Een complete line-up voor je event

Totaalprogrammering

Een complete line-up voor je event met BENZ Agency

Een totaalprogrammering gezocht? Je organiseert een evenement, zoals een festival, tent -of pleinfeest of een bedrijfsevenement en je bent op zoek naar entertainment, een passend programma met diverse artiesten. Je zoekt een gave line-up en wilt geheel ontzorgd worden bij het boeken en plannen van de artiesten.

Bij BENZ Agency ondersteunen wij je compleet bij het boeken, plannen, begeleiden en produceren van het entertainment. Samen vormen we een mooie totaalprogrammering voor je evenement en verzorgen wij de boekingen van alle artiesten. We houden hierbij rekening met je wensen en de te verwachten doelgroep, maar ook met de artiesten die voorgaande jaren op je event stonden.

Maar we kunnen nog een stap verder: wij kunnen de gehele artiestenbegeleiding, de productie, het stage management en zelfs de techniek voor jouw evenement uit handen nemen. Zie hieronder wat we voor je kunnen betekenen:

Programmering

Samen denken we de complete line-up voor je event uit. Wij verzorgen dan de gehele planning.

Podium

We regelen het podium en toebehoren voor je evenement, rekening houdend met de wensen van het entertainment.

Geluid en licht

We regelen de gehele techniek, passend bij de rider van de geprogrammeerde artiesten.

Productie/begeleiding

Indien gewenst verzorgen wij de (technische) productie en begeleiding van alle activiteiten op jouw evenement.

Zorg voor entertainment

Kortom, alles rondom het entertainment voor je event wordt 360 graden door ons geregeld. Met oor voor jouw wensen, passie voor muziek en zorg voor entertainment, plaatsen wij een indrukwekkende totaalprogrammering waar nog lang over wordt nagepraat. Neem contact met ons op voor meer informatie.

BENZ Agency is jouw partner in het organiseren van je festival, feest of bedrijfsevenement. Bij ons boek je eenvoudig, snel en betrouwbaar artiesten voor je event. Wij vertegenwoordigen exclusief bekende Nederlandse artiesten als Glennis Grace, de Edwin Evers Band, Jeroen van der Boom, Wolter Kroes, Frans Duijts, Xander de Buisonjé en Lange Frans en Baas B. Maar we bieden ook totaalconcepten aan, zoals Xander & Friends of een band die de gehele artiestenbegeleiding op jouw evenement doet: de Jimmy van den Nieuwenhuizen Band.

Wij staan graag klaar om de gehele line-up voor jouw evenement te programmeren. Dankzij jarenlange ervaring en een krachtig netwerk hebben wij een antwoord op elke entertainment-vraag. Wij verzorgden onder andere al de complete programmering voor Strandfestival ZAND, de Woerdense Vakantieweek en Stöppelhaene.

Lees ook:
Line-up voor je festival of feest gezocht? 4 uitdagingen en oplossingen
Xander & Friends: uniek live totaalconcept op je evenement

Foto: Rosoriginal

Referenties

Vraag hier je totaalprogrammering aan

Neem contact op

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van BENZ Agency in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.