Beste Zangers artiesten boeken

Artiesten uit het programma ‘Beste Zangers’ boeken

Wie is de beste zanger van Nederland? Beste Zangers artiesten uit het populaire programma boeken doe je bij BENZ Agency. Het tv programma ‘Beste Zangers’, eerder ‘De beste zangers van Nederland’ wordt jaarlijks uitgezonden sinds 2009. Elk seizoen worden diverse Nederlandse artiesten uitgenodigd om elkaar te verrassen met bijzondere versies van hun favoriete nummers. Elke aflevering staat er een zanger met zijn/haar eigen nummers en favoriete muziek centraal. Hieronder zie je diverse artiesten die aan het programma hebben deelgenomen, te boeken bij BENZ Agency.

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
Bekijk alle artiesten

Het programma heeft al voor diverse artiesten een keerpunt in hun carrière gevormd, zoals voor Glennis Grace en het heeft ook al diverse grote hits opgeleverd die de hitlijsten bestormden. Er zijn ook spin-offs van het programma, zoals de songfestival special, de kerst special en musical special. Daarnaast is het concept ook populair in diverse andere landen, zoals Duitsland (Sing meinen Song), België (Liefde voor muziek) en Denemarken (Toppen af Poppen).

Wie is de beste zanger van Nederland?

Tot 2016 mocht de zanger die tijdens de betreffende aflevering centraal stond een winnaar kiezen. De winnaar zou diegene het best kunnen vervangen bij een concert. Ook werd er voor elk seizoen een winnaar verkozen. Dit beantwoordde dan de vraag: Wie is de beste zanger van Nederland? Zo won o.a. Frans Duijts al eens de titel ‘Beste zanger van Nederland‘.
Maar vanaf 2016 ligt de focus meer op de liedjes. De zanger die centraal geeft wel aan welk lied het meest indruk heeft gemaakt, maar er is geen wedstrijd element meer aan verbonden.

Beste Zangers artiesten op jouw evenement

Diverse artiesten die in het programma Beste Zangers hebben gezeten zijn bij ons te boeken. Zo vertegenwoordigen wij exclusief Nederlandse zangers als Wolter KroesGlennis Grace en Jeroen van der Boom. Zij waren een keer of soms wel twee keer in het programma te zien. Hierboven vind je een groot deel van het aanbod. Maar kun je de gewenste artiest niet vinden? Bespreek dan zeker even met ons de mogelijkheden. Wil je een combinatie van diverse artiesten boeken met begeleidingsband, zoals in het programma? Dan is Xander & Friends ook een interessant concept voor je evenement. Xander de Buisonjé ontvangt dan diverse bevriende artiesten die in verrassende combinaties komen optreden. Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan zeker eens contact met ons op.

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van BENZ Agency in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.