Volkszanger boeken

Nederlandse volkszanger boeken voor je feest of evenement

Een volkszanger boeken of Nederlandse smartlappen zanger huren doe je bij BENZ Agency. Het levenslied is een populair genre en spreekt vele mensen in diverse leeftijden aan. Zodra een volkszanger het podium betreedt is de feestsfeer gezet en kan de avond niet meer stuk. Een Nederlandse zanger op je evenement laat je hele publiek meedeinen en lallen. Deze muziek in onze moerstaal staat zonder uitzondering alleen maar voor gezelligheid en gemoedelijkheid. Wij hebben een aanbod met de beste zangers uit het hele land. Of je nu Limburgse artiesten of een Amsterdamse zanger wil boeken, voor elk evenement hebben wij de juiste bekende artiest.

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
Bekijk alle artiesten

Een waar genot om samen te mogen werken met BENZ Agency

“BENZ Agency denkt met ons en de klant mee. Nooit is één vraag teveel, altijd staat men je te woord op een hele fijne en prettige manier.”

Theo, Schijndel

Al jaren “no-nonsense” begeleiding!

“Conny en zijn team zijn fantastische vakmensen waar je goede en duidelijke afspraken mee kunt maken. Al vele jaren hebben wij een uitstekende samenwerking!”

Vincent, Noordwijk

Altijd behulpzaam en goede adviezen

“Van BENZ krijgen we altijd snel en goede antwoorden. De samenwerking is al jaren bijzonder prettig. En zorgen dat de Lindefeesten een jaarlijks succes zijn.”

Ernest, Sambeek

Denken mee!

“Goede ervaring met BENZ, denken in oplossingen i.p.v. problemen om te komen tot een mooie line-up om je feest te laten slagen.”

Tjerk, Goutum

Onvergetelijk feest!

“BENZ Agency heeft alles tot in de puntjes geregeld met onze feestorganisatoren. En dat voor optredens op een schip dat voor de twee artiesten twee keer zou aanmeren. Strakke planning, fantastische techniek en geluid en superoptredens, voor jong en oud.”

Petra, Nuenen

Altijd weer een top samenwerking!

“De afgelopen jaren werken wij regelmatig samen met BENZ Agency voor de artiesten boekingen. Goede service, snel contact en top geregeld!”

Erik, Haarlem

Altijd prettig samenwerken met BENZ Agency

“BENZ is al jaren een betrouwbare partner die onze events van de beste artiesten voorziet.”

Robert, Schalkhaar

Fijn om dit samenwerkingsverband samen te hebben

“De communicatie met de boeker ervaar ik als zeer aangenaam met altijd een meedenkende oplossing. Met deze ervaring gaan wij voor een mooie samenwerking in de nabije toekomst.”

Ricky, Amsterdam

Prettig zaken doen

“BENZ Agency is een gewaardeerd collega bureau waar wij altijd prettig mee samen werken. Een mooie stal aan artiesten die wij graag inhuren voor onze klanten en er altijd toegewijd een feest van maken. Fijne collega’s op kantoor ook.”

René, Heerenveen

Fijn contact, afspraken en uitvoering kloppen perfect!

“Onze ervaring met BENZ is heel prettig. Het contact verloopt soepel, we zijn tot een gezamenlijke wens gekomen m.b.t. de dienst en kosten. De artiest die wij voor meerdere shows geboekt hadden is ontzettend professioneel, altijd op tijd en doet zijn absolute best om er elke keer weer een feest van te maken!”

Merel, Lunteren

Je hoeft niks te doen

“Alles wordt geregeld: keuze van artiesten, boekingen en randzaken eromheen. Aan alles wordt gedacht, gewoon 5 sterren waard!”

Wijnald, Sint Oedenrode

Degelijke eerlijke club!

“BENZ is een prima artiestenbureau wat de menselijke maat goed in het oog houdt. En dat is anno 2023 heel wat waard!”

Han, Steenwijk

Onvergetelijk!

“Als je event onvergetelijk moet zijn dan is de juiste muziek de meest lastige keuze. Bij BENZ ben je gegarandeerd van de beste der besten.”

Maureen, Apeldoorn

Goed en snel geregeld!

“Wij hebben René Karst geboekt via Bas van BENZ Agency. Na een persoonlijke kennismaking met Bas kregen we een goed beeld van de organisatie, het is een fijn informeel bedrijf met korte lijnen. Ze hebben veel connecties in de artiestenwereld daardoor is eigenlijk alles mogelijk. De boeking is ook vlot en professioneel verlopen. Tevens krijgen we nog een leuke groene bril als gadget en deze hebben we tijdens de avond gebruikt. Dik tevreden over de samenwerking!”

Peter, Helmond

Prima bedrijf met goed entertainment

“Ik ken BENZ Agency al jaren en blijf bij hen terugkomen omdat ze goed entertainment hebben en de zaken goed regelen.”

