Beschrijving

Joël Borelli

Joel Borelli boeken

Piano entertainer Joël Borelli boeken voor je event

Joel Borelli boeken voor je feest of evenement? Deze veelgevraagde pianist en entertainer boek je nu exclusief bij BENZ Agency.

Joel Borelli werd geboren op 22 juni 1980 in Eindhoven. Zijn vader en moeder zijn bijzonder muzikaal. De oude piano van opa staat midden in de woonkamer en iedere dag wordt er even op gespeeld. Joel Borelli staat als klein ventje te dansen in zijn box. Muziek is er met de paplepel ingegoten. Het duurt niet lang voordat kleine Joel achter de piano plaats neemt. Mama leert hem de eerste akkoorden en binnen no time leert hij zichzelf het spelen aan. Joel ontdekt zijn muzikaal talent

Als jongen van 12 krijgt hij pianoles maar al gauw is het duidelijk dat Joel vanuit zijn hart speelt. Noten spelen lukt hem niet, tot de dag van vandaag leest Joel nog steeds geen noot.

Biografie Joel Borelli

Als 20-jarige knul gaat Joel Borelli de kroegen af om daar achter de piano plaats te nemen en zo naast zijn studie sportmarketing wat geld bij te verdienen. Al snel krijgt de Scheveningse succes formatie Crazy Piano’s hem in het vizier. Hier leert Joel Borelli het vak van het entertainen en bouwt hij een gigantisch repertoire op. Joel speelt inmiddels overal en groeit uit tot een van de gezichten van Scheveningse pianobar Crazy Piano’s in het Nederlandse piano bar circuit.

Meest gevraagde pianist/entertainer van Nederland

De laatste jaren wist Joel Borelli zijn show uit te bouwen tot een veelgevraagde festival act, te vinden in de line-up van vele grotere Nederlandse evenementen. Optredens volgen elkaar in hoog tempo op en Joel staat op diverse grote evenementen. Dit maakt hem op dit moment de meest gevraagde pianist/entertainer van Nederland met meer dan 180 shows per jaar in binnen- en buitenland. De Joel Borelli show is een ware hit en van een ongekend hoog level. Joel Borelli boeken is zeker een aanrader.

Joël Borelli boeken voor je evenement

Joel Borelli boeken voor je event? Verwacht een weergaloze live performance vol passie en muzikale kwaliteit. Joel Borelli heeft jarenlang gespeeld in clubs over de hele wereld, o.a. in Miami, Dubai, Monaco en Zurich, en is nu te boeken voor jouw evenement. In een powershow met swingende drummer of een spectaculaire act met complete band, brengt hij een brede mix aan muziek. Het repertoire bevat de hits van toen en nu, maar dan op een geheel eigen wijze. Joel Borelli staat voor feest, interactie en humor, een must-have voor je event want hij zet de hele tent op z’n kop. Je boekt Joel Borelli exclusief bij BENZ Agency. De boekingen Joel Borelli lopen via ons. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, prijs op aanvraag. Een aanvraag Joel Borelli boeken gaat zo eenvoudig en snel, voor de Joel Borelli show op jouw evenement.

Artiesten voor je evenement

Of je nu Joel, de meest gevraagde pianist entertainer, wilt boeken of een andere gewenste artiest, dj, band of ander entertainment. Artiesten boeken voor je evenement doe je bij ons op het juiste adres. We leggen kort uit hoe het in z’n werk gaat. Je kunt contact met ons opnemen via de telefoon, ons contactformulier of een e-mail naar ons e-mailadres. We zorgen ervoor dat je een snelle reactie krijgt en nemen zoveel mogelijk persoonlijk contact met je op. Je kunt een artiest direct boeken, maar je kunt om te beginnen ook eerst een gratis offerte aanvragen. Is de prijs akkoord, dan plaatsen we een vrijblijvende optie. Dat betekent dat de artiest gereserveerd staat voor jouw betreffende datum. Vervolgens kun je na overleg de boeking definitief bevestigen. We hanteren een betrokken benadering bij jouw aanvraag en evenement. Heb je interesse? We horen graag van je!

Foto: Dinnershow Luxurious, Xcellent Events

Boeken
Prijs op aanvraag Vraag Joël Borelli aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
BENZ Agency
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

Nader te bepalen

Techniek

Excl. geluid en licht.

Bezetting

2-4 personen

Genre

Allround

Prijs

Op aanvraag

Boekingsmogelijkheden

  • Optioneel bij te boeken: podium, lichtshow, extra geluid en DJ show