Beschrijving

Edwin Evers Band

Edwin Evers Band boeken

De top muzikanten van de Edwin Evers Band boeken

Edwin Evers Band boeken voor een optreden? Deze 13-koppige live band vind je exclusief bij BENZ Agency.

Oprichting Edwin Evers Band

Wat gebeurt er als de beste muzikanten van Nederland als vrienden samen muziek gaan maken? Dan krijg je de Edwin Evers Band.
Ruim 17 jaar geleden vormden ze een band ter gelegenheid van de CD presentatie van het radioprogramma ‘Evers Staat Op’. Het grote succes smaakte naar heel veel meer en optredens op de verschillende feesten, events en festivals volgden. De ontketende live-reputatie snelde de band vooruit en na enige tijd schitterde de Edwin Evers Band ook vanaf de buis als begeleidingsband bij diverse grote tv-shows in Nederland.

De volgende stap, naast het optreden op events en festivals, was het theater. Ook in dit circuit ontwikkelde de band zich, op geheel eigen wijze, van vreemde eend tot een absolute succesformule. Vele succesvolle tours, zowel in de reguliere theaters als de openluchttheaters, volgden. Zo sloot de band in mei 2019 de uitverkochte theatershow ‘Mooi Zo!’ af in Koninklijk Theater Carré.

Na de theaters was het ook tijd om de poppodia in Nederland te veroveren. En dat lukte! De aangekondigde 80’s clubtour in 2020, met verlenging in de openluchttheaters, was binnen no-time uitverkocht.

Top band op je event

De Edwin Evers Band, met Edwin Evers zelf achter de drums en microfoon, verovert de leukste festivals en evenementen met hits uit het de jaren 80, 90 en van nu. Verwacht geen standaard covers, maar juist eigen creatieve interpretaties van hun grote helden.

Edwin Evers Band boeken

De Edwin Evers Band is zeer geschikt als de termen ‘uit je dak gaan’ en ‘feest der herkenning’ hoog op je verlanglijstje staan. Je kunt de Edwin Evers Band exclusief boeken bij BENZ Agency. Neem contact met ons op voor meer informatie en boekingen.

Bekende Nederlandse bands of artiesten zoals de Edwin Evers Band boek je voor je festival of bedrijfsfeest exclusief bij BENZ Agency. Naast ons exclusief aanbod, zijn we ook partner in het programmeren van jouw evenement. Samen met jou stellen we een passende line-up samen en regelen we de planning en boekingen voor je event. Het is belangrijk dat er nog lang na wordt gepraat over het entertainment en die zorg nemen we graag uit jouw handen. Laat ons weten wat jou wensen zijn!

Boeken
    • 19250 €
      1 x 90 min., incl. monitor set

0.00

Heb je vragen? Bel of app ons dan!
Heb je vragen?
Neem contact op
BENZ Agency
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 90 min.

Techniek

Incl. monitor set

Bezetting

13 personen

Genre

Live band

Prijs

€ 19.250,00