Beschrijving

Elske DeWall

Elske DeWall boeken

Zangeres Elske DeWall op je evenement

De bekende zangeres Elske DeWall boeken doe je exclusief bij BENZ Agency. Het handelsmerk van Elske is soulvolle nummers met duidelijke invloeden uit roots, gospel, folk en moderne country. Elske is een graag geziene muzikale gast bij DWDD en RTL Late Night en had bijzondere samenwerkingen met o.a. Jonathan Jeremiah, Lionel Richie en het Metropole Orkest.

Start muzikale carrière

Elske DeWall is al haar leven lang met muziek bezig. Op haar zevende begon ze met pianoles, speelde vervolgens lange tijd saxofoon en pakte uiteindelijk de gitaar op. In dezelfde periode ontdekte ze dat ze goed kon zingen, waarna ze werd toegelaten aan de Academie voor Popcultuur in Leeuwarden. In 2008 werkte ze mee aan het project ‘Leonard Cohen in het Fries’ en werd het memorabele jaar afgesloten met de ondertekening van een platencontract bij Universal Music.

In februari 2010 lanceerde Elske DeWall haar debuutalbum met de tot de verbeelding sprekende titel Balloon Over Paris; een album met pure popliedjes. Na een optreden op Eurosonic Noorderslag en bij ‘De Wereld Draait Door’ blijft ook bij diverse DJ’s haar talent niet onopgemerkt; 3FM benoemde haar tot Serious Talent en met de nodige regelmaat is ze te gast in de diverse radioprogramma’s.

Elske DeWall maakt indruk

In 2017 wordt Elske DeWall uitgenodigd om de rol van Maria te vertolken in The Passion. En dat doet ze op indrukwekkende wijze. In de live TV uitzending vanuit Leeuwarden zingt ze naast de twee Friestalige nummers “In Nije Dei” en “Wer bisto” de Nederlandstalige nummers “Dat ik je mis” en “Heb het leven lief”. Deze laatste staat de volgende dag op 1 in de iTunes top100. Elske is vervolgens te horen en te zien in vele radio- en tv-programma’s.

Nieuwe stappen

In 2019 zet Elske een nieuwe stap: het schrijven van Nederlands repertoire met o.a. Alain Clark, Edwin Evers en Marcel Fisser. Eind januari 2020 kwam haar eerste zelf geschreven Nederlandstalige single uit.
In 2021 zingt zij de titelsong ‘T Nije Doarp’ van de nieuwe Kameleon film van Steven de Jong met een Friese tekst op het overbekende nummer Het Dorp van Wim Sonneveld.

Elske DeWall boeken?

Elske is zeer flexibel in te zetten als zangeres voor je evenement: met een intiem combo met gitarist en pianist, met complete live band van 6 personen of als gastartieste met een begeleidingsband op je event. Samenstelling en speelduur kunnen in overleg. Elske DeWall boeken doe je exclusief bij BENZ Agency. Of je nu op zoek bent naar één act of een complete line-up, neem zeker contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Foto: Jelle Stokhof

Boeken

0.00

Heb je vragen? Bel of app ons dan!
Heb je vragen?
Neem contact op
BENZ Agency
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

Ntb

Techniek

Ntb

Bezetting

1-6 personen

Genre

Zangeres

Prijs

Op aanvraag

Boekingsmogelijkheden

  • In verschillende samenstellingen flexibel in te zetten voor jouw event