Een complete line-up voor je event

Totaalprogrammering

Een complete line-up voor je event met BENZ Agency

Een totaalprogrammering gezocht? Je organiseert een evenement, zoals een festival, tent -of pleinfeest of een bedrijfsevenement en je bent op zoek naar entertainment, een passend programma met diverse artiesten. Je zoekt een gave line-up en wilt geheel ontzorgd worden bij het boeken en plannen van de artiesten.

Bij BENZ Agency ondersteunen wij je compleet bij het boeken, plannen, begeleiden en produceren van het entertainment. Samen vormen we een mooie totaalprogrammering voor je evenement en verzorgen wij de boekingen van alle artiesten. We houden hierbij rekening met je wensen en de te verwachten doelgroep, maar ook met de artiesten die voorgaande jaren op je event stonden.

Maar we kunnen nog een stap verder: wij kunnen de gehele artiestenbegeleiding, de productie, het stage management en zelfs de techniek voor jouw evenement uit handen nemen. Zie hieronder wat we voor je kunnen betekenen:

Programmering

Samen denken we de complete line-up voor je event uit. Wij verzorgen dan de gehele planning.

Podium

We regelen het podium en toebehoren voor je evenement, rekening houdend met de wensen van het entertainment.

Geluid en licht

We regelen de gehele techniek, passend bij de rider van de geprogrammeerde artiesten.

Productie/begeleiding

Indien gewenst verzorgen wij de (technische) productie en begeleiding van alle activiteiten op jouw evenement.

Referenties

Een waar genot om samen te mogen werken met BENZ Agency

“BENZ Agency denkt met ons en de klant mee. Nooit is één vraag teveel, altijd staat men je te woord op een hele fijne en prettige manier.”

Theo, Schijndel

Al jaren “no-nonsense” begeleiding!

“Conny en zijn team zijn fantastische vakmensen waar je goede en duidelijke afspraken mee kunt maken. Al vele jaren hebben wij een uitstekende samenwerking!”

Vincent, Noordwijk

Altijd behulpzaam en goede adviezen

“Van BENZ krijgen we altijd snel en goede antwoorden. De samenwerking is al jaren bijzonder prettig. En zorgen dat de Lindefeesten een jaarlijks succes zijn.”

Ernest, Sambeek

Denken mee!

“Goede ervaring met BENZ, denken in oplossingen i.p.v. problemen om te komen tot een mooie line-up om je feest te laten slagen.”

Tjerk, Goutum

Onvergetelijk feest!

“BENZ Agency heeft alles tot in de puntjes geregeld met onze feestorganisatoren. En dat voor optredens op een schip dat voor de twee artiesten twee keer zou aanmeren. Strakke planning, fantastische techniek en geluid en superoptredens, voor jong en oud.”

Petra, Nuenen

Altijd weer een top samenwerking!

“De afgelopen jaren werken wij regelmatig samen met BENZ Agency voor de artiesten boekingen. Goede service, snel contact en top geregeld!”

Erik, Haarlem

Altijd prettig samenwerken met BENZ Agency

“BENZ is al jaren een betrouwbare partner die onze events van de beste artiesten voorziet.”

Robert, Schalkhaar

Fijn om dit samenwerkingsverband samen te hebben

“De communicatie met de boeker ervaar ik als zeer aangenaam met altijd een meedenkende oplossing. Met deze ervaring gaan wij voor een mooie samenwerking in de nabije toekomst.”

Ricky, Amsterdam

Prettig zaken doen

“BENZ Agency is een gewaardeerd collega bureau waar wij altijd prettig mee samen werken. Een mooie stal aan artiesten die wij graag inhuren voor onze klanten en er altijd toegewijd een feest van maken. Fijne collega’s op kantoor ook.”

René, Heerenveen

Fijn contact, afspraken en uitvoering kloppen perfect!

“Onze ervaring met BENZ is heel prettig. Het contact verloopt soepel, we zijn tot een gezamenlijke wens gekomen m.b.t. de dienst en kosten. De artiest die wij voor meerdere shows geboekt hadden is ontzettend professioneel, altijd op tijd en doet zijn absolute best om er elke keer weer een feest van te maken!”

Merel, Lunteren

Je hoeft niks te doen

“Alles wordt geregeld: keuze van artiesten, boekingen en randzaken eromheen. Aan alles wordt gedacht, gewoon 5 sterren waard!”

Wijnald, Sint Oedenrode

Degelijke eerlijke club!

“BENZ is een prima artiestenbureau wat de menselijke maat goed in het oog houdt. En dat is anno 2023 heel wat waard!”

Han, Steenwijk

Onvergetelijk!

“Als je event onvergetelijk moet zijn dan is de juiste muziek de meest lastige keuze. Bij BENZ ben je gegarandeerd van de beste der besten.”

Maureen, Apeldoorn

Goed en snel geregeld!

“Wij hebben René Karst geboekt via Bas van BENZ Agency. Na een persoonlijke kennismaking met Bas kregen we een goed beeld van de organisatie, het is een fijn informeel bedrijf met korte lijnen. Ze hebben veel connecties in de artiestenwereld daardoor is eigenlijk alles mogelijk. De boeking is ook vlot en professioneel verlopen. Tevens krijgen we nog een leuke groene bril als gadget en deze hebben we tijdens de avond gebruikt. Dik tevreden over de samenwerking!”

Peter, Helmond

Zorg voor entertainment

Kortom, alles rondom het entertainment voor je event wordt 360 graden door ons geregeld. Met oor voor jouw wensen, passie voor muziek en zorg voor entertainment, plaatsen wij een indrukwekkende totaalprogrammering waar nog lang over wordt nagepraat. Neem contact met ons op voor meer informatie.

BENZ Agency is jouw partner in het organiseren van je festival, feest of bedrijfsevenement. Bij ons boek je eenvoudig, snel en betrouwbaar artiesten voor je event. Wij vertegenwoordigen exclusief bekende Nederlandse artiesten als Glennis Grace, de Edwin Evers Band, Jeroen van der Boom, Wolter Kroes, Frans Duijts, Xander de Buisonjé en André Hazes. Maar we bieden ook totaalconcepten aan, zoals Xander & Friends of een band die de gehele artiestenbegeleiding op jouw evenement doet: de Jimmy van den Nieuwenhuizen Band.

Wij staan graag klaar om de gehele line-up voor jouw evenement te programmeren. Dankzij jarenlange ervaring en een krachtig netwerk hebben wij een antwoord op elke entertainment-vraag. Wij verzorgden onder andere al de complete programmering voor Strandfestival ZAND, de Woerdense Vakantieweek en diverse podia op de Vierdaagsefeesten.

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van BENZ Agency in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.