Beschrijving

Soulm3n

Soulm3n boeken

Een avond vol soul hits, klassiekers uit de jaren 90 en clubtracks

Soulm3n boeken? Boek een optreden vol met soul hits, klassiekers uit de jaren 90 en clubtracks van toen en nu. Je hebt gegarandeerd een onvergetelijke avond met Soulm3n!

Over Soulm3n

Soulm3n is een muzikaal trio dat een avond vol klassiekers en hedendaagse tophits brengt. David Gonçalves, Clayton Peroti en Urvin Monte schakelen moeiteloos over van oude Motown hits van The Jackson 5 en Marvin Gaye naar discoklassiekers van Earth, Wind & Fire. Ook de bekende hits uit de jaren 90 komen voorbij zoals ‘The Power’ van Snap! en Haddaway’s ‘What Is Love’. Daarnaast kunnen de heren van Soulm3n ook gemakkelijk de hits van Bruno Mars, Robin Thicke, Justin Timberlake en Pharrell Williams coveren. Door de geweldige uitvoering van alle tracks zal je zelfs vergeten van wie het origineel was!

Entertainment op internationaal niveau

Soulm3n is niet alleen een genot om naar te luisteren, maar ook om naar te kijken. Gillende dames (én heren) zijn geen uitzondering bij een optreden van Soulm3n. David, Clayton en Urvin beschikken over geweldige stemmen, de looks en de juiste danspasjes. Door de internationale allure en sterke live performance is Soulm3n een topact die niet kan ontbreken op jouw event.

Je kent Soulm3n onder andere van spetterende optredens op Dutch Valley, het Spiegelgracht Concert in Amsterdam en de ochtendshow van Giel Beelen.

Soulm3n boeken voor een soulvol optreden

Kies uit verschillende thema’s of voor een combinatie van thema’s. Soulm3n past eenvoudig het repertoire aan jouw wensen aan. Boek Soulm3n voor een Caribbean party, disco night of jaren 90 feest bij BENZ Agency. Je kunt Soulm3n boeken met een live band of voor een akoestische set. Neem contact met ons op voor informatie en boekingen.

Boeken
Tape act 1 x 30 min., incl. monitor set
€ 2.995,00
De genoemde prijs is een richtprijs. Vraag Soulm3n aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Incl. monitor set

Bezetting

3 personen

Genre

Soul

Prijs

€ 2.995.00

Boekingsmogelijkheden

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

, , ,

Tijd

Type event

, , , ,

Budget