Nederlandse artiesten

Nederlandstalige artiesten boeken voor jouw event

Nederlandse artiesten boeken voor jouw evenement? Bij BENZ Agency vertegenwoordigen we exclusief Nederlandse zangers, zangeressen en bands uit de top van het segment. Deze artiesten hebben zich aangesloten bij ons artiestenbureau, maar ook andere Nederlandse acts zijn bij ons te boeken. Wij hebben een sterk netwerk opgebouwd, waardoor we altijd een antwoord hebben op jouw entertainment-vraag.

Klik hier voor een overzicht. Hier kun je onder andere filteren op prijs, genre en soort evenement. Zo kun je de geschikte Nederlandstalige artiest boeken voor jouw event.
Staat je gewenste artiest er niet tussen? Neem dan zeker contact met ons op, er is veel mogelijk. Wij denken graag mee voor een geschikte artiest of line-up voor jouw feest.

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
Bekijk alle artiesten

Een Nederlandse artiest op je evenement

Of je nu een festival, een kermis of privé feest organiseert, of je nu een Nederlandse artiest zoekt voor een bedrijfsevenement of een feesttent, bij ons vind je een passende artiest voor je event.
Denk bijvoorbeeld aan een Nederlandstalige zanger, zoals Frans Duijts, Jannes, Xander de Buisonjé, Wolter KroesJeroen van der Boom en André Hazes. Of een zangeres zoals Glennis Grace of Sharon Doorson. Stuk voor stuk Nederlandse artiesten die sfeer maken perfect in de vingers hebben. Of ze nu op een besloten bedrijfsfeest staan of een groots festival, het dak gaat er ongetwijfeld af.

Nederlandstalige artiesten boeken

Op zoek naar bekende artiesten voor je feest of event? Bij BENZ Agency kun je een Nederlandstalige artiest boeken. Je bent bijvoorbeeld op zoek naar een artiest die je kunt inhuren en die dan zijn of haar grootste hits van de radio zingt. Entertainment van een hoger niveau vol met hits en bekende muziek wat ongetwijfeld het hele publiek mee zal krijgen. Dit zijn artiesten die met een hit in de hitlijsten hebben gestaan en een naam hebben die bekend is in ons land. Of ze hebben zelfs buiten Nederland succes, in het buitenland met hits in het Engels. Een concert van een Nederlandse artiest boeken zorgt ongetwijfeld voor een onvergetelijke ervaring bij je publiek.

Elke gelegenheid

Of je nu op zoek bent naar de beste dj voor je bruiloft of de beste muziek voor je zakelijk feest, we hebben sowieso entertainment van het hoogste niveau voor je in huis. Zangers, een zangeres, rappers, dj’s, een band maar ook piano muziek vind je in ons diverse aanbod. Ons ultieme doel is om feestjes te voorzien van goede muziek zodat alle gasten een heerlijke tijd beleven en geïnspireerd naar huis kunnen gaan. Kijk voor ideeën eens op onze website. Weet je niet zo goed waar te beginnen? Bespreek je wensen met ons! Wij geven je graag meer informatie en ondersteunen je bij het hele boekingsproces. Zo gaat het vinden van entertainment eenvoudig en snel.

Makkelijk boeken

Interesse in een Nederlandse artiest boeken? Via de artiestenpagina kun je de artiest of DJ aanvragen voor jouw gewenste datum, maar je kunt ons ook bellen, mailen of appen. Als de betreffende Nederlandse artiest op jouw datum beschikbaar is, wordt deze vrijblijvend voor jou in optie gezet. Deze optie blijft twee weken staan. Binnen die periode kun je aangeven of je uiteindelijk de betreffende artiesten wilt boeken. We stellen dan een contract op en bespreken alle details van de boeking. Tijd, locatie, techniek en eventuele bijzonderheden. Snel, eenvoudig en betrouwbaar. Voor zowel een enkele artiest, als een volledige programmering van entertainment, staan we graag voor je klaar! Schrijf je hieronder ook zeker in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

Foto: Rosoriginal

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van BENZ Agency in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.