Prijzen artiesten

Meer info over de prijzen van artiesten

Prijzen artiesten vinden? Dan zit je hier goed! Wij kunnen ons goed voorstellen dat je wilt weten wat de kosten van het boeken van een act zijn. Wij vinden het belangrijk transparant en duidelijk te zijn over de kosten van artiesten zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Prijslijst artiesten

Voor de prijsinformatie kun je kijken op de betreffende artiestenpagina op onze website. Is de prijs op aanvraag of wil je meer informatie? Neem dan zeker contact met ons op!

Wij hebben een breed aanbod in diverse prijscategorieën. Voor ieder budget hebben wij een geschikte artiest. De prijslijst is ingedeeld in verschillende genres: zangers, zangeressen, bands, dj’s en duo’s. Zo kun je makkelijker de prijzen vinden van de acts die je wilt boeken of van het genre dat je aanspreekt.

Ook zijn er per artiest verschillende mogelijkheden. De kosten van artiesten hangen af van verschillende factoren, zoals de duur van het optreden, het aantal gasten dat wordt verwacht en de benodigde techniek. Ons team kan je hierin adviseren over de juiste keuzes.

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
Bekijk alle artiesten

Een waar genot om samen te mogen werken met BENZ Agency

“BENZ Agency denkt met ons en de klant mee. Nooit is één vraag teveel, altijd staat men je te woord op een hele fijne en prettige manier.”

Theo, Schijndel

Al jaren “no-nonsense” begeleiding!

“Conny en zijn team zijn fantastische vakmensen waar je goede en duidelijke afspraken mee kunt maken. Al vele jaren hebben wij een uitstekende samenwerking!”

Vincent, Noordwijk

Altijd behulpzaam en goede adviezen

“Van BENZ krijgen we altijd snel en goede antwoorden. De samenwerking is al jaren bijzonder prettig. En zorgen dat de Lindefeesten een jaarlijks succes zijn.”

Ernest, Sambeek

Denken mee!

“Goede ervaring met BENZ, denken in oplossingen i.p.v. problemen om te komen tot een mooie line-up om je feest te laten slagen.”

Tjerk, Goutum

Onvergetelijk feest!

“BENZ Agency heeft alles tot in de puntjes geregeld met onze feestorganisatoren. En dat voor optredens op een schip dat voor de twee artiesten twee keer zou aanmeren. Strakke planning, fantastische techniek en geluid en superoptredens, voor jong en oud.”

Petra, Nuenen

Altijd weer een top samenwerking!

“De afgelopen jaren werken wij regelmatig samen met BENZ Agency voor de artiesten boekingen. Goede service, snel contact en top geregeld!”

Erik, Haarlem

Altijd prettig samenwerken met BENZ Agency

“BENZ is al jaren een betrouwbare partner die onze events van de beste artiesten voorziet.”

Robert, Schalkhaar

Fijn om dit samenwerkingsverband samen te hebben

“De communicatie met de boeker ervaar ik als zeer aangenaam met altijd een meedenkende oplossing. Met deze ervaring gaan wij voor een mooie samenwerking in de nabije toekomst.”

Ricky, Amsterdam

Prettig zaken doen

“BENZ Agency is een gewaardeerd collega bureau waar wij altijd prettig mee samen werken. Een mooie stal aan artiesten die wij graag inhuren voor onze klanten en er altijd toegewijd een feest van maken. Fijne collega’s op kantoor ook.”

René, Heerenveen

Fijn contact, afspraken en uitvoering kloppen perfect!

“Onze ervaring met BENZ is heel prettig. Het contact verloopt soepel, we zijn tot een gezamenlijke wens gekomen m.b.t. de dienst en kosten. De artiest die wij voor meerdere shows geboekt hadden is ontzettend professioneel, altijd op tijd en doet zijn absolute best om er elke keer weer een feest van te maken!”

Merel, Lunteren

Je hoeft niks te doen

“Alles wordt geregeld: keuze van artiesten, boekingen en randzaken eromheen. Aan alles wordt gedacht, gewoon 5 sterren waard!”

Wijnald, Sint Oedenrode

Degelijke eerlijke club!

“BENZ is een prima artiestenbureau wat de menselijke maat goed in het oog houdt. En dat is anno 2023 heel wat waard!”

Han, Steenwijk

Onvergetelijk!

“Als je event onvergetelijk moet zijn dan is de juiste muziek de meest lastige keuze. Bij BENZ ben je gegarandeerd van de beste der besten.”

Maureen, Apeldoorn

Goed en snel geregeld!

“Wij hebben René Karst geboekt via Bas van BENZ Agency. Na een persoonlijke kennismaking met Bas kregen we een goed beeld van de organisatie, het is een fijn informeel bedrijf met korte lijnen. Ze hebben veel connecties in de artiestenwereld daardoor is eigenlijk alles mogelijk. De boeking is ook vlot en professioneel verlopen. Tevens krijgen we nog een leuke groene bril als gadget en deze hebben we tijdens de avond gebruikt. Dik tevreden over de samenwerking!”