Erwin, Amsterdam

Nederlandse muziek op je feest

Of je nu een gezellig bedrijfsfeest wilt organiseren, een sfeervol festival of een knallende kermis, onze zangers zijn sfeermakers vanaf het eerste moment en hebben het bespelen van het publiek goed in de vingers als een heuse ras artiest. Zij weten hun bekende naam waar te maken met hun grootste hits, maar wellicht ook enkele verrassingen. Muzikale uitstapjes die indruk maken op het publiek. BENZ Agency is dé partij voor een zanger boeken voor je evenement, de beste volkszangers. Zo weet je zeker dat de geboekte feestzanger op het juiste moment op de juiste plek zal staan. Zo raakt een artiest echt de gevoelige snaar bij het publiek.

Of je nu een bekende Nederlander wilt boeken die bekend is in heel Nederland of een nieuw talent met Nederlandstalige muziek zoals een singer-songwriter. Of je nu een Brabantse zanger zoek met een zachte g of een Rotterdamse zanger met een natte t. Wij zorgen ervoor dat een Hollandse volkszanger huren eenvoudig is. Bel of mail ons met je vraag en we nemen z.s.m contact met je op. Nadat we hebben kennis gemaakt bespreken we al je wensen en vragen. Wat is de datum, hoeveel mensen verwacht je, is het openbaar of besloten en wat wil je als verdere line-up of invulling? Samen komen we tot een succesvolle entertainment oplossing voor je evenement. Zo boek je makkelijk en betrouwbaar een Nederlandse artiest met Nederlandstalige hits. Een volkszanger boeken was nog nooit zo eenvoudig.

Nederlandse zanger op je podium

Wil je bekende Nederlandse volkszangers op je event? Een volkszanger is natuurlijk een bepaald genre. Sommige Nederlandse zangers hebben ook eigen repertoire en combineren dat met klassiekers uit de Hollandse muziek in een set van een half uur, zoals liedjes van Andre Hazes. Maar ook een allround zanger met uitgebreid repertoire is bij ons te vinden. Zo’n zanger is werkelijk van alle markten thuis door een aantal jaar ervaring. Ze staan al jaren op het podium en weten daarom precies wat het publiek wil horen. Jaren bloed, zweet en tranen heeft geleid tot veel podiumervaring en een divers repertoire. Een wandelende jukebox die werkelijk alles kan zingen.

Een combinatie van deze twee mogelijkheden zou ook een fantastisch duo zijn: een bekende artiest gecombineerd met een feestzanger. Voeg daar nog een bekende dj of ook een allround dj aan toe en je hebt een geslaagde line-up voor een feestelijke avond. Wat ons betreft een echte aanrader, want een goed uitgebalanceerd programma is een echte must have en recept voor een daverend succes! Het publiek zingt uit volle borst mee en zo blijven alle hits van de avond nog de hele nacht door het hoofd van je gasten gonzen. Dat tilt je feest echt naar een hoger niveau. Organisatie blij, artiest blij en wij blij!

Zorgeloos boeken van volkszangers

Op zoek naar de bekendste volkszangers voor een live show? Bij het boeken van bekende artiesten komt veel kijken. Zo heeft elke artiest een rider waarin staat wat er allemaal nodig is om het optreden zo goed en veilig mogelijk plaats te laten vinden. Een act of artiest heeft bepaalde geluidstechniek nodig, maar wil ook graag wat te drinken voor en na het optreden en heeft wellicht nog een maaltijd nodig. Maar, als alles in kannen en kruiken is weet de artiest in bijvoorbeeld 30 minuten jong en oud een onvergetelijk feestje te bezorgen. Wil je een artiest boeken? Door de jaren heen hebben we een groot netwerk kunnen opbouwen, waardoor we een breed aanbod hebben qua bekende volkszangers boeken voor jouw feest. Heb je interesse? Neem dan zeker eens contact met ons op.

Bekende volkszanger inhuren

Naast een grote keur aan Nederlands-, Limburgs- en Duitstalige zangers zijn ook diverse bekende volkszangers exclusief bij ons te boeken. Zo boek je bij ons bekende artiesten als Jannes, Frans Duijts of Wolter Kroes. Maar via ons kun je ook zangers boeken als Django Wagner, Wesley Klein, Frans Bauer, John West, Henk Dissel, Tino Martin, Gerard Joling Guus Meeuwis of rappers als Ali B. Deze zangers zingen de mooiste Nederlandse liedjes en weten dankzij hun jarenlange ervaring precies wat ze moeten doen om jouw feest of evenement tot een succes te maken. Ook is jong talent bij ons te vinden. Hoe dan ook, onze artiesten staan garant voor kwaliteit en een avond feest. Bij ons ben je op het juiste adres voor een bekende volkszanger boeken en het grootste aanbod, neem zeker eens vrijblijvend contact op voor een zanger boeken.

Goed advies

Op zoek naar een volkszanger maar kun je niet kiezen en heb je hulp nodig met een geschikte volkszanger huren? Naast de selectie op onze website hebben wij een groot netwerk binnen dit genre en weten wij precies welke zanger op jouw evenement past. Ook passend binnen jouw budget. Daarnaast kunnen we je ook ondersteunen bij alle randzaken, zoals techniek, podium, locatie etc. Een goed geluid is bijvoorbeeld essentieel om een optreden goed te laten verlopen. In ons netwerk vinden we altijd een betrouwbare partner voor de techniek. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden voor een volkszanger boeken. Wij verzorgen dan een vrijblijvende offerte.

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van BENZ Agency in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.