Beschrijving

DJ Willow

DJ Willow boeken

Professionele en getalenteerde DJ die op grote evenementen draait

DJ Willow boeken voor een feest vol snoeiharde hits én vette klassiekers? Een avond met deze DJ is gegarandeerd een topavond.

Over DJ Willow

DJ Willow begon al op jonge leeftijd met het draaien van muziek. Hij draaide voor het eerst voor publiek in de plaatselijke discotheek. Vier jaar na zijn eerste optreden begon hij ook in andere plaatsen in de regio plaatjes te mixen. Zijn talent bleef niet onopgemerkt en al snel werd hij gevraagd om te draaien op evenementen van grote partijen, zoals:

Veronica
TMF
MTV
Flügel
Bacardi
Coca Cola

Het succes van DJ Willow

Het succes van DJ Willow groeit en hij draait inmiddels jaarlijks op grote evenementen, zoals De Vrienden van Amstel LIVE!, Strandfestival ZAND, en het slotconcert van Rowwen Hèze. Ook draaide hij in het Holland Heineken House.

Een show op maat

DJ Willow denkt zelf dat hij zo succesvol is, omdat hij weet wat zijn publiek wil horen. “Ik denk dat het geheim van een goede DJ helemaal niet zo ingewikkeld is. Het belangrijkste is om te snappen wat de mensen willen. Jong, oud, groot, klein: ieder heeft zijn eigen smaak. Als je dat snapt en je kan iedereen op jouw manier bedienen, dan wordt het een topavond. Maatwerk noem ik dat”.

Het visuele aspect mist in de shows van deze DJ niet: naast het mixen van plaatjes, mixt hij als VJ ook clips. Hij is talentvol en uiterst flexibel, hij levert maatwerk en houdt rekening met uw wensen. Het is zelfs mogelijk om het logo van je bedrijf door hem te laten gebruiken in zijn show.

DJ Willow boeken voor een optreden

Wil je DJ Willow boeken voor jouw evenement of bedrijfsfeest? Neem contact met ons op om deze professionele en talentvolle DJ te boeken bij BENZ Agency.

Boeken
Dj set 4 uur, excl. geluid en licht
€ 995,00
De genoemde prijs is een richtprijs. Vraag DJ Willow aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
BENZ Agency
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

4 uur

Techniek

Excl. geluid en licht

Bezetting

1 persoon

Genre

Allround DJ

Prijs

€ 995,00

Boekingsmogelijkheden

  • Prijs is exclusief geluid en licht, zie de rider van Dj Willow voor meer informatie