Personeelsfeest

Een origineel personeelsfeest organiseren

Een personeelsfeest organiseren? Of je nu een feest organiseert om de resultaten van het bedrijf te vieren, de jubilarissen in het zonnetje te zetten of een goed jaar af te sluiten, bij ons vind je top entertainment voor je feest. BENZ Agency biedt kwalitatieve artiesten en acts. Je wilt een origineel personeelsfeest dat je collega’s energie geeft en waar ze nog lang van kunnen nagenieten. Een feest waar je trots op kunt zijn. Dan kan goed entertainment natuurlijk niet ontbreken. Wij ontzorgen je graag bij het vinden van de beste acts. Bij ons vind je enkel entertainment van hoog niveau. Door de jaren heen hebben we een groot netwerk opgebouwd met vele bands, artiesten en dj’s in Nederland. Zo vind je altijd de juiste keuze!

Bekijk alle artiesten

Keuzes maken

Stap één is om op een rijtje te krijgen wat voor feest je wilt organiseren. Wil je de hele avond dansen of is juist een diner het uitgangspunt van de avond? Waar houden de gasten van? Zijn het feestbeesten of rustige luisteraars? Willen ze dansen of genieten van een culinaire verrassing? En verder, is jouw eigen kantoor perfect om te bouwen tot een feestpaleis of kun je beter uitwijken naar een externe locatie? Iedere keuze heeft zijn voor- en nadelen. Een feest in je eigen bedrijfspand is logistiek ideaal, maar er komt veel kijken bij het inhuren van faciliteiten. Een externe locatie heeft alles wat je nodig hebt al in huis. Er zijn veel opties, maar het belangrijkste is dat de keuzes aansluiten bij de doelstellingen én de doelgroep van het personeelsfeest. Het is pas geslaagd als het feest heeft bereikt wat je ermee wil bereiken en als de gasten het naar hun zin hebben gehad. Spar zeker eens met ons over je plannen, we kunnen je vast verder helpen met het maken van keuzes.

Compleet ontzorgd

Bij een bedrijfsfeest organiseren komt veel kijken: niet alleen live muziek en entertainment, maar denk hierbij ook aan catering, licht en geluid, mogelijk een externe locatie en decoratie. Naast het boeken van een bekende artiest op je personeelsfeest kunnen we de gehele organisatie van je feest uit handen nemen. Een heel goed feest ontstaat doordat al deze elementen kloppen en perfect op elkaar aansluiten. Kleine details kunnen het geheel naar een hoger niveau tillen, zoals een mooie foodtruck of verlichte dansvloer. Maar denk ook aan een rode draad of terugkomend thema in de uitnodiging, versiering, catering en geboekte artiesten. Er moeten vele zaken geregeld worden die raakvlak met elkaar hebben en er moeten diverse balletjes hoog gehouden worden. Wij bewaken het overzicht en proberen zo het voor jou perfecte bedrijfsfeest neer te zetten. Wil je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden? Neem dan zeker contact met ons op.

De juiste leveranciers

Al jaren werken wij met diverse toeleveranciers waarmee we een bedrijfsfeest organiseren. Denk aan technische partijen, cateraars, podiumbouwers, maar ook bedrijven die de decoratie kunnen verzorgen. Dankzij deze ervaring, weten wij precies welke leveranciers bij jouw wensen en jouw bedrijf zouden kunnen passen. Ook rekening houdend met je budget natuurlijk. Wij weten bij welke toeleveranciers je kwaliteit, maar ook de beste deal kunt verwachten en welke betrouwbaar zijn, maar ook welke bedrijven in jouw regio te vinden zijn. Je wilt wellicht graag werken met lokale partijen om hen ook een steuntje in de rug te bieden. Ons motto is niet voor niets ‘verbinden door muziek’. Naast het plannen en verzorgen van entertainment voor jouw feest, kunnen wij de verbindende factor zijn voor alle aspecten van jouw bedrijfsfeest organiseren. We koppelen je dan aan partijen waarvan wij denken dat die ons aan kunnen vullen in de organisatie en die ook passen bij jou als klant en het feest wat je wilt organiseren. Laat ons weten wat je plannen zijn en we gaan aan de slag!

Ideeën personeelsfeest

Ga je een personeelsfeest organiseren en ben je op zoek inspiratie? Bekijk ons aanbod op onze website en doe ideeën op voor een onvergetelijk personeelsfeest. Je kunt filteren op genre of soort act als je al enigszins weet wat je wilt hebben. Wil je een dj voor je feest of juist een coverband? Denk bijvoorbeeld aan Boomerang of Familie de Bruyn. Wie zijn de gasten die je verwacht? Houden ze meer van een live band, rapper of juist Nederlandstalige artiest? Willen ze legendarische artiesten als George Baker of Anita Meyer of juist hedendaagse talenten zoals Glennis Grace of Joël Borelli. Op de pagina van de artiest vind je meer informatie, zoals een bio, filmmateriaal, prijsinformatie en eventueel een Spotify lijst. Ook artiesten die niet op onze website staan, zijn mogelijk wel via ons te boeken. Er zijn vele mogelijkheden en ons netwerk en aanbod is groot. Dus vraag zeker wat er allemaal mogelijk is, wij denken graag mee.

Personeelsfeest organiseren?

Kun je het juiste entertainment niet vinden of heb je hulp nodig met het programmeren van een origineel personeelsfeest? We kunnen ons voorstellen dat het lastig is te kiezen uit dit immense aanbod aan Nederlandse artiesten. Het aanbod is zeer divers, maar dat maakt het ook gecompliceerd om de juiste samenstelling van entertainment te vinden. Maar ook bij het vinden van eventueel andere partijen ter ondersteuning. Je hebt nog geen ervaring met de betreffende artiesten of toeleveranciers en weet niet of ze naar tevredenheid kunnen leveren. Wij denken daarom graag mee over een artiest, een complete line-up of de totaalorganisatie van je evenement Neem zeker contact met ons op. Bij ons enthousiaste team ben je op het juiste adres. Wij staan graag voor je klaar. Samen gaan we een spetterend bedrijfsfeest organiseren!

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van BENZ Agency in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.