Dinnershow organiseren

Een winterse dinnershow voor je bedrijfsfeest of evenement

Een dinnershow organiseren is dé oplossing voor een sfeervol, intiem bedrijfsfeest of ander evenement. BENZ Agency ondersteunt je graag bij het samenstellen van deze dinnershow, van een line-up met Nederlandse artiesten tot, indien gewenst, een locatie en de culinaire invulling.

Samen met BENZ Agency organiseer je een sfeervol kerstdiner of een mooi eindejaarsfeest. Jouw relaties, collega’s en werknemers verdienen een bedankje voor het afgelopen bewogen jaar. Een intieme en persoonlijke dinnershow met de beste Nederlandse artiesten, is een ervaring die je gasten nog lang bijblijft.

Dinnershow met Nederlandse artiesten

Je dinnershow valt of staat natuurlijk met een mooie line-up. BENZ Agency denkt graag met je mee over een mooie invulling, passend in jouw budget. Diverse bekende namen zijn te boeken voor de line-up van jouw dinnershow, zoals Glennis Grace, Jeroen van der Boom, Xander de Buisonjé, Wolter Kroes, Frans Duijts etc. Maar ook een band als The Originals is perfect in te zetten. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wil jij je relaties, collega’s of werknemers nog meer trakteren? We kunnen een line-up samenstellen met diverse artiesten, begeleid door een vaste band, zoals de Jimmy van den Nieuwenhuizen band. Of ga voor het Xander & Friends concept waarbij Xander en zijn band diverse bevriende artiesten ontvangen tijdens de show. Zo krijg je een veelzijdig programma dat gegarandeerd entertainend is voor je gasten. Een geweldige afsluiting voor het afgelopen jaar.

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
Bekijk alle artiesten

Programmering voor dinnershow

Wij mochten programmeringen verzorgen voor diverse dinnershows in het land: de beste Nederlandse artiesten in combinatie met de heerlijkste culinaire gerechten. Denk bijvoorbeeld aan de Auberge Sunday Sessions bij Auberge du Bonheur in Tilburg of De Terras vierdaagse bij De Wolfsberg in Groesbeek. Ook hebben we voor de wintermaanden 23 weken lang 46 shows bij The Harbour Club in Amsterdam geprogrammeerd. Een keur aan Nederlandse artiesten verzorgt dan een show, onder het genot van een 3-gangen shared dining menu.

Ter inspiratie: in opdracht van BrandConnection verzorgden wij de programmering voor het jubileumfeest van Willy Naessens met o.a. een diner met een spetterende show:

Daarbij weten we door deze ervaring, als dat nodig is, de juiste partners te betrekken bij jouw dinnershow, denk aan een locatie, een horeca partner, techniek en decoratie.

Culinaire invulling

Wellicht heb je zelf een vaste horeca partner voor je dinnershow? Wij kunnen dan in samenwerking met die vaste partner een complete avond met entertainment verzorgen.
Is dit niet het geval, dan adviseren wij je graag! We hebben met diverse horeca ondernemers gewerkt die tijdens je dinnershow de heerlijkste culinaire gerechten kunnen voorschotelen. Van een sterren restaurant op locatie, tot aan een frietboetiek of een barbecue, wij kunnen een invulling geven passend naar elke wens.

Een dinnershow organiseren doen we graag samen met jou. We zorgen ervoor dat je op een sfeervolle manier het jaar kunt afsluiten. Wil je meer informatie of gewoon sparren? Wij staan graag voor je klaar om met je mee te denken. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken.

Lees ook:
Artiest bedrijfsfeest boeken? 6 inspiratie tips
Xander & Friends: uniek live totaalconcept op je evenement

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van BENZ Agency in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.