Beschrijving

Re-Play

Re-Play boeken

Nederlandstalige R&B band Re-Play op je evenement

Re-Play boeken? Deze Nederlandstalige R&B-sensatie is de finishing touch voor jouw feest of event. Boek nu Re-Play exclusief bij BENZ Agency.

Over de band Re-Play

In 1990 richtten Alwin Burke, Samuel de Wit en Henk Waarde de band Re-Play op. De muzikale vrienden traden eerder al samen op als The Pasadenas in de Soundmixshow en brachten onder de naam 4 to Soul twee Engelstalige singles uit in Duitsland.

Toen Re-Play op het idee kwam om van Engelstalige nummers te switchen naar nummers in hun eigen taal, bleek dit een doorslaand succes. De band schakelde definitief over op Nederlandstalige R&B-nummers. In deze periode voegde het laatste lid van Re-Play, Mark Dakriet, zich bij de band.

De hits van Re-Play

R&B-sensatie Re-Play bracht de eerste Nederlandstalige single uit in 1996: ‘Ik denk aan jou’. Twee jaar later volgde de Top 40-hit ‘Kijk om je heen’. Ook bracht Re-Play in dat jaar zijn debuutalbum uit met de hitsingle ‘Ala Day, ik leef alleen voor jou’. Hiermee scoorde Re-Play een top 10-notering in de Nederlandse Top 40.

In 1999 nam Re-Play de single ‘Never nooit meer’ op met Gordon. De single stond in de top 5 en werd hierdoor de grootste hit van de Nederlandse band. Een jaar later tekende Re-Play bij Sony en bracht de groep een nieuw album uit: Schaakmat. Het talent van Re-Play werd in 2001 en 2002 beloond met de TMF Award voor de beste Nederlandse R&B-groep.

Na het succes van ‘Never nooit meer’ besloot Re-Play nogmaals samen te werken met Gordon. Dit resulteerde in het album Gordon & Re-Play. Deze samenwerking leverde Re-Play nogmaals een TMF Award op voor de beste Nederlandse R&B-groep.

Verzamelalbums van Re-Play

Na deze successen richtte Re-Play zich op Suriname. Mark Dakriet ging voor een solocarrière en verliet de band. In 2006 bracht de band opnieuw een album uit met de naam ‘Op eigen benen’. Daarnaast trad de band op met een theaterprogramma met bekende soul- en Motown-nummers. Na de succesvolle voorstelling De Trip bracht Re-Play in 2007 een verzamelalbum uit met haar beste nummers.

Re-Play boeken voor een optreden

Meezingen met de Nederlandstalige R&B-hits van Re-Play? Re-Play boeken doe je exclusief bij BENZ Agency. Wil je deze R&B-sensatie op je bedrijfsevenement een tentfeest? Voor informatie of boekingen neem contact met ons op.

Boeken
Tape act 1 x 30 min., incl. geluid < 500 pers.
€ 3.495,00
De genoemde prijs is een richtprijs. Vraag Re-play aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Heb je vragen? Bel of app ons dan!
Heb je vragen?
Neem contact op
BENZ Agency
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Incl. geluid < 500 pers.

Bezetting

4 personen

Genre

R&B

Prijs

€ 3.495,00

Boekingsmogelijkheden