Beschrijving

Senna

Senna boeken

Nederlandstalig talent Senna boeken voor je event

Senna boeken voor je feest of evenement doe je nu bij BENZ Agency. In 2021 deed Nederlandse zangeres Senna mee aan het populaire televisieprogramma We Want More op SBS 6. Zij gooide hoge ogen bij zowel de kijker als bij de jury en ging vol trots met het zilver naar huis. Vanaf het eerste moment sloot André Hazes haar in zijn armen en garandeerde haar dan ook al vrij snel een plek in de line-up van Holland Zingt Hazes.

Biografie Senna

Inmiddels heeft ze een platencontract bij Dino Music op zak, heeft ze al vele voorprogramma’s voor André Hazes mogen verzorgen en heeft ze al zes singles uitgebracht welke bovenaan meededen in de hitlijsten.

Ook stond Senna in een uitverkochte editie van Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome. Samen met vele collega artiesten, waaronder Roxeanne Hazes, Jeroen van der Boom, Gerard Joling en Emma Heesters, gaf zij het publiek vijf avonden om nooit te vergeten. Senna bespeelde het publiek alsof ze dat al jaren deed en voelde zich als een vis in het water. Ze deed niet onder voor de vele doorgewinterde artiesten uit de show die op veel meer ervaring konden vertrouwen dan de pas 17-jarige Helmondse.

In 2022 lanceerde ze haar debuutalbum ‘Senna’. Daaropvolgend gaf ze haar eerste eigen show in De Effenaar in Eindhoven. Om een dag later op te treden op Paaspop.

Edison pop nominatie

Inmiddels heeft Senna vele mooie optredens gedaan, zoals op het Muziekfeest van het Jaar, en diverse succesvolle singles uitgebracht waaronder een duet met Frans Duijts. In 2024 sloot ze de prestigieuze Edison award gala af met haar eigen hitsingle Alles, ze was samen met Tino Martin en Marco Schuitmaker ook nog genomineerd voor een Edison prijs.

Senna boeken

Binnenkort komt haar volgende single uit en is ze er klaar voor om de volgende stappen te gaan zetten in haar carrière. Met een volle agenda met optredens in heel het land en een aantal bijzondere tv-programma’s waarin ze haar opwachting zal gaan maken, kunnen we in Nederland niet meer om Senna heen!

Jong Nederlandstalig talent Senna boeken voor je feest? Tijdens haar optreden kan zij putten uit een veelzijdig repertoire zoals:

 • Sla je armen om me heen – Bonnie St. Claire 
 • Hartslag – Ruth Jacott 
 • Mama – Samantha Steenwijk 
 • Hemel & Aarde – Edsilia Rombley 
 • Samen zijn – Willeke Alberti 
 • Uit m’n Bol – André Hazes Sr. 
 • Morgen wordt alles anders – Bonnie St. Claire 
 • Ik weet dat je bestaat (single)
 • Alles (single)
 • Geef je weer aan mij – Samantha Steenwijk 
 • Leef – André Hazes
 • Wie kan mij vertellen – André Hazes
 • Een beetje verliefd – André Hazes

Voor het boeken van Senna of een complete line-up voor je event ben je bij ons op het juiste adres. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Foto: Nonja de Roo

Boeken
Tape act 1 x 30 min., excl. licht en geluid, incl. monitor set
€ 1.695,00
De genoemde prijs is een richtprijs. Vraag Senna aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
BENZ Agency
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min

Techniek

Excl. geluid en licht, incl. monitor set

Bezetting

1 persoon

Genre

Zangeres

Prijs

€ 1.695,00

Boekingsmogelijkheden

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

Tijd

Type event

, , , , ,

Budget