Beschrijving

Familie de Bruyn

Familie de Bruyn boeken

Verzoekjes trio Familie de Bruyn op je evenement

Familie de Bruyn boeken? Boek dit trio dat alles op verzoek speelt nu exclusief bij BENZ Agency. Familie De Bruyn is uitgegroeid tot een begrip in de entertainmentwereld. De verschillende familieleden brengen de muzikale huiskamersfeer van weleer overal waar ze worden geboekt.

Geschiedenis Familie de Bruyn

In de jaren 50 vormde Kor de Bruyn met zijn Mientje en hun vijf kinderen het eerste ‘Showorkest Familie De Bruyn’. Met hun piano, wat ketels en schemerlampen onder de arm, maakten ze van alle bruiloften, partijen en braderieën een fantastisch feest. Familie De Bruyn leverde steevast: het concept van spelen op verzoek was geboren!

Het succes groeide, samen met het aantal orkestleden. Op het hoogtepunt stond de familie met maar liefst 16 leden op het podium. De paasdagen van 1985 moesten de definitieve doorbraak brengen, maar liefdadigheidsproject ‘Ei voor Afrika’ onder de naam ‘Bruyn Eet’ flopte fenomenaal. Terecht of niet, het grote ‘Familie De Bruyn’ viel kort daarop ruziënd uit elkaar.

Alles op verzoek

Gelukkig niet voor lang, want in kleine bezetting bleven de jonge De Bruyn telgen op de gezelligste plekken opduiken en ze maakten naam door het hele land. Een aantal de Bruyntjes wordt inmiddels terecht gezien als grondleggers van de hedendaagse, megapopulaire verzoekjes-scene.

Muzikaal bloed kruipt daar waar het heen wil: toen bij de crematie van Opa Kor er uit binnen- en buitenland familieleden samen kwamen, ontstond het idee voor een klein reizend gezelschap, gewoon onder de vertrouwde naam.

Familie de Bruyn boeken

Net als toen, gaat de huisraad nu nog altijd mee. Met een upright piano, bescheiden drumkit, klinkend koper en een paar knusse schemerlampen maakt Familie De Bruyn een muzikaal bruincafé van elke feestelijke gelegenheid groot of klein. En traditiegetrouw geheel op verzoek.  Je kunt de Familie de Bruyn band exclusief boeken bij BENZ Agency. Neem contact met ons op voor meer informatie en boekingen.

Boeken
Avondvullend 3 x 45 min., incl. geluid < 500 pers.
€ 3.995,00
De genoemde prijs is een richtprijs. Vraag Familie de Bruyn aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
BENZ Agency
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

3 x 45 min.

Techniek

Incl. geluid < 500 pers.

Bezetting

3 personen

Genre

Alles op verzoek

Prijs

€ 3.995,00

Boekingsmogelijkheden