiten.

Veelzijdige entertainer

Eind 2018 slaat René een nieuwe weg in en tekent een contract bij platenmaatschappij Dino. Met een nieuw team brengt hij singles als ‘Dat Interesseert Me Echt Geen Ene Reet’, ‘Kurkentrekker (met Donnie)’ en dé hit van 2019 ‘Atje Voor De Sfeer’ uit. Ook op tv valt René op. Zo heeft hij een wekelijks item in ‘De Ochtendshow Met Frank Dane’ op Radio 538 en is hij te zien in tv programma’s als ‘All Together Now’, ‘De Alleskunner VIPS’ en ‘Weet Ik Veel’.

Wie googelt op zijn naam, vindt een veelzijdig persoon. Naast artiest is René namelijk ook schrijver van liedjes voor Nederlandse artiesten als Frans Duijts en Wolter Kroes. Ook zet hij zich in voor goede doelen als Stichting Lezen & Schrijven en maakt hij af en toe nog een uitstapje naar het theater met kleine liedjes.

René Karst boeken?

René Karst boeken doe je eenvoudig en snel bij BENZ Agency. Je vindt hem exclusief bij ons boekingskantoor. De optredens van René Karst zijn populair. Als geen ander weet ‘de man met de groene bril’ zijn repertoire namelijk aan te passen aan zijn publiek, iets wat hem uniek in zijn soort maakt en zeer gewaardeerd bij collega artiesten. Uiteraard mogen hits als ‘Atje Voor De Sfeer’, ‘Liever Te Dik In De Kist’, ‘Supergave Tijd’ en ‘Dat Interesseert Me Echt Geen Ene Reet’ niet ontbreken, maar het kan zomaar gebeuren dat René halverwege de set zijn gitaar pakt voor een paar akoestische meezingers. Ook te boeken als bandshow waarin de kracht van René als entertainer extra wordt uitvergroot. Vraag ons naar de mogelijkheden. Neem hier contact met ons op.

Foto: Ben Houdijk

Boeken
Tape act 1 x 30 min., incl. geluid < 300 pers.
€ 3.995,00
De genoemde prijs is een richtprijs. Vraag René Karst aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
BENZ Agency
BENZ Agency
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Incl. geluid < 300 pers.

Bezetting

1 persoon

Genre

Zanger

Prijs

Vanaf € 3.995,00

Boekingsmogelijkheden

  • Op aanvraag met band

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

Tijd

Type event

, , , , , ,

Budget