Beschrijving

Pascal Redeker

Pascal Redeker boeken

Nederlandse zanger Pascal Redeker boeken voor je event

Pascal Redeker boeken doe je nu exclusief bij BENZ Agency. Pascal Redeker timmert al een aantal jaar flink aan de weg en is één van de meest geboekte artiesten van Nederland. De Nederlandstalige zanger is onder meer bekend van zijn hitsingles Lieve Mathilde, Twee Bruine Ogen, I Love You, Kijk Om Je Heen, Dansen Tot De Zon Opkomt en Naar de Kroeg. Daarnaast zingt hij ook tal van feestelijke covers tijdens zijn shows. Of, zoals hij het zelf zegt, “Ik zing van Hazes tot House, zolang er maar een feestje wordt gebouwd!”.

Zanger voor je feest of evenement

Pascal Redeker was van 2007 tot 2019 één van de vaste huiszangers van het bekende oer-Amsterdamse Café Bolle Jan, opgericht door de vader van René Froger. In 2012 verzorgde hij de ‘Halftime Show’ van ‘De Toppers in Concert’ voor 67.000 mensen in een kolkende Amsterdam ArenA. In 2014 ontving Pascal Redeker een Party Award voor ‘Populairste Party Artiest’ voor zangers als Django Wagner, Wolter Kroes en Peter Beense. In 2015 won hij deze prijs nog een keer en nam hij ook deel aan het tv-programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’ op SBS6. En nog een leuke wetenswaardigheid: wist je dat hij daarnaast een (bijna) niet te onderscheiden imitatie van Gerard Joling kan doen?

Met Pascal Redeker naar de kroeg

In november 2018 vierde Pascal Redeker zijn 10-jarig jubileum met #metPASCALnaardekroeg; een pre-party in zijn favoriete kroegen én een knallend concert in de Escape Amsterdam. Ook lanceerde hij tijdens het concert zijn eerste album ‘Ik wil dansen’. De bijbehorende single Naar de kroeg belandde op diverse hitlijsten op één en is dan ook overal te horen.
In 2022 stond Pascal in de finale van het SBS-programma ‘De Hollandse Nieuwe’ waarin ze op zoek gingen naar dé nieuwe volkszanger van Nederland.

Pascal Redeker boeken

Pascal Redeker boeken doe je exclusief bij BENZ Agency. Deze allround zanger zorgt ervoor dat hij, met zijn veelzijdige optreden vol feestknallers, op een verrassende manier de oergezellige sfeer van Café Bolle Jan in Amsterdam naar jouw feest brengt. In zijn set zal Pascal zowel eigen gemaakt singles brengen, maar ook de grootste klassiekers. Hij zingt alles wat nodig is om je feest te laten slagen. Hoe dan ook, er wordt ieder optreden luidkeels meegezongen. Pascal Redeker direct boeken? Neem voor informatie en boekingen contact met ons op.

Wij denken ook graag met je mee over de gehele invulling van je entertainment. Op zoek naar een complete line-up of totaalprogrammering? Samen met ons wordt aan het entertainment voor je event de grootste aandacht besteed. Vraag ons naar een vrijblijvende en gratis offerte en wij zorgen voor een snelle reactie. De genoemde prijzen zijn richtprijzen zonder BUMA en BTW.

Foto: Fred Bakker

Boeken
Tape act 1 x 30 min., excl. geluid en licht, incl. monitor set
€ 1.995,00
De genoemde prijs is een richtprijs. Vraag Pascal Redeker aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
BENZ Agency
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Excl. geluid en licht, incl. monitor set

Bezetting

1 persoon

Genre

Nederlandstalig

Prijs

€1.995,00

Boekingsmogelijkheden