Beschrijving

Trio Roept U Maar

Trio Roept U Maar boeken

Interactief Trio Roept U Maar op je evenement

Trio Roept U maar boeken? Dit unieke, flexibele en interactieve trio vind je exclusief bij BENZ Agency.
Een act als Trio Roept U Maar is er echt maar één te vinden. Gekleed in driedelig pak spelen de mannen de favoriete liedjes van het publiek. De heren maken er zelfs on the spot een swingende medley van. De muzikale kennis is oneindig bij deze muzikanten. Door hun ervaring bij o.a. Anouk, Golden Earring, Hans Liberg, Van Velzen en Crazy Pianos, spelen ze moeiteloos wat het publiek wil horen. Trio Roept U Maar is akoestisch, mobiel, grappig, muzikaal én altijd spontaan.

De Kliko van Trio Roept U Maar

Het geheime wapen van het trio is ongetwijfeld de mobiele geluidsversterker (in de volksmond liefkozend ‘De Kliko’ genoemd). Dit maakt Trio Roept U Maar nog unieker dan het al was: met hun akoestische instrumenten kunnen zij zonder stekkers versterkt spelen, waardoor ze een groter publiek kunnen bereiken. Nog steeds mobiel, nog steeds akoestisch, maar geschikt tot wel 75 personen.

Trio Roept U Maar op je online event

Trio Roept U Maar is ook zeer geschikt voor jouw online event. Wat er nog vaak ontbreekt op online events? Interactie! Laat het maar aan dit trio over om daar verandering in te brengen. De kijker vraagt een nummer aan en dat wordt meteen live gespeeld. Perfect inzetbaar voor bijvoorbeeld de inloop, als intermezzo’s of tijdens de borrel. Swingen maar!

Trio Roept U Maar boeken

Trio Roept U Maar is daadwerkelijk inzetbaar op elk type feest en elke gelegenheid, van bedrijfsfeest tot terras, van livestream tot festival en van receptie tot bruiloft. Interactief tussen de gasten als ontvangst bij de deur, garderobe of buffet, of versterkt on stage; altijd en overal ontstaat een unieke sfeer. Trio Roept U Maar is een graag geziene act op menig live event: met meer dan 1000 optredens in het verleden is deze band een garantie voor een geslaagd feest. Het concept is zo klaar als een klontje: jij vraagt een willekeurig nummer en zij spelen het.

Je kunt Trio Roept U Maar exclusief boeken bij BENZ Agency. Neem contact met ons op voor meer informatie en boekingen.

Boeken
    • 1995 €
      3 x 45 min., incl. geluid < 75 pers.

0.00

Heb je vragen? Bel of app ons dan!
Heb je vragen?
Neem contact op
BENZ Agency
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

3 x 45 min.

Techniek

Incl. geluid < 75 pers.

Bezetting

3 personen

Genre

Interactief trio

Prijs

€ 1.995,00

Boekingsmogelijkheden