Artiesten boeken

Artiesten inhuren voor je feest of evenement

Artiesten boeken voor je event? De beste Nederlandse artiesten vind je bij BENZ Agency. Live muziek kan natuurlijk niet ontbreken op jouw evenement. Muziek verbindt en laat de hele zaal tegelijk bewegen en zingen met het entertainment wat op dat moment op het podium staat. Of je nu op zoek bent naar een bekende artiest, een allround zanger of je wilt een voltallige band boeken, bij BENZ Agency vind je altijd artiesten van top kwaliteit. Hieronder vind je een selectie van de beste Nederlandse artiesten, maar de mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos en het aanbod is ongekend groot.

Bekijk alle artiesten

Divers artiestenaanbod

Voor elke entertainment vraag hebben we een antwoord en voor elke wens hebben we een oplossing. Bekende artiesten zoals Wolter Kroes, Frans Duijts, Jeroen van der Boom en Glennis Grace zijn exclusief aangesloten bij ons boekingskantoor. Dat betekent dat alle boekingen van deze artiesten via ons artiestenbureau gaan. Maar ook populaire en top kwaliteit Nederlandse bands zoals Edwin Evers Band, The Originals en Vangrail. Kun je niet vinden wat je zoekt? In ons grote netwerk is vast een oplossing te vinden voor jouw zoektocht. Neem zeker eens vrijblijvend contact met ons op. Klim in de telefoon of stuur ons een e mail. Voor zowel bekende artiesten boeken als het boeken van top bands en acts kun je bij ons terecht.

Nederlandstalige artiest boeken

Nederland barst natuurlijk van het talent. Er zijn vele zangers, zangeressen, muzikanten, maar ook dj’s van top kwaliteit. Dit resulteert in een groot aanbod aan entertainment in ons kleine landje, van Nederlandstalige artiesten tot een bekende dj. Als je een evenement organiseert werkt het uiteraard supergoed als je een bekende Nederlander op de poster hebt staan, maar naast bekende artiesten kun je ook een goede allround zanger of band neerzetten met een aantal jaar ervaring. Ook zij kunnen de juiste sfeer neerzetten. Deze acts zijn van alle markten thuis en kunnen voor avondvullend entertainment zorgen. Zij nemen je mee op een reis langs allerlei mooie klassiekers en hedendaagse hits, van André Hazes tot Snelle. Als je een band wilt boeken, neem eens vrijblijvend contact met ons op voor een gratis offerte.

Goed advies

Of het nu is voor bekende artiest boeken of nieuwe talenten, bij ons ben je op het juiste adres. Er komt het één en ander kijken bij het boeken van populaire artiesten. Een artiest komt met een rider, hierin staan de specificaties voor benodigde techniek, maar ook alle randzaken zoals kleedkamer en catering. Dit kan leiden tot extra kosten, maar is ook belangrijk om een optreden veilig te laten plaatsvinden en ervoor te zorgen dat de artiest een zo goed mogelijke prestatie neer kan zetten op het podium. Door jarenlange ervaring kunnen we je adviseren over alle aspecten en beantwoorden, indien nodig, al je vragen. We kunnen zelfs alle aspecten uit handen nemen, zoals het regelen van de techniek, een podium of het verzorgen van de (technische) productie voor je event. Heb je juist veel ervaring en wil je een artiest direct boeken? Dat kan eenvoudig en snel via ons.

Nederlands artiestenbureau

Al jaren zijn we één van de artiestenbureau’s die Nederland rijk is. We werken al een tijd in de entertainment sector en hebben inmiddels een breed netwerk opgebouwd. We blijven altijd met zorg en oog voor zowel klant als artiest elke aanvraag tot in de puntjes verzorgen. Goede service staat bij ons hoog in het vaandel. Dus ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor het boeken van een artiest? Wij staan graag klaar om met jou een geslaagd feest te organiseren. Hierboven vind je al een uitgebreide selectie van ons artiestenaanbod. Staat jouw favoriete artiest er niet tussen? Heb je hulp nodig bij het boeken van entertainment? Vraag gewoon eens een vrijblijvende offerte aan om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Zo kun je eenvoudig en snel een bekende artiest boeken. Neem direct contact met ons op.

Artiesten inhuren voor je evenement?

Of je nu een festival organiseert of een bedrijfsfeest. Voor elke gelegenheid en elk soort feest kunnen we passend entertainment vinden. Een festival vraagt om een spetterende en aantrekkelijke line-up, een personeelsfeest vraagt meer om een opbouw en muziek voor ieder wat wils. Máár, artiesten programmeren hoeft niet ingewikkeld te zijn. Wij ondersteunen je bij elke stap, van aanvraag tot boeking en zelfs de afhandeling van de Buma Stemra afdracht. Bij ons kun je terecht voor een enkele artiest, maar ook zeker voor een totaalprogrammering. Een event heeft pas écht effect als het van A tot Z is geprogrammeerd met entertainment en iets wat bij alle bezoeker past. Wil je een bekende artiest boeken? Neem direct contact met ons op voor een gratis offerte.

Foto: Set Vexy

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van BENZ Agency in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.