Beschrijving

Wolter Kroes

Wolter Kroes boeken

Populaire zanger Wolter Kroes boeken voor je evenement

Wolter Kroes boeken voor een optreden? Met een optreden van deze populaire Nederlandse zanger wordt elk feest of evenement een fantastisch spektakel! Wolter Kroes boeken doe je exclusief bij BENZ Agency.

Van drummer naar bekende Nederlander

Dat Wolter Kroes een geboren muzikant is, bleek al toen hij op zijn vijfde begon met drummen. Zijn zangcarrière startte pas later, toen hij op zijn twintigste een talentenjacht won. Hij maakte hierna van zingen zijn werk en begon met optreden op verschillende plaatsen. Enkele jaren later kreeg hij zijn eerste platen contract aangeboden.

Succes Wolter Kroes

In 1989 bracht Wolter Kroes zijn eerste single ‘Ik mis je elke dag een beetje meer’ uit. Zijn echte doorbraak was echter in 1995, toen hij een hit scoorde met de single ‘Laat me los’. Dit nummer was afkomstig van het gelijknamige album, zijn eerste album, waarop hij ook een duet met Willeke Alberti zong. Het album ‘Laat me los’ werd een grote hit succes en stond wekenlang in de Album Top 100.

Na dit eerste grote succes had Wolter Kroes de smaak te pakken en bracht hij meer grote hits uit. In 2000 scoorde hij een grote hit met ‘Ik heb de hele nacht liggen dromen’ en met ‘Sjalalala’ haalde hij in 2009 de top 10 van de Single Top 100. In 2008 scoorde Wolter Kroes zijn eerste nummer-1 hit met het nummer ‘Viva Hollandia’. Dit nummer bracht hij uit ter ere van het EK-voetbal in Zwitserland en Oostenrijk. In 2011 deed Wolter mee aan het populaire tv-programma ‘Beste Zangers‘. In 2014 bereikte Wolter weer een nummer-1 positie in de Single Top 100 met het nummer ‘Ik ben je prooi’.

Groots jubileum

In het najaar van 2016 kwam weer een nieuw album genaamd ‘Formidabel’ uit. Op dit album wordt hij begeleid door een volledig orkest en steekt hij grote klassiekers in een nieuw jasje, namelijk met een Nederlandse tekst. In 2019 vierde Wolter de prachtige mijlpaal van 30 jaar in het vak met een uitverkocht concert in Carré en aanvullend een groots concert in AFAS Live. Ook bracht hij zijn nieuwste album ‘We gaan nog even door’ uit.

Wat kost Wolter Kroes boeken voor een optreden?

Optreden doet Wolter Kroes graag en veel. Hij geeft jaarlijks tot wel 300 shows, door het hele land. Hij is al jaren een van de meest geboekte artiesten van het land met uitverkochte shows in o.a. Ahoy en de Heineken Music Hall (AFAS Live). Ook was Wolter Kroes al twee keer te zien met een eigen show in de Nederlandse theaters. De prijs voor het boeken van Wolter Kroes is € 7.995,-. Deze gage voor het inhuren van Wolter Kroes is een richtprijs exclusief 9% BTW en 7% BUMA.

Wil je lekker meezingen met de grootste hits van Wolter Kroes? Wolter weet met zijn jarenlange ervaring een ongekend feestje te bouwen met ‘Ik heb de hele nacht liggen dromen’ en ‘Viva Hollandia’, maar kan ook mensen raken met  ‘Ik ben je prooi’. Direct Wolter Kroes boeken doe je bij BENZ Agency. Neem voor informatie of boekingen contact met ons op. Vraag om een gratis offerte of plaats een vrijblijvende optie. Dit kan via het formulier, maar je kunt ook mailen naar ons e mailadres. En wees er snel bij, want Wolter Kroes is misschien wel de meest geboekte artiest. Heb je hulp nodig? Wij staan graag voor je klaar!

Foto: Robert Gort

Boeken
Tape act 1 x 30 min., excl. geluid en licht, incl. monitor set
€ 7.995,00
Live met band 1 x 60 min., excl. geluid en licht, incl. backline
Op aanvraag
De genoemde prijzen zijn richtprijzen. Vraag Wolter Kroes aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
BENZ Agency
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Incl. monitor set

Bezetting

1 persoon

Genre

Nederlandstalig

Prijs

Vanaf € 7.995,00

Boekingsmogelijkheden

  • Live met band op aanvraag

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

Tijd

Type event

, , , , , ,

Budget