Beschrijving

Mike Peterson

Mike Peterson boeken

Nederlandse zanger Mike Peterson boeken voor je event

Mike Peterson boeken voor je event doe je nu bij BENZ Agency.
Mike voelde zich als kleine jongen al als een vis in het water op het podium en als 17 jarige jongen stond hij al in het voorprogramma van “Soul Legende” Lou Rawls. In Bloed, Zweet En Tranen, wist hij een derde plek te bemachtigen tijdens de finale.

Carrière in stroomversnelling

Zijn carrière kwam in een stroomversnelling terecht, zo mocht hij 3 keer optreden in een volle Amsterdam ArenA met De Toppers. Deze entertainer werd gevraagd door niemand minder dan Ruth Jacott om mee te gaan op haar theatertournee, waar Mike het voorprogramma mocht verzorgen.

Mike Peterson zong tijdens haar show ook een indrukwekkend nummer samen met deze diva. Samen met rapper Yes-R stond hij bovenaan de hitlijsten met de single ‘Altijd Bij Jou Zijn’. Ook zelf behaalt hij prachtige successen met singles als ‘Dansen’ en ‘Ik Kan Zo Niet Verder’. In 2019 tekent Mike een platencontract met Dino music en staat hij met zijn eigen concert in het AFAS Circustheater.
In 2021 brengt Mike Peterson met vriend en collega Thomas Berge de single ‘Uit het Oog Maar Niet Uit Het Hart’ uit, een ode aan de vriendschap.

Mike Peterson boeken?

Op zoek naar een artiest of entertainment? Allround zanger Mike Peterson boeken voor je feest of evenement doe je nu bij BENZ Agency. Mike Peterson is als tape act te boeken, maar ook met live band. Deze artiest in hart en nieren weet met zijn fluwelen stem alle harten te veroveren. Neem contact met ons op voor meer informatie. We zorgen voor een gratis offerte met de prijs en kunnen een vrijblijvende optie plaatsen, zo kan boeken Mike Peterson voor een optreden eenvoudig en snel. Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw en BUMA. Wij zijn hét adres voor het inhuren van top entertainment uit Nederland. Vragen over boekingen? Bijvoorbeeld van Mike Peterson. Stuur ons direct een email of bel ons met je vraag. We proberen je gegarandeerde laagste prijzen te bieden.

Bij ons kun je terecht voor het boeken van de beste Nederlandse artiesten en bands, van allround zanger tot soul zangeres tot verzoekjes band. Denk aan een leuke band of artiest voor je feest of een gave line-up voor je festival. Voor elke entertainment-vraag staan wij graag voor je klaar!

Boeken
Tape act 1 x 30 min., excl. geluid en licht, incl. monitor set
€ 1.995,00
De genoemde prijs is een richtprijs. Vraag Mike Peterson aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min

Techniek

Excl. geluid en licht, incl. monitor set

Bezetting

1 persoon

Genre

Zanger

Prijs

€ 1.995,00

Boekingsmogelijkheden

  • Met live band op aanvraag

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

,

Tijd

Type event

, , , ,

Budget