Beschrijving

Frans Duijts

 Frans Duijts boeken

Populaire zanger Frans Duijts boeken voor je feest

Frans Duijts boeken voor een optreden? Met deze populaire volkszanger en ambassadeur van het levenslied organiseer je altijd een geslaagd feest of event.

Volkszanger Frans Duijts begon zijn muzikale carrière echter áchter de schermen, als geluidsman bij optredens van verschillende Nederlandse artiesten. Tijdens het testen van de microfoons bracht hij liedjes van André Hazes ten gehore. Dit deed hij blijkbaar erg goed, want al snel werd hij geboekt met een eigen show als André Hazes imitator.

Doorbraak Frans Duijts

In 2005 bracht hij het nummer ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’ uit, dat Andre Hazes in 1986 al eens had gezongen. In 2006 bracht hij zijn debuutalbum: ‘Ik zing een lied voor jou’ uit. Later is de titel veranderd naar ‘Denken dat je alles mag’. De grote doorbraak kwam in 2008, toen Frans Duijts te zien was in het populaire televisieprogramma De Zomer Voorbij. Jan Smit nodigde hem uit om op te komen treden. Na zijn optreden in dit programma kwam zijn Hazes-cover binnen op plek 32 in de Single Top 100. In dat jaar werd de populariteit van Frans Duijts bevestigd.

Het succes kan niet op

Daarnaast ontving Frans Duijts voor ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’ de prijs voor meest gedraaide Nederpophit in de horeca. Frans bracht in 2010 zijn derde album ‘Leef je Droom uit’, een rijk geproduceerd album met een mooie balans tussen ballads, mid-tempo nummers en up-tempo songs. De titel van het album voorspelde blijkbaar al het moois wat nog meer zou komen voor Frans.

In 2011 is er een single van Frans Duijts verschenen genaamd ‘Morgen is pas morgen’. Met dit nummer, geschreven door het schrijversduo Nick Schilder en Roel van Velzen, behaalde hij zijn eerste nummer 1 hitnotering.
Een jaar later lanceerde hij zijn vierde album met de titel ‘Alles met je delen’, een eigentijds en fris album. Dit album bereikte al binnen een week de gouden status.

De steeds populairder wordende zanger uit Tiel heeft inmiddels zeven albums uitgebracht. Maar Frans bereikte nog een belangrijk hoogtepunt: voor zijn vijfde album ‘Oud & Vertrouwd’ ontving Frans Duijts de prestigieuze Edison Pop in de categorie Volkse muziek. In hetzelfde jaar stond de muziekbranche verbaasd van het muzikaal uitstapje van Frans met de rap single in samenwerking met DJ Mr. Polska.

In oktober 2016 bracht de volkszanger zijn nieuwste album ‘Tijdloos’ uit op het platenlabel Dino Music.

Graag gezien op televisie

In 2010 en 2015 deed Frans Duijts mee aan het programma De Beste Zangers van Nederland. Hij reisde af naar Ibiza om de strijd aan te gaan met andere Nederlandse artiesten, zoals René Froger, Jamai, Jeroen van der Boom, Frans Bauer, Do, Jan Keizer en Lange Frans. In 2015 won Frans de competitie en mocht hij zich met recht ‘de beste zanger van Nederland’ noemen.

In 2017 was Frans Duijts samen met Django Wagner en Peter Beense te zien en te horen zijn tijdens hun concert ‘Echte Vrienden’ in AFAS Live. De heren hadden eerder dit jaar al hun eigen TV-programma ‘3ManSterk’ bij AVROTROS. Op 15 september kwam hun debuutalbum uit. Samen met Peter Beense en Django Wagner zingt hij in 2019 een reprise van dit concert in de Effenaar.

Top 40 hit

In 2021 scoorde Frans met het nummer ‘Frans Duits’, wat hij samen Donnie uitbracht. Zo schreef Frans Duijts de eerste Top 40-notering op zijn naam. De plaat behaalde miljoenen streams en stond wekenlang op nummer 1 in diverse hitlijsten.

Wie had dat jaren geleden gedacht? De geluidsman die met zijn zang even het geluid checkte (door de microfoons zong Frans liedjes van zijn grote held Andre Hazes), afkomstig uit de familie sloopbedrijf Duijts, werd André Hazes imitator (iets waar Duijts toevallig in rolde) en is nu één van Nederland’s bekendste en populairste zangers. Frans stond in de grootste zalen en op de mooiste Nederlandse evenementen. Zo mocht Frans Duijts zijn opwachting maken in onder andere: ‘Ik Hou Van Holland’, ‘Muziekfeest van het Jaar’, ‘De Vrienden van Amstel LIVE!’, ‘Dutch Valley’ en was hij een van de gasten tijdens de ‘Uitblinkers’ lunch met Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima.

Privé leven Frans Duijts

Naast zijn zangcarrière is Frans dol op mooie snelle auto’s. Hij heeft ook zijn eigen drankenhandel genaamd 5 O’CLOCK waar hij verschillende dranken verkoopt. Frans is getrouwd met Marloes en samen hebben ze 3 dochters: Jolanda, Wilhelmina en Alisha.

Live optreden

Bij het boeken van Frans Duijts kun je een set vol muzikale hits verwachten. Je hoort echt Frans Duijts nummers zoals ‘Je Denkt Maar Dat je Alles Mag van Mij’, ‘Frans Duits’ en ‘5 in de Klok’.
Maar naast dat hij grotendeels eigen repertoire brengt, brengt Frans ook liedjes van André Hazes. Feestlijke uptempo songs, maar ook sfeervolle ballads om mee te kunnen deinen.

Wat kost Frans Duijts boeken?

Frans Duijts boeken voor je feest of evenement? Dat hij niet kan ontbreken op jouw event heeft Frans Duijts al tig keren bevestigd: hij is niet van de Nederlandstalige stations af te slaan, heeft een grote schare fans en zorgt live voor een feestelijk Hollands spektakel. De prijs voor het boeken van Frans Duijts is € 8.495,- . Deze gage voor het inhuren van Frans Duijts is een richtprijs exclusief 9% BTW en 7% BUMA. Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en meer informatie. Frans Duijts boeken voor een optreden gaat zo eenvoudig en snel.

Op zoek naar een Nederlandse zanger voor je evenement? Bij BENZ Agency vind je altijd een geschikte artiest voor je evenement, van festival tot bedrijfsfeest, van privé feest tot feesttent. We kunnen ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet of geen mogelijkheden meer ziet omdat je ieder jaar verschillende artiesten wilt programmeren. Schakel ons dan zeker in! Wij denken graag met je mee voor de perfecte invulling van je event. Het boeken van een Nederlandse artiest gaat snel, eenvoudig en betrouwbaar.

Foto: Bart Heemskerk

Boeken
Tape act 1 x 30 min., incl. monitor set
€ 8.495,00
De genoemde prijs is een richtprijs. Vraag Frans Duijts aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
BENZ Agency
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Incl. monitor set

Bezetting

1 persoon

Genre

Nederlandstalig

Prijs

€ 8.495,00

Boekingsmogelijkheden

Extra informatie

Categorie

Evenementen

,

Genre

Tijd

Type event

, , , , ,

Aantal genodigden

,

Budget