Personeelsfeest

Een origineel personeelsfeest organiseren

Een personeelsfeest organiseren? Of je nu een feest organiseert om de resultaten van het bedrijf te vieren, de jubilarissen in het zonnetje te zetten of een goed jaar af te sluiten, bij ons vind je top entertainment voor je feest. BENZ Agency biedt kwalitatieve artiesten en acts. Je wilt een origineel personeelsfeest organiseren dat je collega’s energie geeft en waar ze nog lang van kunnen nagenieten. Een feest waar je trots op kunt zijn. Dan kan goed entertainment natuurlijk niet ontbreken. Wij ontzorgen je graag bij het vinden van de beste acts. Bij ons vind je enkel entertainment van hoog niveau. Door de jaren heen hebben we een groot netwerk opgebouwd met vele bands, artiesten en dj’s in Nederland. Zo vind je altijd de juiste keuze!

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
Bekijk alle artiesten

Keuzes maken

Stap één is om op een rijtje te krijgen wat voor feest je wilt organiseren. Alles begint bij een goed idee. Je hebt misschien zelf ook al het een en ander voorbij zien komen. Wordt het een klein informeel personeelsfeestje of een groot feest op locatie? Wil je de hele avond dansen of is juist een diner het uitgangspunt van de avond? Waar houden de gasten van? Zijn het feestbeesten of rustige luisteraars? Willen ze dansen of genieten van een culinaire verrassing? Je wilt je personeel natuurlijk een goede tijd bezorgen, ze moeten het allemaal erg leuk vinden. En verder, is jouw eigen kantoor perfect om te bouwen tot een feestpaleis of kun je beter uitwijken naar een externe locatie? Iedere keuze heeft zijn voor- en nadelen. Een feest in je eigen bedrijfspand is logistiek ideaal, maar er komt veel kijken bij het inhuren van faciliteiten voor een personeelsfeest op eigen locatie. Een externe locatie heeft alles wat je nodig hebt al in huis. Je hebt al alle benodigde faciliteiten op een andere locatie. Dat is het grote voordeel van een personeelsfeest op locatie. En ook niet geheel onbelangrijk: wanneer wil je het personeelsfeest organiseren? Wat is het juiste moment?

Lees ook:
Artiest bedrijfsfeest boeken? 6 inspiratie tips
Xander & Friends: uniek live totaalconcept op je evenement

Er zijn veel opties voor het beste personeelsfeest organiseren, maar het belangrijkste is dat de keuzes aansluiten bij de doelstellingen én de doelgroep van het personeelsfeest. Het is pas geslaagd als het feest heeft bereikt wat je ermee wil bereiken en als de gasten het naar hun zin hebben gehad. Spar zeker eens met ons over je plannen, we kunnen je vast verder helpen met het maken van keuzes en het vinden van een geslaagd personeelsfeest idee.

Compleet ontzorgd

Bij een bedrijfsfeest organiseren komt veel kijken: niet alleen live muziek en entertainment, maar denk hierbij ook aan catering, licht en geluid, mogelijk een externe locatie en decoratie. Naast het boeken van een bekende artiest op je personeelsfeest kunnen we de gehele organisatie van je feest uit handen nemen. Een heel goed feest ontstaat doordat al deze elementen kloppen en perfect op elkaar aansluiten. Kleine details kunnen het geheel naar een hoger niveau tillen, zoals een mooie foodtruck, verlichte dansvloer of bijzondere activiteiten personeelsfeest zoals een escape room. Maar denk ook aan een rode draad of terugkomend thema personeelsfeest in de uitnodiging, versiering, catering en geboekte artiesten wat daarbij past. Als dat allemaal klopt is het feest eigenlijk al geslaagd. Dan heb je ongetwijfeld het beste personeelsfeest.

Er moeten vele zaken geregeld worden die raakvlak met elkaar hebben en er moeten diverse balletjes hoog gehouden worden. Wij bewaken het overzicht als organisatiebureau en proberen zo het voor jou perfecte bedrijfsfeest neer te zetten. Wij hebben ons hier afgelopen jaren al veel mee bezig mogen houden. Wil je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

De juiste leveranciers

Al jaren werken wij met diverse toeleveranciers waarmee we een bedrijfsfeest organiseren. Denk aan technische partijen, cateraars, podiumbouwers, maar ook bedrijven die de decoratie kunnen verzorgen. Dankzij deze ervaring afgelopen jaren met organiseren personeelsfeesten, weten wij precies welke leveranciers bij jouw wensen en jouw bedrijf zouden kunnen passen. Ook rekening houdend met je budget natuurlijk. Wij weten bij welke toeleveranciers je kwaliteit, maar ook de beste deal kunt verwachten en welke betrouwbaar zijn, maar ook welke bedrijven in jouw regio te vinden zijn. Je wilt wellicht graag werken met lokale partijen om hen ook een steuntje in de rug te bieden.

Ons motto is niet voor niets ‘verbinden door muziek’. Naast het plannen en verzorgen van entertainment voor jouw feest, kunnen wij de verbindende factor zijn voor alle aspecten van jouw bedrijfsfeest organiseren. We koppelen je dan aan partijen waarvan wij denken dat die ons aan kunnen vullen in de organisatie en die ook passen bij jou als klant en het feest wat je wilt organiseren. Laat ons weten wat je plannen zijn en we gaan aan de slag!

Ideeën personeelsfeest

Ga je een personeelsfeest organiseren en ben je op zoek inspiratie? Bekijk ons aanbod op onze website en doe ideeën op voor een onvergetelijk personeelsfeest. Je kunt filteren op genre of soort act als je al enigszins weet wat je wilt hebben. Wil je een dj voor je feest of juist een coverband? Denk bijvoorbeeld aan Boomerang of Familie de Bruyn. Wie zijn de gasten die je verwacht? Houden ze meer van een live band, rapper of juist Nederlandstalige artiest? Willen ze legendarische artiesten als George Baker of Anita Meyer of juist hedendaagse talenten zoals Glennis Grace of Joël Borelli. Je weet dan zeker dat de muziek goed is.

Op de pagina van de artiest vind je meer informatie, zoals een bio, filmmateriaal, prijsinformatie en eventueel een Spotify lijst. Ook artiesten die niet op onze website staan, zijn mogelijk wel via ons te boeken. Er zijn vele mogelijkheden en ons netwerk en aanbod is groot. Dus vraag zeker wat er allemaal mogelijk is, wij denken graag mee voor een onvergetelijk feest.

Personeelsfeest organiseren?

Kun je het juiste entertainment tijdens personeelsfeest niet vinden of heb je hulp nodig met het programmeren van een origineel personeelsfeest? We kunnen ons voorstellen dat het lastig is te kiezen uit dit immense aanbod aan Nederlandse artiesten. Het aanbod is zeer divers, maar dat maakt het ook gecompliceerd om de juiste samenstelling van entertainment te vinden. Je wilt immers een uniek personeelsfeest. Maar ook bij het vinden van eventueel andere partijen ter ondersteuning. Je hebt nog geen ervaring met de betreffende artiesten of toeleveranciers en weet niet of ze naar tevredenheid kunnen leveren. Ook zullen wij uiteraard rekening houden met hoeveel budget je hebt.

Wij denken daarom graag mee over een artiest, een complete line-up of de totaalorganisatie van je evenement. Neem zeker contact met ons op via telefoon of e-mail. Bij ons enthousiaste team ben je op het juiste adres. Wij staan graag voor je klaar. Samen gaan we een spetterend bedrijfsfeest organiseren, een goed georganiseerd personeelsfeest!

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van BENZ Agency in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.