Beschrijving

BENR

BENR boeken

Nederlandstalig duo BENR boeken voor je event

Bart Maessen (29) en Robin Zomer (30) maken vanaf 2017 als duo muziek onder de naam BENR. Ze leerden elkaar ruim 14 jaar geleden kennen op school en zijn sindsdien beste vrienden. Inmiddels zijn de mannen goed voor miljoenen streams en duizenden maandelijkse luisteraars op alle digitale platformen. Het duo BENR boeken doe je exclusief bij BENZ Agency.

Het verhaal van het popduo begon als een jongensboek; Nadat Q-Music dj Kai Merckx de hertaalde BENR-versie van ‘The Last Time’ van The Script aan The Script zelf liet horen, was de wereldberoemde Ierse band zo enthousiast dat ze Bart en Robin persoonlijk hebben uitgenodigd om het nummer samen met hen op te voeren in een uitverkochte Ziggo Dome op 20 en 21 maart 2020. Door de gevolgen van de Corona-maatregelen spatte deze droom tijdelijk uiteen, maar het bleek nog maar het begin van veel meer moois.

BENR op Q-Music

BENR maakt in samenwerking met Q-Music iedere week een Nederlandse versie van een Engelstalig nummer uit de Top 40, waarin ze het nummer hertalen naar een volwaardige Nederlandse track. Het item verschijnt op de kanalen van BENR en het Algemeen Dagblad. Hiermee veroveren ze het internet en zijn ze inmiddels goed voor miljoenen streams en duizenden maandelijkse luisteraars op alle platforms.

Door het mega bereik van de covers hebben ze al samengewerkt met internationale artiesten Benson Boone (In The Stars), Alec Benjamin (Let Me Down Slowly) en Gayle (abcdefu). Naast populaire hertalingen heeft BENR het afgelopen jaar bewezen muziek uit te brengen waarvan de boodschap aansluit bij de luisteraars. Hun vorige singles ‘Hart van Steen’, ‘Hier Voor Mezelf’ en ‘Beetje Gek’ waren ‘Hit van 100’ op Radio 100%NL en hebben weken in de Top 20 gestaan. Laatstgenoemde behaalde ook glansrijk 10 rondes Repeat of Niet op Qmusic en staat daar nu vast op de playlist. De song ‘Statisch’ heeft inmiddels meer dan 1,5 miljoen streams op Spotify.

Uitverkochte clubtour

De single ‘Beetje Gek’ van BENR stond maar liefst twee weken op nummer 1 in de 100%NL Top 20. Eind 2022 heeft het duo het kerstnummer ‘Zet Het Op Je Lijstje’ uitgebracht die gebruikt werd in de grote kerstcampagne van bol.com.
BENR heeft 2022 afgesloten met een grote, uitverkochte clubtour in november en december en in 2023 zullen ze hun sterke lijn doorzetten!

BENR boeken voor je evenement

De muziek van BENR is voor elke setting een schot in de roos. Waar deze jeugdvrienden ook optreden, de shows zijn altijd verfrissend en vol energie. De covers van BENR zijn eigenzinnig, van deze tijd en voor iedereen herkenbaar. Maar ook hun eigen hits hebben een hoog meezinggehalte. Ze zijn klaar om jouw feestje naar een nieuw niveau te tillen. Waar de gelegenheid ook om vraagt; als tape act of met volledige band.

Het sympathieke Nederlandstalige duo BENR boeken doe je exclusief bij BENZ Agency. Voor meer informatie en alle mogelijkheden voor een show (op maat) kan je contact met ons op nemen!

Foto: Chantal van den Berg

Boeken
Prijs op aanvraag Vraag BENR aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
BENZ Agency
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

In overleg

Techniek

Incl. monitor set

Bezetting

2 personen of band

Genre

Nederlandstalige pop

Prijs

Op aanvraag

Boekingsmogelijkheden

  • De mogelijkheden zijn eindeloos met dit flexibele duo, neem contact met ons op om je wensen te bespreken.