Beschrijving

Joël Borelli

Joël Borelli boeken

Piano entertainer Joël Borelli boeken voor je event

Joel Borelli boeken voor je feest of evenement? Deze veelgevraagde pianist en entertainer boek je nu exclusief bij BENZ Agency.

Joel Borelli werd geboren op 22 juni 1980 in Eindhoven. Zijn vader en moeder zijn bijzonder muzikaal. De oude piano van opa staat midden in de woonkamer en iedere dag wordt er even op gespeeld. Joel staat als klein ventje te dansen in zijn box. Muziek is er met de paplepel ingegoten. Het duurt niet lang voordat kleine Joel achter de piano plaats neemt. Mama leert hem de eerste akkoorden en binnen no time leert hij zichzelf het spelen aan.

Als jongen van 12 krijgt hij pianoles maar al gauw is het duidelijk dat Joel vanuit zijn hart speelt. Noten spelen lukt hem niet, tot de dag van vandaag leest Joel nog steeds geen noot.

Joël bij Crazy Piano’s

Als 20-jarige knul gaat Joel de kroegen af om daar achter de piano plaats te nemen en zo naast zijn studie sportmarketing wat geld bij te verdienen. Al snel krijgt de Scheveningse succesformatie Crazy Piano’s hem in het vizier. Hier leert Joel het vak van het entertainen en bouwt hij een gigantisch repertoire op. Joel speelt inmiddels overal en groeit uit tot een van de gezichten van Crazy Piano’s.

Meest gevraagde pianist/entertainer van Nederland

De laatste jaren wist Joël zijn show uit te bouwen tot een veelgevraagde festival act, te vinden in de line-up van vele grotere Nederlandse evenementen. Dit maakt hem op dit moment de meest gevraagde pianist/entertainer van Nederland met meer dan 180 shows per jaar in binnen- en buitenland.

Joël Borelli boeken voor je evenement

Joel Borelli boeken voor je event? Verwacht een weergaloze live performance vol passie en muzikale kwaliteit. Joel Borelli speelde jarenlang in clubs over de hele wereld, o.a. in Miami, Dubai, Monaco en Zurich, en is nu te boeken voor jouw evenement. In een powershow met drummer of een spectaculaire act met complete band, brengt hij een brede mix aan muziek. De hits van toen en nu, maar dan op een geheel eigen manier. Je boekt hem exclusief bij BENZ Agency. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Boeken
  • 5000 €
   1 x 60 min., met drummer, incl. geluid < 150 pers.
  • 7500 €
   2 x 45 min./1 x 90 min, met drummer, incl. geluid < 150 pers.
  • 10000 €
   1 x 75 min./2 x 40 min., 4 pers., excl. geluid en licht.

0.00

Heb je vragen? Bel of app ons dan!
Heb je vragen?
Neem contact op
BENZ Agency
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

Nader te bepalen

Techniek

Incl. geluid < 150 pers.

Bezetting

2-4 personen

Genre

Allround

Prijs

Vanaf € 5.000,00

Boekingsmogelijkheden

 • Optioneel bij te boeken: podium, lichtshow, extra geluid en DJ show