Beschrijving

Vangrail

Vangrail boeken

Live sensatie Vangrail boeken voor je event

Vangrail mag met recht de formatie van de bekendste hits genoemd worden. Vangrail is exclusief te boeken bij BENZ Agency voor je feest of evenement.

Overvloed aan muzikaliteit

De band staat garant voor een overvloed aan muzikaliteit, waarbij interactie hun tweede natuur is. Dit alles wordt gepresenteerd door frontman en de uit het hout gesneden zanger en entertainer Raynaud, die feilloos elke show op stelten weet te zetten. Van inhaken tot met je vuist in de lucht meeschreeuwen alsof je leven ervan afhangt, Vangrail boeken is altijd een schot in de roos.

Vangrail speelde in 2015 live voor de NOS tijdens de opening van de Tour De France, speelde onder andere bij Radio 538, 3FM, AVROTROS muziekcafé en 100% NL en was live te zien bij Omroep MAX. Vangrail won een Party Award voor beste live band en trok als eerste reproducerende hitmachine een volle bak in Afas live.

Vangrail XXL

Voor de echte muziekminnaars onder ons tourt Vangrail met de XXL show. Met als aanvulling een percussionist, trompettist, trombonist en saxofonist. Zo word je van de ene muzikale verbazing in de andere meegesleurd, tot een hoogtepunt waar nog heel lang over gesproken zal worden.

Vangrail boeken voor je feest of evenement

Hits die thuishoren in de Top2000 komen tijdens een show van Vangrail in een sneltreinvaart voorbij. Van Bon Jovi tot Hazes en van Queen tot Billy Joel met een stevige vangrail saus om van te watertanden. Op dit moment dendert de Vangrail trein door in binnen- en buitenland met zo’n 100 shows per jaar van bedrijfsfeest tot festival. Daarbij opgeteld de muzikaliteit en meer dan 1200 shows in de benen, maakt Vangrail simpelweg een schot in de roos. Vangrail boeken doe je exclusief bij BENZ Agency voor je feest of evenement. Voor meer informatie en boekingen neem contact met ons op!

Foto: Martijn van Dellen

Boeken
Avondvullend 2 x 60 min., incl. geluid en licht < 1.000 pers.
€ 5.750,00
De genoemde prijs is een richtprijs. Vraag Vangrail aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
BENZ Agency
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

2 x 60 min.

Techniek

Incl. geluid en licht < 1.000 pers.

Bezetting

5 personen

Genre

Live band

Prijs

€ 5.750,00

Boekingsmogelijkheden

  • Vangrail XXL incl. 4 blazers en 1 percussionist op aanvraag