Peter, Helmond

Prima bedrijf met goed entertainment

“Ik ken BENZ Agency al jaren en blijf bij hen terugkomen omdat ze goed entertainment hebben en de zaken goed regelen.”

Erwin, Amsterdam

Vragen over de prijzen of het boeken van artiesten?

Staat jouw favoriete artiest er niet tussen? Op onze website vind je een breed aanbod voor een mogelijk optreden op je feest, maar je kunt vrijwel alle Nederlandse artiesten bij ons boeken. Denk aan een bekende artiest bekend van de radio zoals Wolter Kroes, Frans Duijts of Jeroen van der Boom. Van volkszangers tot bands tot Oktoberfeest artiesten. Klik hier om ons te contacteren voor het boeken van zangers.
Ook beantwoorden wij graag alle vraagtekens die je hebt over de prijslijst. Hoe zit het met techniek, de rider en de tarieven voor wachturen? Met hoeveel personen kom de act? Bij bekende artiesten boeken moeten alle details kloppen om het optreden zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen. Wij helpen je graag met alle aspecten rondom de boeking van bekende artiesten. Zo maken we er graag samen een top feest van.

Nederlandse artiesten boeken

Er komt veel op je af bij het boeken van een Nederlandse artiest. Wij ondersteunen je hier graag bij. Zo doen we bijvoorbeeld een regio check. Als je evenement openbaar is checken we of de artiest vlak voor of na jouw feest niet ergens anders in de buurt staat. Ook checken we, als een artiest meerdere optredens op jouw datum heeft, of dit haalbaar is qua reistijd. Dit noemen we ook wel een ‘pendel‘. Zo weet je zeker dat je een aantrekkelijke naam op jouw evenement hebt staan.

Bij een bekende artiest boeken heb je ook te maken met een ‘rider’. Daarin staat alles wat de locatie moet regelen om het optreden zo goed mogelijk te laten verlopen. Zoals stroomvoorziening, podium, catering, parkeerplaatsen etc. Zo komt bijvoorbeeld een DJ show doorgaans zonder DJ booth dus daar moet je ook rekening mee houden in de prijs. Bij onduidelijkheden hierover staan wij graag voor je klaar. Een artiest boeken gaat zo eenvoudig en snel. Voor bekende artiesten boeken ben je bij ons op het juiste adres. Wij zijn graag beschikbaar voor meer informatie, telefonisch of via e-mail.

Lees ook:
Nederlandse artiest boeken? Hoe wij jou helpen!

Verschillend entertainment op de prijslijst

Zangers, zangeressen, dj’s, coverbands, sprekers, orkesten, entertainment is er natuurlijk in vele vormen en categorieën. Ook de prijs van een act kan nogal variëren. Dit begint met een paar honderd euro voor een minder bekende naam tot duizenden euro’s voor grote shows met een bekende artiest of band. Welke artiest zou passen is natuurlijk geheel afhankelijk van het soort evenement, het aantal personen dat er wordt verwacht en niet in de laatste plaats je budget. Op een prijslijst zie je een indicatie van de kosten, maar de kosten van de boeking kunnen natuurlijk variëren per aanvraag. Prijslijsten geven bijvoorbeeld een indicatie van beschikbare techniek (licht en geluid), maar de tarieven blijven altijd een richtprijs afhankelijk van de specificaties van het event. Een prijslijst is dus een richtlijn voor de prijs van het boeken van artiesten.

Om echt een beter overzicht te krijgen van de kosten voor de boekingen van entertainment kun je het beste met ons in overleg gaan. Wij checken dan of de gewenste acts beschikbaar zijn en maken een offerte. We kunnen ons voorstellen dat er termen langskomen die onbekend zijn, zoals ‘backline’, ‘monitor set’ en ‘FX’ betreffende techniek (licht en geluid). Wij willen dit maar al te graag aan je uitleggen. Of het nu gaat om een groots jubileum feest of privéfeesten zoals een verjaardag organiseren, van dj boeking tot grote band show, wij behandelen je boeking met zorg. Boeken van een artiest gaat daarom volop in overleg.

Laten we samen sparren

Of je nu entertainment zoekt voor een bedrijfsevenement, een festival, feesttent of bruiloft, of je nu een Nederlandse zanger of zangeres zoekt, we hebben op elke entertainment-vraag een antwoord. We horen graag wat je event plannen zijn om samen te sparren over een mooie invulling. Neem vrijblijvend contact met ons op en we denken graag samen met je mee! Bel ons op ons telefoonnummer, stuur ons een e-mail of vul ons online contactformulier in. Zo kun je een offerte aanvragen of een vrijblijvende optie plaatsen. Je kunt dan doorgaans binnen 1 werkdag een reactie van ons verwachten. Laat hieronder ook je e-mailadres achter voor aanmelden nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al onze laatste nieuwtjes. Let op! De genoemde prijzen zijn excl BTW en Buma.

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van BENZ Agency in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.