Beschrijving

Robert van Hemert

Robert van Hemert boeken

Zanger Robert van Hemert boeken voor je feest

Robert van Hemert boeken voor je feest of event? Dat kan bij BENZ Agency.
Dat Robert van Hemert (1993) uit Leiden een zanger is in hart en nieren zal niemand die hem ziet optreden ontgaan. Al van kleins af aan zingt Robert en weet hij dat dit is wat hij het allerliefst wil doen. Daarom begon de Leidse schilder naast zijn werk ook met zingen op feesten en verjaardagen van vrienden en familie, wat zich langzaam uitbreidde tot diverse podia door heel Nederland.

Nieuwe single Robert van Hemert

Optreden smaakte naar meer, en dus was er dan ook niets wat Robert liever wilde doen dan zijn eigen muziek uitbrengen. En zo geschiedde. Robert dook in 2017 de studio in voor zijn eerste eigen single ‘Love You Voor Altijd’. Deze werd hem overhandigd door zijn vriend en collega uit Leiden Wesley Klein. Na zijn eerste single was Robert’s podiumvrees wel verdwenen en ging in het najaar weer de studio in om zich bezig te houden met zijn nieuwe single.
Deze single is geschreven door Henny Thijssen die voor o.a. André hazes, Tino Martin, Frans Bauer, Corry Konings en Samantha Steenwijk vele hits schreef. Voor Robert kwam er een droom uit om met deze man samen te mogen werken. Zijn nieuwe single kwam uit in januari 2018 met als titel ‘Zo Ver Weg’.

Maar daar bleef het niet bij. De singles ‘Jij Speelt Met Mijn Verlangen’, ‘Weet Dat Ik Bij Je Ben’, en ‘Minuten Duren Uren’ volgden en zo groeide zijn eigen repertoire. Na enige tijd kwam Robert bij Cornelis Music in beeld; zij boden Robert een platencontract aan en hieruit volgde zijn single ‘Ik Wil Alleen Maar Jou’. Ondertussen schildert Robert niet alleen heel wat af, maar timmert hij ook hard aan de weg aan zijn carrière als zanger. 

Robert wint De Hollandse Nieuwe

En zijn talent is de afgelopen tijd niet onopgemerkt gebleven bij collega’s uit de muziekindustrie en televisiekijkend Nederland. Zo was Robert te zien in de SBS6 talentenjacht ‘De Hollandse Nieuwe’, waarin René Froger, Samantha Steenwijk en Danny de Munk onder leiding van Jeroen van der Boom op zoek gingen naar dé nieuwe volkszanger van Nederland. Robert wist de jury en de kijker in de auditieronde al meteen te raken met zijn vertolking van ‘Thuis Komen Pas De Tranen’ van Tino Martin. En ook in de tweede ronde van de talentenjacht gooide hij hoge ogen met ‘Heel Even’, ondanks zijn zenuwen die door Jeroen van der Boom bedaard moesten worden. 

In de finale van ‘De Hollandse Nieuwe’ won Robert van de drie andere finalisten. In deze laatste uitzending zong hij ‘Het Laatste Huis’ van Jason Bouwman, welke dezelfde avond als single is uitgebracht. Daarnaast zong Robert samen in duet met Samantha Steenwijk ‘Ik Meen ‘T’ en ‘Toch Zal Ik Altijd Aan Je Denken’ van Tino Martin. De jury sprak lovende woorden over zijn optredens en zij bekroonden hem dan ook als dé nieuwe volkszanger van Nederland! Als winnaar mag Robert optreden bij ‘De Toppers in Concert’ in de Johan Cruijff ArenA en wordt hij een jaar lang gesteund door RadioNL.

2023 is het jaar waarin de zanger stevig verder groeit in zijn carrière. Zo scoort hij een hit met ‘Zoet, Zout, Zuur’ en gaf hij zijn allereerste concert in een uitverkocht Stadsgehoorzaal in Leiden waar hij opnieuw op indrukwekkende wijze liet horen en zien wat een rasartiest hij is. Dat we nog veel van Robert gaan horen is één ding wat zeker is.

Wat kost Robert van Hemert boeken?

De prijs voor Robert van Hemert boeken is € 4.995,00 voor 1 x 30 minuten. Deze prijs is exclusief licht en geluid en inclusief monitor set. Ook is de prijs exclusief BTW en BUMA.
Na veel meters maken en euforische optredens is Robert uitgegroeid tot een ervaren artiest die nog wel elke dag wilt leren en zich nederig opstelt. Robert wil de muziek overbrengen naar iedereen en hij zegt hierover: “Als de mensen genieten van de nummers die ik zing, geniet ik van de mensen die er voor mij zijn als ik op het podium sta”. Robert van Hemert boeken voor je feest of evenement doe je nu bij BENZ Agency. Neem contact met ons op voor informatie.

Foto: Rosoriginal photography

Boeken
Tape act 1 x 30 min., excl. geluid en licht, incl. monitor set.
€ 4.995,00
De genoemde prijs is een richtprijs. Vraag Robert van Hemert aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
BENZ Agency
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Excl. geluid en licht, incl. monitor set

Bezetting

1 persoon

Genre

Zanger

Prijs

€ 4.995,00

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

Tijd

Type event

, , , , , ,

Budget