Beschrijving

Mike Peterson

Mike Peterson boeken

Nederlandse zanger Mike Peterson boeken voor je event

Mike Peterson boeken voor je feest of evenement doe je nu bij BENZ Agency.
Mike voelde zich als kleine jongen al als een vis in het water op het podium en als 17 jarige jongen stond hij al in het voorprogramma van “Soul Legende” Lou Rawls. In Bloed, Zweet En Tranen, wist hij een derde plek te bemachtigen tijdens de finale.

Mike Peterson zijn succes

Zijn carrière kwam in een stroomversnelling terecht, zo mocht hij 3 keer optreden in een volle Amsterdam ArenA met De Toppers. Deze entertainer werd gevraagd door niemand minder dan Ruth Jacott om mee te gaan op haar theatertournee, waar Mike het voorprogramma mocht verzorgen.

Hij zong tijdens haar show ook een indrukwekkend nummer samen met deze diva. Samen met rapper Yes-R stond hij bovenaan de hitlijsten met Altijd Bij Jou Zijn. Ook zelf behaalt hij prachtige successen met singles als Dansen en Ik Kan Zo Niet Verder. In 2019 tekent Mike een platencontract met Dino music en staat hij met zijn eigen concert in het AFAS Circustheater.

Mike Peterson boeken?

Mike Peterson boeken voor je feest of evenement doe je nu bij BENZ Agency. Hij is als tape act te boeken, maar ook met live band. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bij ons kun je terecht voor het boeken van de beste Nederlandse artiesten en bands. Denk aan een leuke band voor je feest of een gave line-up voor je festival. Voor elke entertainment-vraag staan wij graag voor je klaar!

Boeken
    • 1495 €
      1 x 30 min., excl. geluid en licht, incl. monitor set

0.00

Heb je vragen? Bel of app ons dan!
Heb je vragen?
Neem contact op
BENZ Agency
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min

Techniek

Excl. geluid en licht, incl. monitor set

Bezetting

1 persoon

Genre

Zanger

Prijs

€ 1.495,00

Boekingsmogelijkheden

  • Met live band op aanvraag

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

,

Tijd

Type event

, , , ,

Budget