Zangeressen

Zangeressen boeken doe je bij BENZ Agency

Zangeressen boeken voor je feest of evenement? Bij BENZ Agency vind je bekende zangeressen van top kwaliteit in diverse genres. Wat dacht je van een Nederlandse zangeres zoals Glennis Grace of Berget Lewis. Of zangeres en singer songwriter Elske DeWall. Een zangeres op je evenement kan een toevoeging zijn voor je line-up maar ook als hoofd-act.

Een charmante zangeres boeken met een dijk van een stem laat een onuitwisbare indruk achter bij je gasten. Een prachtige verschijning op het podium en een streling voor het oor. Zangeres gezocht in Amsterdam of toch Eindhoven of Groningen? Voor elk evenement in Nederland weten wij een geschikte zangeres te vinden. Het is belangrijk dat de zangeres past op het evenement wat je organiseert. Je moet rekening houden met de doelgroep die je verwacht. Een zangeres spreekt vaak een breed publiek aan. Daarom is het een goede keuze om zangeressen te boeken voor een feest of evenement.

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
Bekijk alle artiesten

Singer songwriter boeken

Nederlandse zangers kun je natuurlijk niet met elkaar vergelijken. Zo is er een breed scala aan zangeressen bij ons te boeken. Denk aan singer songwriters die een indrukwekkend optreden geven met hun verhalen, maar ook aan allround zangeressen die een spetterend feest komen bouwen op je event. Wil je ook dat ze eigen muziek spelen of alleen covers, wat voor muziekstijlen moeten langskomen? Denk aan disco, 90s, 00s of dance muziek. Of juist een compleet andere stijl, zoals rock, country of tropisch? Hoe dan ook, je boekt live muziek dat indruk zal maken op je gasten, een unieke artiest. Zo kan een zangeres solistisch komen, maar ook een live optreden geven met een band, gevormd door professionele muzikanten. Je kunt één act boeken, maar je kunt een combinatie maken met andere artiesten. Bijvoorbeeld naast een bekende zangeres boeken, kun je een nieuw talent of een leuk bandje programmeren. Het complete plaatje zal je gasten zeker aanspreken.

Muzikale omlijsting bruiloft

Je bent verloofd en gaat het ja-woord zeggen? Gefeliciteerd! Natuurlijk ben je op zoek naar een bijzondere invulling voor je huwelijksdag. Bijvoorbeeld tijdens de ceremonie, het diner, de receptie of het feest. Een zangeres op jouw speciale dag is zeker een toegevoegde waarde. Elk moment van de bruiloft vraagt om een andere invulling, maar live zang is sowieso persoonlijk en maakt ongetwijfeld een diepe indruk op je gasten. Denk aan een soliste, zoals een singer songwriter, een akoestisch trio of een klein bandje. Geef aan wat jouw favoriete nummers zijn of laat je compleet verrassen. Het wordt een dag om nooit te vergeten met onze Nederlandse zangers!
Heb je interesse? Neem dan zeker direct contact met ons op voor een zangeres huren. Wij hebben goede service hoog in het vaandel staan dus bij ons kun je al je vragen stellen.

Zangeres gezocht voor je feest of evenement?

Ben je op zoek naar een enkele artiest of een complete line-up? Een zangeres is breed inzetbaar voor een chique diner, personeelsfeest of een festival, maar ook een fantastische afwisseling met bijvoorbeeld een band of dj. Je kunt kiezen voor een bekende naam, maar ook een aanstormend talent zoals singer songwriters en een combinatie is helemaal mooi. Een diverse line-up voor je evenement geeft een complete invulling van de avond of middag. De gasten worden meegenomen in een hele ervaring van A tot Z en krijgen divers entertainment voorgeschoteld. Er zal niet alleen nog lang nagepraat worden over het event, maar ook over het indrukwekkende optreden van de zangeres.

Zangeressen boeken op onze website

Wil je een zangeres boeken voor je feest of evenement? Op onze website vind je een aanbod aan diverse bekende zangeressen. Zoek een naam of filter op genre of type evenement. Je kunt een zangeres aanvragen via het formulier op de pagina, maar je kunt ons ook altijd bellen of mailen. We beantwoorden je bericht zo snel mogelijk. Staat een bepaalde bekende zangeres niet op onze website of weet je niet zo goed wat past? Er is veel mogelijk. In ons grote netwerk vinden we altijd wel een oplossing voor jouw vraag of wens. Bij ons vind je zangeressen voor evenementen van bedrijfsevenement tot kermis en van festival tot feesttent. Neem direct contact met ons op en wij geven je graag advies.

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van BENZ Agency in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.