Beschrijving

Frans Duijts

Frans Duijts boeken

Ambassadeur van het levenslied Frans Duijts boeken voor je feest

Frans Duijts boeken voor een optreden? Met deze populaire volkszanger en ambassadeur van het levenslied organiseer je altijd een geslaagd feest of event.

Volkszanger Frans Duijts begon zijn muzikale carrière echter áchter de schermen, als geluidsman bij optredens van verschillende Nederlandse artiesten. Tijdens het testen van de microfoons bracht hij liedjes van André Hazes ten gehore. Dit deed hij blijkbaar erg goed, want al snel werd hij geboekt met een eigen show als André Hazes-imitator.

Succes Frans Duijts

In 2005 bracht hij het nummer ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’ uit, dat Andre Hazes in 1986 al eens had gezongen. In 2006 bracht hij zijn debuutalbum: ‘Ik zing een lied voor jou’ uit. De grote doorbraak kwam in 2008, toen Frans Duijts te zien was in het populaire televisieprogramma De Zomer Voorbij van Jan Smit. Na zijn optreden in dit programma kwam zijn Hazes-cover binnen op plek 32 in de Single Top 100. Daarnaast ontving Frans Duijts voor ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’ de prijs voor meest gedraaide Nederpophit in de horeca.

De steeds populairder wordende zanger uit Tiel heeft inmiddels zeven albums uitgebracht. Voor zijn album ‘Oud & Vertrouwd’ ontving Frans Duijts zelfs een Edison in de categorie Volksmuziek. In oktober 2016 bracht de volkszanger zijn nieuwste album ‘Tijdloos’ uit op het platenlabel Dino Music.

Frans Duijts op televisie

In 2010 en 2015 deed Frans Duijts mee aan het programma De Beste Zangers van Nederland. Hij reisde af naar Ibiza om de strijd aan te gaan met andere Nederlandse artiesten, zoals René Froger, Jamai, Jeroen van der Boom, Frans Bauer, Do, Jan Keizer en Lange Frans. In 2015 won Frans de competitie en mocht hij zich met recht ‘de beste zanger van Nederland’ noemen.

In 2017 was Frans Duijts samen met Django Wagner en Peter Beense te zien en te horen zijn tijdens hun concert ‘Echte Vrienden’ in AFAS Live. De heren hadden eerder dit jaar al hun eigen TV-programma ‘3ManSterk’ bij AVROTROS. Op 15 september kwam hun debuutalbum uit. In 2019 deden ze een reprise van dit concert in de Effenaar.

Top 40 hit

In 2021 scoorde Frans met het nummer ‘Frans Duits’, wat hij samen Donnie uitbracht. Dit bezorgde hem zijn eerste Top 40 hit. De plaat behaalde miljoenen streams en stond wekenlang op nummer 1 in diverse hitlijsten.

Frans Duijts boeken

Frans Duijts boeken voor je feest of evenement? Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en meer informatie.

Op zoek naar een Nederlandse zanger voor je evenement? Bij BENZ Agency vind je altijd een geschikte artiest voor je evenement, van festival tot bedrijfsfeest, van privé feest tot feesttent. Wij denken graag met je mee voor de perfecte invulling van je event. Het boeken van een Nederlandse artiest gaat snel, eenvoudig en betrouwbaar.

Boeken
    • 4995 €
      1 x 30 min., incl. monitor set

0.00

Heb je vragen? Bel of app ons dan!
Heb je vragen?
Neem contact op
BENZ Agency
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Incl. monitor set

Bezetting

1 persoon

Genre

Nederlandstalig

Prijs

€ 4995,00

Boekingsmogelijkheden

Extra informatie

Categorie

Evenementen

,

Genre

Tijd

Type event

, , , , ,

Aantal genodigden

,

Budget