Beschrijving

Edwin Evers Band

Edwin Evers Band boeken

De top muzikanten van de Edwin Evers Band boeken

Edwin Evers Band boeken voor een optreden? Deze 13-koppige band vind je exclusief bij BENZ Agency. De beste muzikale vrienden van Nederland onder leiding van Nederland’s bekendste DJ van o.a. het radioprogramma ‘Evers Staat Op’: voor boeken Edwin Evers Band ben je bij ons op het juiste adres.

Biografie Edwin Evers Band

Wat gebeurt er als de beste muzikanten van Nederland als vrienden samen muziek gaan maken? Dan krijg je de Edwin Evers Band.
Ruim 17 jaar geleden vormden ze een band ter gelegenheid van presentatie van de CD van ‘Evers Staat Op’. De band komt voor het eerst bij elkaar voor de cd presentatie en vanaf dat moment is de band de Edwin Evers Band een feit. Het grote succes smaakte naar heel veel meer en optredens op de verschillende feesten, events en festivals volgden. De ontketende live-reputatie snelde de band vooruit en na enige tijd schitterde de Edwin Evers Band ook vanaf de buis als begeleidingsband bij diverse grote tv-shows in Nederland zoals The Voice of Holland.

Van theater tot poppodium en festival

De volgende stap voor de Edwin Evers Band, naast het optreden op events en festivals, was het theater. Ook in dit circuit ontwikkelde de band zich, op geheel eigen wijze, van vreemde eend tot een absolute succesformule. Vele succesvolle tours, zowel in de reguliere theaters als de openluchttheaters, volgden. Zo sloot de band in mei 2019 de uitverkochte theatershow ‘Mooi Zo!’ af in Koninklijk Theater Carré.

Na de uitverkochte theatertours was het ook tijd om de poppodia in Nederland te veroveren voor de Edwin Evers Band. En dat lukte! De aangekondigde 80’s clubtour in 2020, met verlenging in de openluchttheaters, was binnen no-time uitverkocht.

De Edwin Evers Band, met Edwin Evers die zelf achter de drums plaatsneemt en de microfoon, verovert de leukste festivals en evenementen met hits uit het de jaren 80, 90 en van nu. Verwacht geen standaard covers, maar juist eigen creatieve interpretaties van hun grote helden. Hoe dan ook, de band staat op het grote podium. Dus organiseer je een mooi evenement, dan kun je zeker niet achterblijven met de Edwin Evers Band boeken. En wees er snel bij, want natuurlijk willen velen de Edwin Evers Band boeken.
De Edwin Evers Band, met de beste muzikanten van Nederland, werd eigenlijk enkel opgericht ter gelegenheid van de cd presentatie van het radioprogramma ‘Evers Staat Op’. Maar nadat ze voor het eerst speelden met elkaar voor de presentatie was de volgende stap, naast het optreden, om op zoveel mogelijk podia in Nederland te staan. Sindsdien is de Edwin Evers Band een begrip in ons land en kun je ook de Edwin Evers Band boeken voor jouw feest of evenement.

Wat kost Edwin Evers Band boeken?

De Edwin Evers Band is zeer geschikt als de termen ‘uit je dak gaan’ en ‘feest der herkenning’ hoog op je verlanglijstje staan. De band speelt hits uit de jaren 70, 80, 90. Je kunt de Edwin Evers Band exclusief boeken bij BENZ Agency. De prijs voor het boeken van Edwin Evers Band is op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie en boekingen.
De Edwin Evers Band komt jouw evenement naar een hoger niveau tillen. De band, die uitsluitend bestaat uit topmusici, en waar Edwin Evers zelf achter de drums wordt met groot enthousiasme ontvangen door het publiek. De Edwin Evers Band betreedt het podium en weten het publiek vanaf dat moment mee te nemen in een energieke muzikale reis van 90 minuten vol met bekende hits. De Edwin Evers Band boeken is daarom zeker een aanrader!

Bekende Nederlandse bands of artiesten zoals de Edwin Evers Band boek je voor je festival of bedrijfsfeest exclusief bij BENZ Agency. Naast ons exclusief aanbod, zijn we ook partner in het programmeren van jouw evenement. Samen met jou stellen we een passende line-up samen en regelen we de planning en boekingen voor je event. Het is belangrijk dat er nog lang na wordt gepraat over het entertainment zoals de Edwin Evers Band en die zorg nemen we graag uit jouw handen. Laat ons weten wat jou wensen zijn!

Foto: Marcel Krijgsman

Boeken
Prijs op aanvraag Vraag de Edwin Evers Band aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
BENZ Agency
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 90 min.

Techniek

Incl. monitor set

Bezetting

13 personen

Genre

Live band

Prijs

Op aanvraag

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

, , , , ,

Tijd

Type event

, , , ,

Budget