Beschrijving

BENR

BENR boeken

Jong popduo BENR boeken voor je event

Bart Maessen (27) en Robin Zomer (27) maken vanaf 2017 als duo muziek onder de naam BENR. Ze leerden elkaar ruim 14 jaar geleden kennen op school en zijn sindsdien beste vrienden. Inmiddels zijn de mannen goed voor miljoenen streams en duizenden maandelijkse luisteraars op alle digitale platformen. Het duo BENR boeken doe je exclusief bij BENZ Agency.

Het verhaal van het Popduo begon als een jongensboek; Nadat Q-Music dj Kai Merckx de hertaalde BENR-versie van ‘The Last Time’ van The Script aan The Script zelf liet horen, was de wereldberoemde Ierse band zo enthousiast dat ze Bart en Robin persoonlijk hebben uitgenodigd om het nummer samen met hen op te voeren in een uitverkochte Ziggo Dome op 20 en 21 maart 2020. Door de gevolgen van de Corona-maatregelen spatte deze droom tijdelijk uiteen, maar gelukkig staat het optreden nog steeds op de planning.

BENR op Q-Music

BENR maakt in samenwerking met Q-Music iedere week een Nederlandse versie van een Engelstalig nummer uit de Top 40, waarin ze het nummer hertalen naar een volwaardige Nederlandse track. Het item verschijnt op de kanalen van BENR en het Algemeen Dagblad. Hiermee veroveren ze het internet en zijn ze inmiddels goed voor miljoenen streams en duizenden maandelijkse luisteraars op alle platforms.

BENR komt met nog meer nieuwe, eigen releases komen. Zo organiseerde het muzikale duo een meerdaags schrijfkamp in de wereldberoemde John Lennon & Yoko Ono suite. Hier is gewerkt aan nieuw materiaal met schrijvers en componisten met de grootste Nederlandstalige hits op hun naam.

BENR boeken voor je evenement

De muziek van BENR is voor elke setting een schot in de roos. Op een barkruk in je favoriete café, tijdens je verjaardag of op je examenfeestje in de tuin. Waar deze jeugdvrienden ook optreden, de shows zijn altijd verfrissend en vol energie. De covers van BENR zijn eigenzinnig, van deze tijd en voor iedereen herkenbaar. Geen klakkeloze vertaling, maar een compleet nieuw nummer. Na het succes met The Script zijn ze klaar om jouw feestje naar een nieuw niveau te tillen. Of het nu gaat om een feest bouwen met de laatste hits of de muzikale invulling van jouw etentje in goed gezelschap, deze toegankelijke mannen voelen het feilloos aan. Waar de gelegenheid ook om vraagt; In akoestische live-setting of als tape-act, alles is mogelijk.

Het verfrissende, sympathieke popduo BENR boeken doe je exclusief bij BENZ Agency. Voor meer informatie en alle mogelijkheden voor een show (op maat) kan je contact met ons op nemen!

Foto: Chantal van den Berg

Boeken
Prijs op aanvraag Vraag BENR aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Heb je vragen? Bel of app ons dan!
Heb je vragen?
Neem contact op
BENZ Agency
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

In overleg

Techniek

Excl. geluid en licht

Bezetting

2 personen

Genre

Semi-live popduo

Prijs

Op aanvraag

Boekingsmogelijkheden

  • De mogelijkheden zijn eindeloos met dit flexibele popduo, neem contact met ons op om je wensen te bespreken.