Beschrijving

Rowwen Hèze

Rowwen Hèze boeken

Rowwen Hèze boeken voor je event

Rowwen Hèze boeken? De legendarische Limburgse band Rowwen Hèze is bij BENZ Agency te boeken voor jouw evenement. Grijp nu de kans om jouw event hieraan toe te voegen.

Onderaan Beginne

‘Onderaan Beginne’ is weten waar je vandaan komt en wellicht een aansporing om je naar boven te werken. Maar meer nog dan een optimistische kreet, is dit al 35 jaar het motto van Rowwen Hèze. Het staat voor met opgestroopte mouwen en voeten op de grond je een weg naar boven werken. Telkens weer een publiek winnen, elk optreden is een veldslag van genoegen.

Bekende Limburgse band

Rowwen Hèze werd opgericht in 1985 en is dus al 3 decennia een begrip in ons land. Als Limburgse dialect band zijn ze met bovengenoemde mentaliteit uitgegroeid tot een Nederlands fenomeen. Hun grote hits zoals ‘Bestel Mar’ en ‘Limburg (Kwestie van geduld)’ zijn niet weg te denken uit feesttenten en kroegen.

Wat betekent ‘Rowwen Hèze’? De naam is een verwijzing naar Christiaan Hesen, een zonderlinge inwoner van de plaats America vanaf halverwege de 19e eeuw. Deze persoon had een schrikaanjagend uiterlijk en een mysterieus verleden en kreeg daarom de bijnaam ‘Rowwen Hèze’, wat vrij vertaald ‘ruige Hesen‘ betekent. Dit werd overgenomen door de band omdat het onder andere goed bekte.
De vaste bezetting van Rowwen Hèze bestaat uit Jack Poels, Martîn Rongen, Wladimir Geels, Theo Joosten, Jack Haegens en Tren van Enckevort. Voor besloten evenementen wordt de band aangevuld met extra blazers.

Rowwen Hèze boeken voor jouw evenement

In de set van Rowwen Hèze zijn enkel alle bekende radio hits te horen, zodat het een feest van sfeer en herkenning mag worden. Verwacht opzwepende energieke liedjes, polka’s, folk en tex mex. Rowwen Hèze is een act die een uitzonderlijke stempel drukt op jouw bedrijfsfeest of ander event. Laat het feest maar beginnen! Rowwen Hèze boeken voor je feest kan exclusief bij BENZ Agency. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Boeken
Prijs op aanvraag Vraag Rowwen Hèze aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
BENZ Agency
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 40 min.

Techniek

Excl. geluid en licht, incl. monitor set

Bezetting

8 personen

Genre

Dialect

Prijs

Op aanvraag

Boekingsmogelijkheden

Extra informatie

Aantal genodigden

Categorie

Evenementen

Genre

,

Tijd

Type event

Budget