Beschrijving

Re-Play

Re-Play boeken

Nederlandstalige R&B band Re-Play op je evenement

Re-Play boeken? Deze Nederlandstalige R&B-sensatie is de finishing touch voor jouw feest of event. De zanggroep bestaat uit Henk Waarde, Mark Dakriet en Samuel de Wit. Boek nu Re-Play exclusief bij BENZ Agency.

Over de band Re-Play

Re-play werd opgericht in 1994 in Rotterdam en heeft sindsdien een aanzienlijke bijdrage geleverd aan de Nederlandse muziekscene. De muzikale vrienden traden eerder al samen op als The Pasadenas in de Soundmixshow en brachten onder de naam 4 to Soul twee Engelstalige singles uit in Duitsland.

Toen Re-Play op het idee kwam om van Engelstalige nummers te switchen naar nummers in hun eigen taal, bleek dit een doorslaand succes. De band schakelde definitief over op Nederlandstalige R&B-nummers. In deze periode voegde het laatste lid van Re-Play, Mark Dakriet, zich bij de replay band.

De hits van Re-Play

R&B-sensatie Re-Play bracht de eerste Nederlandstalige single uit in 1996: ‘Ik denk aan jou’. Twee jaar later volgde de Top 40-hit ‘Kijk om je heen’. Ook bracht Re-Play in dat jaar zijn debuutalbum uit met de hitsingle ‘Ala Day, ik leef alleen voor jou’. Hiermee scoorde Re-Play een top 10-notering in de Nederlandse Top 40.

In 1999 nam Re-Play de single ‘Never nooit meer’ op met Gordon. De single stond in de top 5 en werd hierdoor de grootste hit van de Nederlandse band. Een jaar later tekende Re-Play bij Sony en bracht de groep een nieuw album uit: Schaakmat. Het talent van Re-Play werd in 2001 en 2002 beloond met de TMF Award voor de beste Nederlandse R&B-groep.

Na het succes van ‘Never nooit meer’ besloot Re-Play nogmaals samen te werken met Gordon. Dit resulteerde in het album Gordon & Re-Play. Deze samenwerking leverde Re-Play nogmaals een TMF Award op voor de beste Nederlandse R&B-groep.

Verzamelalbums van Re-Play

In 2006 bracht de band opnieuw een album uit met de naam ‘Op eigen benen’. Daarnaast trad de band op met een theaterprogramma met bekende soul- en Motown-nummers. Na de succesvolle voorstelling De Trip bracht Re-Play in 2007 een verzamelalbum uit met haar beste nummers.
In 2015 geven de heren een spetterend optreden bij de uitverkochte concerten van Ladies of Soul

Nieuwe sound

Begin 2023 verlaat Alwin Burke de groep wat weer een startschot is voor een nieuwe fase en sound.
Hun nieuwe single “Nu of Nooit” is een nummer dat je aan het dansen krijgt en je hart doet kloppen. Het is een lied dat gaat over keuzes die je in relatie maakt. Het is een inspirerend en opzwepend nummer dat je motiveert om uit je comfortzone te komen en het leven ten volle te leven. Het refrein is zo catchy dat het de hele dag in je hoofd blijft hangen!

Re-Play boeken voor een optreden

Meezingen met de Nederlandstalige R&B-hits van Re-Play? Hun muziek is geliefd bij een breed publiek en de live-optredens zijn altijd energiek en vermakelijk. Re-Play boeken doe je exclusief bij BENZ Agency. Wil je deze R&B-sensatie op je bedrijfsevenement een tentfeest? Voor informatie of boekingen neem contact met ons op.

Boeken
Tape act 1 x 30 min., incl. monitor set
€ 3.995,00
De genoemde prijs is een richtprijs. Vraag Re-play aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
BENZ Agency
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Incl. monitor set

Bezetting

3 personen

Genre

R&B

Prijs

€ 3.995,00

Boekingsmogelijkheden