Kies je genre

De beste Nederlandse artiesten in elk genre

Bij BENZ Agency boek je Nederlandse artiesten van topkwaliteit in verschillende genres. Wij streven naar een zo divers mogelijk aanbod aan artiesten in verschillende stijlen en prijscategorieën, waarbij kwaliteit altijd hoog in het vaandel staat. Voor elke leeftijd of doelgroep hebben wij de beste artiesten beschikbaar. Ons ervaren en enthousiaste team weet precies welke Nederlandse artiest op welk evenement past in genres die altijd naadloos aansluiten bij de doelgroep van het event. Klik hieronder op één van de genres en bekijk ons aanbod. Kun je niet direct een geschikte artiest vinden? De mogelijkheden zijn eindeloos, wij denken graag met je mee.

Allround artiest

Allround

80's 90's 00's artiest

80’s/90’s/00’s

Dance artiest

Dance

Pop artiest

Pop

Rock artiest

Rock

Urban artiest

Urban

Nederlandstalige artiest

Nederlandstalig

Engelstalige artiest

Engelstalig

Duitse artiest

Duitstalig

Zoek op genres op onze website

Hierboven vind je een overzicht en kun je filteren op het gewenste genre. Op zoek naar een Nederlandse zanger? Vind hier bekende Nederlandse artiesten zoals Frans DuijtsWolter Kroes, Jeroen van der Boom en Jannes of bekende Nederlandse bands zoals Vangrail, The Originals en Boomerang. Liever een bekende rapper op je evenement? Wat dacht je van Yes-R? Kortom, er is veel mogelijk in allerlei genres.

Nederlandse artiesten boeken

BENZ Agency heeft een divers aanbod aan de beste Nederlandse artiesten en bands. Ben je op zoek naar een artiest voor een feesttent, festival of bedrijfsfeest? Voor elk evenement weten we een passende oplossing. Dit kan een enkele artiest zijn, maar wij kunnen ook een gehele line-up voor je samenstellen. Samen bekijken we dan je wensen en mogelijkheden. Wat zijn de kenmerken van het publiek dat je verwacht? Welk genre of welke genres wil je de revue laten passeren? Wat is je budget? Welke artiesten hebben op eerdere edities opgetreden? Samen komen we tot een mooi voorstel en uiteindelijk gaan we voor jou de Nederlandse artiesten boeken. Wij ondersteunen je graag op alle fronten als het gaat om het boeken van entertainment. Kijk voor inspiratie op onze website en neem zeker contact op om samen te sparren.

Foto: Edmamawema

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van BENZ Agency in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.