Nederlandse artiesten

Nederlandse artiesten boeken voor jouw feest of evenement

Nederlandse artiesten boeken voor jouw evenement? Bij BENZ Agency vertegenwoordigen we exclusief Nederlandse artiesten uit de top van het segment. Deze artiesten hebben zich aangesloten bij ons artiestenbureau, maar ook andere Nederlandse artiesten zijn bij ons te boeken. Wij hebben een sterk netwerk opgebouwd, waardoor we altijd een antwoord hebben op jouw entertainment-vraag.

Klik hier voor een overzicht van de artiesten. Hier kun je onder andere filteren op prijs, genre en soort evenement. Zo vind je de geschikte artiesten voor jouw event.
Staat je gewenste artiest er niet tussen? Neem dan zeker contact met ons op, er is veel mogelijk. Wij denken graag mee voor een geschikte artiest of line-up voor jouw feest of evenement.

Bekijk alle artiesten

Een Nederlandse artiest op je evenement

Of je nu een festival of een kermis organiseert, of je nu een Nederlandse artiest zoekt voor een bedrijfsevenement of een feesttent, bij ons vind je een passende artiest voor je event.
Denk bijvoorbeeld aan een Nederlandstalige zanger, zoals Frans Duijts, Xander de Buisonjé, Wolter Kroes en Jeroen van der Boom of een zangeres zoals Glennis Grace of Sharon Doorson. Stuk voor stuk Nederlandse artiesten artiesten die sfeer maken perfect in de vingers hebben. Of ze nu op een besloten bedrijfsfeest staan of een groots festival, het dak gaat er ongetwijfeld af.

Makkelijk boeken

Interesse in een van deze Nederlandse artiesten? Via de artiestenpagina kun je de artiest aanvragen voor jouw gewenste datum, maar je kunt ons ook bellen, mailen of appen. Als de betreffende Nederlandse artiest op jouw datum beschikbaar is, wordt deze vrijblijvend voor jou in optie gezet. Deze optie blijft twee weken staan. Binnen die periode kun je aangeven of je uiteindelijk de betreffende artiesten wilt boeken. We stellen dan een contract op en bespreken alle details van de boeking. Tijd, locatie, techniek en eventuele bijzonderheden. Snel, eenvoudig en betrouwbaar. Voor zowel een enkele artiest, als een volledige programmering van entertainment, staan we graag voor je klaar!

Foto: Rosoriginal

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van BENZ Agency in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.