Beschrijving

Pater Moeskroen

Pater Moeskroen boeken

Aanstekelijke band Pater Moeskroen boeken voor je event

Pater Moeskroen boeken voor je feest of evenement doe je exclusief bij BENZ Agency. Pater Moeskroen mag met recht een begrip in de Nederlandse muziekscene worden genoemd. Opgericht in 1986, maken de heren inmiddels al meer dan dertig jaar (!) muziek.

Feest sensatie Pater Moeskroen

Aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades: Pater Moeskroen brengt het op het podium met een karrenvracht aan instrumenten.
Live is de Nederlandse band een ware feest-sensatie, met bekende krakers als ‘Joost’, ‘Laat Maar Waaien’, ‘Dansen’, ‘Hela Hola’ en de absolute klassieker ‘Roodkapje’. De laatste staken ze in 2019 in een gloednieuw jasje met nieuwe clip en Roodkapje.

Pater Moeskroen in het theater

Naast de vele festival-, zaal- en cluboptredens duikt de groep ook jaarlijks het theater in. In de vele theatershows komen de talenten van de vijf multi-instrumentalisten maximaal naar voren en is er, naast muzikale feestnummers, ook plaats voor ontroering en diepgang. De laatste show ‘De Reservebelgen’ van Pater Moeskroen kwam met het gelijknamige nieuwe album weer boordevol met aanstekelijke songs.

Pater Moeskroen boeken voor je evenement

Pater Moeskroen op je feest of evenement geeft 100% feestgarantie. Hun aanstekelijke liedjes krijgen ongetwijfeld iedereen op de dansvloer. Wil je de feest band Pater Moeskroen boeken voor je evenement? Je vindt ze exclusief bij BENZ Agency. Voor informatie en boekingen neem contact met ons op.

Bij BENZ Agency boek je exclusief bekende bands en artiesten voor je feest of evenement, zoals een festival, bedrijfsevenement of tentfeest.  Naast ons exclusieve aanbod, zijn wij ook jouw partner in totaalprogrammeringen. Wij regelen dan de gehele line-up voor je event van A tot Z. Dankzij jarenlange ervaring en een sterk netwerk hebben we antwoord op elke entertainment-vraag. We horen graag jouw wensen!

Boeken
  • 2995 €
   1 x 30 min., excl. geluid en licht, incl. monitor set en backline (instrumenten)
  • 3495 €
   1 x 30 min., incl. geluid < 500 pers.
  • 3995 €
   1 x 60 min., excl. geluid en licht, incl. monitor set en backline (instrumenten)
  • 4495 €
   1 x 60 min., incl. geluid < 500 pers.

0.00

Heb je vragen? Bel of app ons dan!
Heb je vragen?
Neem contact op
BENZ Agency
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Excl. geluid en licht, incl. monitor set en backline (instrumenten)

Bezetting

5 personen

Genre

Feest band

Prijs

Vanaf € 2.995,00

Boekingsmogelijkheden

 • Set uit te breiden tot 60 min.
 • Geluid tot 500 pers. bij te boeken