Beschrijving

Berget Lewis

Berget Lewis boeken

Indrukwekkende zangeres Berget Lewis op je evenement

Zangeres Berget Lewis boeken doe je exclusief bij BENZ Agency. Berget Lewis staat tot ver over de grenzen met de bekendste artiesten op de grootste podia en betoverde haar publiek tijdens haar uiterst succesvolle theatertoursOok blies ze met haar krachtige stemgeluid keer op keer het dak van het immense Ziggo Dome als een van ‘Ladies of Soul’. En ze schitterde als Maria in het televisiespektakel ‘The Passion’ en als Effie White in de musical ‘Dreamgirls’, vocaal en fysiek erg heftig. Berget Lewis deelt haar passie voor muziek ook met aanstormend jong talent. Ze is een duizendpoot die haar talenten ten volle benut en daarmee ongelofelijk veel mensen enorm veel plezier doet. Berget is een vocaal fenomeen, maar ook een productief songschrijfster. Zangeres, performer en songschrijver Berget Lewis boeken voor je event is ongetwijfeld een succes.

Biografie Berget Lewis

Net als veel andere grote zangeressen vond ook Berget haar stem in het kerkkoor, waar zij op jeugdige leeftijd gospel zong. Met als startpunt van haar carrière de muzikale samenwerking met Tjeerd en Trijntje Oosterhuis binnen Total Touch, groeide Berget via theater- en concerttours met o.a. De Dijk, Candy Dulfer, Ruth Jacott, The Golden Earring en Karin Bloemen uit tot de meest internationale souldiva binnen onze landsgrenzen. Een titel die ook buiten Nederland niet onopgemerkt is gebleven. Zo deelde ze tevens het podium met grootheden als Van Morrisson, Dave Stewart en Maceo Parker. Een grote doorbraak kon niet lang op zich laten wachten.

Grote doorbraak

Begin 2007 bracht Berget Lewis ‘Deeper Love’ uit, een dancetrack die in maarliefst zeventien landen uitkwam. In datzelfde jaar vormt Berget met Edwin Evers een gelegenheidsduo in de vocale prominenten competitie ‘Just the two of us’. Een populair tv-programma waarbij ze binnen no-time uitgroeien tot de absolute publiekslievelingen en uiteindelijk winnen. Berget Lewis was in een klap bekend en geliefd bij het grote publiek. Haar debuutalbum ‘Finally’ werd dan ook enthousiast ontvangen. Sindsdien heeft Berget Lewis zich ontwikkeld tot een van onze meest geliefde zangeressen. Haar rol als Maria in ‘The Passion’ was eigenlijk een logisch vervolg op het prille begin in het kerkkoor. Maar sinds dat begin heeft deze muziekante pur sang zich zo zodanig ontwikkeld, dat ze in de finale van de TV-show ‘De Beste Zangers Van Nederland‘ álle stemmen kreeg.

Muzikale wedergeboorte

Berget Lewis leverde met haar nieuwe album ‘Berget Lewis’ uit 2013 een zeer persoonlijk muzikaal statement af, dat juichende kritieken kreeg. Berget werkte met producer Andreas Olsson (o.a. Jason Mraz, Mary J. Blige, James Morrison) en internationaal gerenommeerde muzikanten in Londen aan dit album. Je ziet een compleet nieuwe Berget, een verrassende muzikale wedergeboorte. Emotionele ballads, dampende rock & soul stampers en alles daar tussenin leveren een opwindend album met elf enerverende songs op. Persoonlijk, openhartig, goudeerlijk en muzikaal onovertroffen, het album vertegenwoordigt eigenlijk alles was Berget was en nu is. Een samenwerking met inspirerende muzikanten.

Bij de show “DISCOVER Berget Lewis“ heeft Berget haar publiek via de muziek op een heel persoonlijke manier met haar kennis laten maken en ze trad 3 maal op in Indonesië, waar ze op uitnodiging van de Nederlandse ambassadeur een spetterende show gaf in het Erasmushuis en knalde op het Java Jazz Festival.
Ook was Berget Lewis te zien als één van de deelnemers aan het Engelse programma X-Factor en was ze samen met Shirma Rouse coach bij het tv-programma ‘Amazing Grace’ waarbij bekende artiesten duiken in het gospel genre.

Wat kost Berget Lewis boeken voor een optreden?

Berget Lewis boeken voor een optreden doe je exclusief bij BENZ Agency. De prijs voor het boeken van Berget Lewis is € 6.750,-. Dit is een richtprijs exclusief BTW en BUMA.

Zangeres, musicalster, songschrijver, producer, docent, inspirator… ze werd uitgeroepen tot ‘beste zangeres van Nederland’ maar ze is veel meer dan dat: Berget Lewis is niet minder dan een muzikaal fenomeen. Berget Lewis heeft een swingende solo-show, speelt het dak eraf met haar eigen top-band The Soul-X-Plosion en gaat terug naar de onweerstaanbare grooven van haar roots met The Gospeltrain. Deze indrukwekkende, veelzijdige zangeres met krachtig volume Berget Lewis boeken voor jouw feest of evenement? Dat kan! Neem contact met ons op om beschikbaarheid en mogelijkheden te bespreken. Berget Lewis inhuren gaat dan eenvoudig en snel. Wij staan graag voor je klaar!

Foto: Set Vexy

Boeken
Tape act 1 x 30 min., excl. geluid en licht, incl. monitor set
€ 6.750,00
De genoemde prijzen zijn richtprijzen. Vraag Berget Lewis aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
BENZ Agency
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Excl. geluid en licht, incl. monitor set

Bezetting

1 persoon

Genre

Zangeres

Prijs

€ 6.750,00

Boekingsmogelijkheden

  • Bandshow op aanvraag