Beschrijving

Roept U Jan Maar Duelling Pianoshow

Duelling Pianoshow boeken

Piano act Roept U Jan Maar op je evenement

Een duelling pianoshow boeken voor je evenement? De Roept U Jan Maar Duelling Pianoshow vind je exclusief bij BENZ Agency, een interactieve show waarbij het publiek de muziekkeuze bepaalt. Van 80’s, 90’s en 00’s tot top 40 muziek, van rock tot pop en alles wat daartussen zit, de pianisten van deze Duelling Pianoshow spelen echt alles. Vakmanschap, plezier en humor typeren deze sfeervolle piano act.

Over Jan Rooymans

Jan Rooymans speelde o.a. bij de Golden Earring, Crazy Pianos, Van Velzen en de Coronas. Deze geschoolde muzikant speelt en zingt alles: alle songs én alle instrumenten. Als songwriter schreef hij o.a. voor Tino Martin en Van Velzen en de grote hit ‘Het is altijd lente’ is van zijn hand. Ook maakte Jan het album Tits ‘n ass met Golden Earring en mocht hij 2 jaar met de band op tour. Het entertainment vak leerde Jan pas echt bij de Crazy Pianos, een vak wat hij nog steeds met veel passie uitoefent. Jan is een ras entertainer die feilloos aanvoelt wat het publiek wil horen en hoe hij de optimale feeststemming kan creëren.

Roept U Jan Maar Duelling Pianoshow boeken

Samen met een tweede pianist en een drummer vormt Jan de Duelling Pianoshow. Top entertainment voor je bedrijfsfeest, festival of bruiloft. Omdat deze act boordevol zit met de favoriete liedjes van het publiek, wordt het gegarandeerd een feest om niet snel te vergeten. Je kunt de Roept U Jan Maar Duelling Pianoshow exclusief boeken bij BENZ Agency. Neem contact met ons op voor meer informatie en boekingen.

Boeken
Duelling pianoshow 3 x 60 min., incl. geluid < 500 pers.
€ 3.995,00
De genoemde prijs is een richtprijs. Vraag de Duelling pianoshow aan via de knop hieronder voor meer info.
Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
BENZ Agency
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

3 x 60 min.

Techniek

Incl. geluid < 500 pers.

Bezetting

3 personen

Genre

Duelling Pianoshow

Prijs

€ 3.995,00

Boekingsmogelijkheden