Nederlandse zangers

Nederlandse zanger boeken voor jouw evenement

Op zoek naar Nederlandse zangers voor jouw evenement? Een Nederlandse artiest boeken doe je bij BENZ Agency. Door de jaren heen hebben wij een groot netwerk opgebouwd, waardoor wij nauwe contacten hebben met veel Nederlandse zangers die ons land rijk is. De lijntjes zijn kort zodat de communicatie tussen klant, boekingskantoor en de betreffende artiest zo soepel mogelijk verloopt. Zo weten we altijd de juiste Nederlandse zanger te koppelen aan jouw evenement: een perfecte match.

Bekijk alle artiesten

Bekende Nederlandstalige zanger inhuren

Een Nederlandstalige artiest boeken? Diverse bekende namen hebben zich exclusief aangesloten bij ons artiestenbureau en zijn dan ook te boeken voor jouw event: van bedrijfsfeest tot festival, van kermis tot personeelsfeest. Hier vind je Nederlandstalige zangers van topkwaliteit en met een schat aan ervaring. Zo kun je exclusief bij ons bekende zangers zoals Frans Duijts, Xander de Buisonjé, Wolter Kroes, Jeroen van der Boom en Thomas Berge. Op onze website vind je een overzicht van alle artiesten, zo heb je een mooie lijst Nederlandse zangers mannen en vrouwen. Vervolgens kun je eenvoudig filteren op onder andere prijs, genre en gelegenheid. Tussen het diverse aanbod, van pop zangers tot bekende schlagerzangers, vind je de geschikte zanger voor jouw event.

Welke Nederlandse zangers zijn er?

Lukt het niet direct de geschikte Nederlandse zanger te vinden voor je evenement? Wij helpen graag met Nederlandstalige artiest inhuren! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ons ervaren team staat graag voor je klaar om je op maat te adviseren. Wij hebben een aantal jaar ervaring met het boeken van bekende artiesten en hebben een groot netwerk zodat we altijd de juiste Nederlandse artiest kunnen inschakelen voor jouw feest of evenement. Of je nu graag Nederlandse volkszangers wilt boeken of een popzanger, er is altijd een passende invulling te vinden. Samen gaan we ervoor dat je event een daverend succes is.

Hollandse avond

Thema feesten en avonden zijn immens populair. Zo ook een evenement met een line-up vol bekende Nederlandse zangers. Dat is natuurlijk gegarandeerd feest! Elke act brengt een optreden vol met de grootste hits en mooiste klassiekers. Het publiek kan alle liedjes meezingen wat meteen zorgt voor de juiste sfeer. Dit soort feesten zijn daarom ongetwijfeld een groot succes.
Wij kunnen het hele entertainment verzorgen voor jouw avond. We stellen de programmering samen van A tot Z en verzorgen, indien gewenst, de hele planning. Ook facilitair kunnen we meedenken, zoals het regelen van de techniek of een showpodium. Elke rasartiest gaat nog meer stralen als alles eromheen ook klopt. Laat ons weten wat je plannen zijn!

Nieuw talent

Naast de gevestigde bekende zangers, hebben we ook een divers aanbod aan nieuw talent. Denk aan een Nederlandse zangeres of zanger die nog aan het begin staat van een succesvolle carrière. Of jonge, talentvolle Nederlandse volkszangers. Leuke tip: varieer in je line-up met een jonge zanger tussen de gevestigde namen, het publiek vindt niets zo leuk dan nieuwe artiesten ontdekken naast bekende artiesten. En als dit jong talent later ook onder de bekende zangers valt, zullen je gasten altijd terugdenken aan jouw evenement omdat zij die artiest daar hebben leren kennen. Een superleuk toevoeging voor het entertainment van je event. Varieer ook tussen Nederlandse mannelijke zangers en zangeressen. Zo heb je niet alleen Nederlandse zangers man, maar ook vrouwen die een groot feest kunnen bouwen. Tot slot kun je ook variëren met zangers in het Nederlands, zangers in het Engels of zangers in een andere taal.

Nederlandse zangers boeken

Heb je nog nooit Nederlandstalige artiesten geboekt? Geen zorgen! Wij ontzorgen je stap voor stap bij de aanvraag, boeking en afhandeling bij een zanger boeken. Ook nemen wij de BUMA aangifte graag uit handen. Dit is een vergoeding die wordt betaald voor de componisten en tekstschrijvers van de gebruikte muziek op je evenement na een Nederlandse zanger huren. Is je event niet in de privésfeer? Dan ben je verplicht deze vergoeding te betalen. Aangezien wij dit regelmatig doen, kunnen wij dit van je overnemen. Een bekende zanger boeken wordt op deze manier een stuk minder ingewikkeld. Of je nu een zanger Nederlandstalig of allround zanger boekt.

We bekijken samen wat voor soort gasten je verwacht op je event; wat is hun leeftijd, wat voor muziek vinden ze leuk? Is het een chique evenement of toch casual? Zo vinden we samen de passende Nederlandse zanger voor je evenement. Elke bekende zanger heeft zijn eigen stijl en specialisme en voor elke gelegenheid is er dan ook een geschikte artiest. Maar ook bekende zangeressen zijn uiteraard bij ons te boeken, of een allround zanger die voor ieder wat wils ten gehore brengt. Nederlandse zangers boeken gaat op deze manier snel, eenvoudig en betrouwbaar. Samen zorgen we ervoor dat je gasten na je evenement nog lang napraten over een geslaagd feest en de geweldige zanger die ze hebben zien optreden. Wil je direct artiesten boeken? Neem contact met ons op! Bij ons ben je op het juiste adres voor het boeken van bekende zangers Nederland.

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van BENZ Agency in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.