Description

Elske DeWall

Elske DeWall boeken

Zangeres Elske DeWall op je evenement

De bekende zangeres Elske DeWall boeken doe je exclusief bij BENZ Agency. Het handelsmerk van Elske DeWall is soulvolle nummers met duidelijke invloeden uit roots, gospel, folk en moderne country. Elske is een graag geziene muzikale gast bij DWDD en RTL Late Night en had bijzondere samenwerkingen met o.a. Jonathan Jeremiah, Lionel Richie en het Metropole Orkest.

Biografie Elske DeWall

Elske DeWall is al haar leven lang met muziek bezig. Op haar zevende begon ze met pianoles, speelde vervolgens lange tijd saxofoon en pakte uiteindelijk de gitaar op. In dezelfde periode ontdekte ze dat ze goed kon zingen, waarna ze werd toegelaten aan de Academie voor Popcultuur in Leeuwarden. In 2008 werkte ze mee aan het project ‘Leonard Cohen in het Fries’ en werd het memorabele jaar afgesloten met de ondertekening van een platencontract bij Universal Music.

In februari 2010 lanceerde Elske DeWall haar debuutalbum met de tot de verbeelding sprekende titel Balloon Over Paris; een album met pure popliedjes. Na een optreden op Eurosonic Noorderslag en bij ‘De Wereld Draait Door’ blijft ook bij diverse DJ’s haar talent niet onopgemerkt; 3FM benoemde haar tot Serious Talent en met de nodige regelmaat is ze te gast in de diverse radioprogramma’s.

Elske DeWall maakt indruk

In 2017 wordt Elske De Wall uitgenodigd om de rol van Maria te vertolken in het jaarlijkse muziekspektakel The Passion. En dat doet ze op indrukwekkende wijze wat definitief zorgt voor landelijke bekendheid. In de live TV uitzending vanuit Leeuwarden zingt ze naast de twee Friestalige nummers “In Nije Dei” en “Wer bisto” de Nederlandstalige nummers “Dat ik je mis” en “Heb het leven lief”. Deze laatste staat de volgende dag op 1 in de iTunes top100, Elske’s vertolking van het nummer van Liesbeth List maakte indruk. Ze is vervolgens te horen en te zien in vele radio- en tv-programma’s, zoals de populaire talkshow ‘Linda’s Zomerweek’.

Nieuwe stappen

In 2019 zet Elske een nieuwe stap: het schrijven van Nederlands repertoire met o.a. Alain Clark, Edwin Evers en Marcel Fisser. Eind januari 2020 kwam haar eerste zelf geschreven Nederlandstalige single uit.
In 2021 zingt zij de titelsong ‘T Nije Doarp’ van de nieuwe Kameleon film van Steven de Jong met een Friese tekst op het overbekende nummer Het Dorp van Wim Sonneveld. Elske DeWall boeken is gegarandeerd een indrukwekkende muzikale omlijsting.

Elske DeWall boeken?

De zangeres is een muzikale artiest in hart en nieren: naast haar unieke stemgeluid speelt Elske gitaar, piano en saxofoon. Elske is zeer flexibel in te zetten als zangeres voor je evenement: met een intiem combo met gitarist en pianist, met complete live band van 6 personen of als gastartieste met een begeleidingsband op je evenement. Boek Elske DeWall met samenstelling en speelduur in overleg, maar gegarandeerd laat ze met haar optreden een diepe indruk achter. Ook speelt ze divers repertoire. Elske DeWall boeken doe je exclusief bij BENZ Agency. Vraag een gratis offerte aan, plaats een optie of ga voor direct boeken. Of je nu op zoek bent naar één act of een complete line-up, neem zeker contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! We zorgen voor een snelle reactie over je boeking.

Foto: Jelle Stokhof

Boeken
Prijs op aanvraag Vraag Elske DeWall aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Heb je vragen?
Heb je vragen?
Neem contact op
BENZ Agency
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

Ntb

Techniek

Incl. monitor set

Bezetting

1-6 personen

Genre

Zangeres

Prijs

Op aanvraag

Boekingsmogelijkheden

  • In verschillende samenstellingen flexibel in te zetten voor jouw event