Beschrijving

Trio Roept U Maar

Trio Roept U Maar boeken

Interactief Trio Roept U Maar op je evenement

Trio Roept U maar boeken? Dit unieke, flexibele en interactieve trio vind je exclusief bij BENZ Agency.
Een act als Trio Roept U Maar is er echt maar één te vinden. Gekleed in driedelig pak spelen de mannen de favoriete liedjes van het publiek. Ze spelen uit het hoofd en op verzoek, het publiek bepaalt wat zij spelen. De heren maken er zelfs on the spot een swingende medley van. De muzikale kennis is oneindig bij deze muzikanten. Door hun ervaring bij o.a. de Coronas, Anouk, Paul de Leeuw, Golden Earring, Hans Liberg, Crazy Pianos, Van Velzen, Birgit, Metropole Orkest, spelen ze moeiteloos wat het publiek wil horen. Trio Roept U Maar is akoestisch, mobiel, grappig, muzikaal én altijd spontaan. Trio Roept U Maar boeken heeft als doel om alle muzikale wensen te vervullen van het publiek op je event.

Biografie Trio Roept U Maar

Onversterkt komen ze krachtig uit de hoek met contrabas, akoestische gitaar en cajon. Maar Trio Roept U Maar speelt tegenwoordig ook licht versterkt. Het geheime wapen van het trio is ongetwijfeld de mobiele geluidsversterker (in de volksmond liefkozend ‘De Kliko’ genoemd). De mobiele geluidsbox maakt Trio Roept U Maar nog unieker dan het al was: met hun akoestische instrumenten kunnen zij zonder stekkers versterkt spelen, waardoor ze een groter publiek kunnen bereiken. Het geeft net dat beetje extra. Nog steeds mobiel, nog steeds akoestisch, maar geschikt tot wel 75 personen.

Trio Roept U Maar op je online event

Trio Roept U Maar is ook zeer geschikt voor jouw online event. Wat er nog vaak ontbreekt op online events? Interactie! Laat het maar aan dit trio over om daar verandering in te brengen. De kijker vraagt een nummer aan en dat wordt meteen live gespeeld. Perfect inzetbaar voor bijvoorbeeld de inloop, als intermezzo’s of tijdens de borrel. Swingen maar! Trio Roept U Maar boeken voor je online event is zeker een aanrader.

Trio Roept U Maar boeken

Het ultieme akoestisch Trio Roept U Maar is daadwerkelijk inzetbaar op elk type feest en elke gelegenheid, van bedrijfsfeest tot terras, van livestream tot festival en van receptie tot bruiloft. Welk liedje dan ook, de akoestische avonturiers spelen het ter plekke. Interactief tussen de gasten als ontvangst bij de deur, garderobe of buffet, of versterkt on stage; altijd en overal ontstaat een unieke sfeer. Trio Roept U Maar is een graag geziene act op menig live event: met meer dan 1000 optredens in het verleden is deze band een garantie voor een geslaagd feest. Het concept is zo klaar als een klontje: jij vraagt een willekeurig nummer en zij spelen het. Ze gaan terug naar de basis, onze helden verdienden hun sporen immers al lang en breed in de eredivisie bij de Coronas, Paul de Leeuw, Crazy Piano’s en Van Velzen. Virtuoos komen ze absoluut over.

Je kunt Trio Roept U Maar exclusief boeken bij BENZ Agency. Neem contact met ons op voor meer informatie en boekingen. Ben je ook op zoek naar bijpassende of gerelateerde artiesten? Vraag ons naar de mogelijkheden. Direct boeken? Plaats een vrijblijvende optie of vraag een gratis offerte aan. Genoemde prijzen zijn exclusief btw en BUMA. Bel ons of stuur een e-mail voor meer informatie, wij zorgen voor een snelle reactie.

Boeken
Interactief trio 3 x 45 min., incl. geluid < 75 pers.
€ 2.195,00
De genoemde prijs is een richtprijs. Vraag Trio Roept U Maar aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
BENZ Agency
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

3 x 45 min.

Techniek

Incl. geluid < 75 pers.

Bezetting

3 personen

Genre

Interactief trio

Prijs

€ 2.195,00

Boekingsmogelijkheden