Edwin Evers Band boeken

Edwin Evers Band

Band

De Edwin Evers Band, met Edwin Evers zelf achter de drums en microfoon, verovert de leukste festivals en evenementen met hits uit het de jaren 80, 90 en van nu. Verwacht geen standaard covers, maar juist eigen creatieve interpretaties van hun grote helden.

Robert van Hemert boeken

Robert van Hemert

Zanger

Het talent van zanger Robert van Hemert is de afgelopen tijd niet onopgemerkt gebleven. Hij werd bekroond tot dé nieuwe volkszanger van Nederland tijdens de SBS6 talentenjacht ‘De Hollandse Nieuwe’ en we zullen dus ongetwijfeld de komende tijd meer van hem gaan horen.

Jeroen van der Boom boeken

Jeroen van der Boom

Zanger

Niemand kon de afgelopen tien jaar om Jeroen van der Boom heen. Met zijn veelzijdig talent draait hij zijn hand niet om voor presentatieklussen, imitaties of optredens als allround entertainer. Hoe dan ook, met Jeroen gaat het dak eraf!

Frans Duijts boeken

Frans Duijts

Zanger

Frans Duijts boeken voor een optreden? Met deze populaire volkszanger en ambassadeur van het levenslied organiseer je altijd een geslaagd feest of event.

Joel Borelli boeken

Joël Borelli

Band, Zanger

Joël Borelli is één van Nederland’s meest gevraagde piano entertainers. Hij geeft een weergaloze live performance vol passie en muzikale kwaliteit, met de hits van toen en nu op een geheel eigen manier.

Jannes boeken

Jannes

Zanger

“Koning der Piraten” Jannes heeft met zo’n 16 gouden en platina platen en eigen concerten in Ahoy en GelreDome inmiddels een indrukwekkende staat van dienst. Naast zijn vele grote hits zijn de toewijding aan zijn publiek en grote schare trouwe fans kenmerkend voor deze grote zanger.

Wolter Kroes boeken

Wolter Kroes

Zanger

Wil je lekker meezingen met de grootste hits van Wolter Kroes? Met een optreden van deze populaire Nederlandse zanger wordt elk feest of evenement een fantastisch spektakel!

Andre Hazes boeken

André Hazes

Zanger

Zanger André Hazes is het stempel ‘zoon van’ allang ontgroeid. Met zijn eigen koers en geluid staat niets hem meer in de weg om groot te worden in ons land. Boek hem nu voor je evenement.

Glennis Grace boeken

Glennis Grace

Zangeres

Glennis Grace is één van de beste zangeressen van ons land. In 2018 wist ze door te dringen tot de finale van America’s Got Talent en dit jaar gaat ze met haar tweede clubtour door Nederland. Waar ze ook komt, Glennis weet als geen ander de show te stelen.

Xander de Buisonjé boeken

Xander de Buisonjé

Spreker, Zanger

Xander de Buisonjé werd bekend als de frontman van Volumia! Hij schreef de populaire nummers waarmee Volumia! een groot succes werd: ‘Het is over’, ‘Afscheid’ en ‘Hou me vast’.

The Originals boeken

The Originals

Band

The Originals is een coverband die alles op verzoek speelt uit hun assortiment van meer dan 5.000 nummers. Zij zorgen gegarandeerd voor een feest om nooit te vergeten.

Rowwen Heze

Rowwen Hèze

Band

De Limburgse band Rowwen Hèze is al 3 decennia een begrip in ons land. Hits zoals ‘Bestel Mar’ en ‘Limburg (Kwestie van geduld)’ zijn niet weg te denken uit feesttenten en kroegen. Nu te boeken voor jouw besloten event.

Meer artiesten laden