Beschrijving

Yes-R

Yes-R boeken

Bekende Nederlandse rapper Yes-R boeken voor je event

Yes-R boeken voor je feest of evenement? De rapper, entertainer, presentator én acteur is samen beschikbaar in combinatie met DJ en/of MC, maar ook solo voor presentatieklussen en rapworkshops. Yes-R vind je exclusief bij BENZ Agency.

Biografie Yes-R

Yes-R begon al op 16-jarige leeftijd met rappen. Bij het grote publiek werd hij in 2005 bekend toen hij samen met zijn neef Ali B een megahit scoorde met het nummer Leipe Mocro Flavour. Daarna volgde nog vele bekende tracks als Rampeneren, Hey Schatje, Uit Elkaar, Onbereikbaar, Me Boy en Diep In De Nacht. In 2017 lanceerde Yes-R zijn EP El Patron, die zeer lovend werd ontvangen door fans en media. Yes-R direct boeken? Neem contact met ons op!

Multi-talent

Naast rappen heeft dit multitalent inmiddels ook een indrukwekkende staat van dienst op het (grote) scherm. Hij acteerde in drie films. Twee van deze films behaalden de gouden status. Daarnaast is Yes-R sinds 2011 presentator van het NPO3 programma Gek op jou en presenteerde hij in 2013 samen met Do het SBS6 programma The Next Pop Talent. Ook werd Yes-R één van de AVROTROS presentatoren en mocht hij programma’s als What the #heck?!, Go with the flow en het Kinderprinsengrachtconcert presenteren.

De belofte

In 2020 maakte Yes-R de belofte waar dat hij dat jaar een nieuwe plaat zou uitbrengen. Zijn gloednieuwe EP heet dan ook toepasselijk ‘De Belofte’ en bevat acht nieuwe tracks.

Wat kost Yes-R boeken voor een optreden?

Wil je rapper Yes-R boeken voor je feest of evenement? Deze bekende Nederlandse rapper boek je exclusief bij BENZ Agency. De prijs voor het boeken van Yes-R is op aanvraag. Deze gage voor Yes-R boeken is afhankelijk van de details van jouw aanvraag. Vraag ons naar de mogelijkheden.

De veelzijdige jongen Yes-R kan de zaal op zijn kop zetten, maar ook heel gevoelige liedjes brengen, dus gegarandeerd een geslaagde avond. Voor informatie en boekingen neem contact met ons op. Yes-R inhuren gaat zo eenvoudig en snel in persoonlijk contact. Je kunt contact opnemen via de telefoon, e-mail of ons contactformulier.

Als boekingskantoor hebben we bij BENZ Agency naast Yesr een divers aanbod aan bekende Nederlandse rappers, artiesten en bands. Deze artiesten zijn exclusief bij ons boeken. Maar ook voor een gehele line-up of totaalprogrammering, staan wij graag voor je klaar. Laat ons weten wat je wensen zijn en we denken mee over de invulling van entertainment voor je evenement, van festival tot bedrijfsfeest. Daarnaast kunnen wij ook de techniek, productie en artiestenbegeleiding voor je uit handen nemen. We horen graag je wensen!

Boeken
Prijs op aanvraag Vraag Yes-R aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
BENZ Agency
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Excl. licht en geluid

Bezetting

2 personen (incl. DJ/MC)

Genre

Rap

Prijs

Op aanvraag

Boekingsmogelijkheden

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

,

Tijd

Type event

, , , , , ,

Budget