Beschrijving

Vangrail

Vangrail boeken

Live sensatie Vangrail boeken voor je event

Vangrail draait al even mee en speelt hits en klassiekers van de bekendste artiesten met de benodigde energie. Vangrail is exclusief te boeken bij BENZ Agency voor je feest of evenement.

Vangrail, een gewone band kan altijd nog

Naast het spelen van covers heeft Vangrail ook succesvol eigen materiaal uitgebracht. Zo is de single Laat De Muziek Aan live een enorme hit geworden.

Vangrail, Populairste Band van Nederland

Vangrail won een award voor Populairste Band van Nederland en in hetzelfde jaar werden ze onderscheiden voor de single Ik Mis Je, welke ook op het laatste album is verschenen. In 2019 lanceerde de band haar nieuwste EP Weg van jou met twee knallende clubshows.

De band speelt covers op een eigenzinnige en aanstekelijke wijze: loepzuiver, strak, en altijd met 100% energie. Het eigen werk dat live gespeeld wordt past altijd, en zal nooit ten koste gaan van de show. Ze laten niets aan het toeval over. Deze vijfkoppige formatie weet wat zijn publiek wil horen. Vangrail is een livesensatie en dat resulteert in een overvolle agenda. Vangrail speelt dan ook niet voor niets al een aantal jaren tussen de 100 en 150 shows per jaar, door heel Nederland en soms daarbuiten.

Vangrail boeken voor je feest of evenement

Wees er snel bij als je Vangrail wilt boeken voor je evenement. Deze populaire live sensatie is gewild. Vangrail is exclusief te boeken bij BENZ Agency voor je feest of evenement. Voor meer informatie en boekingen neem contact met ons op!

Foto: Martijn van Dellen

Boeken
Avondvullend 2 x 60 min., incl. geluid en licht < 1.000 pers. en Special FX
€ 5.500,00
De genoemde prijs is een richtprijs. Vraag Vangrail aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Heb je vragen?
Heb je vragen?
Neem contact op
BENZ Agency
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

2 x 60 min.

Techniek

Incl. geluid en licht < 1.000 pers. en Special FX

Bezetting

5 personen

Genre

Live band

Prijs

€ 5.500,00

Boekingsmogelijkheden

  • Vangrail XXL incl. 4 blazers en 1 percussionist op aanvraag