Beschrijving

Sven Versteeg

Sven Versteeg boeken

Nederlandse zanger Sven Versteeg boeken voor je event

Sven Versteeg boeken voor je feest of evenement doe je nu bij BENZ Agency.
Nadat Sven vanuit het niets de finale bereikte van ‘Jantjes Verjaardag’ talentenjacht, kwamen er zoveel positieve reacties dat hij besloot om zich 100% op zijn carrière te richten. Er kwamen direct veel aanvragen, wat resulteerde in veel optredens in het land. Ook bracht Sven eigen singles uit: ‘Alles Voor Mij’, ‘Verliefd Zijn’ en ‘Liever de Liefste’.

Muziek van Sven Versteeg

Zijn single ‘Jij wordt de mijne’ is geschreven door Jan Rooymans & Cris Silos en geproduceerd door the Companions. ‘Jij wordt de mijne’ is een aanstekelijke, swingende plaat voor zowel op de radio als in de kroeg! De plaat is uitgebracht op het label van Cornelis Music en schoot omhoog in de hitlijsten.

Inmiddels is Sven een veelgevraagd zanger/entertainer. Ieder optreden zet hij de zaal op zijn kop. Dit merkte ook het gezelligste café van Nederland, Bolle Jan, op. Daar is hij iedere donderdag te vinden.

Sven Versteeg boeken

Wat kun je bij de optredens van Sven Versteeg verwachten? Een flinke dosis entertainment en interactie met het publiek. Op muzikaal gebied: hits uit heden en verleden, op maat gemaakte medleys en mash-ups. Sven Versteeg boeken voor je feest of evenement doe je nu bij BENZ Agency. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Op zoek naar een een programmering van meerdere artiesten? Sven Versteeg boeken als onderdeel van een complete line-up voor je evenement doe je bij BENZ Agency. Wij denken mee over de invulling van je festival of tentfeest. Laat ons weten wat je wensen zijn!

Boeken
Tape act 1 x 30 min., excl. licht en geluid, incl. monitor set
€ 1.495,00
De genoemde prijs is een richtprijs. Vraag Sven Versteeg aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
BENZ Agency
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min

Techniek

Excl. geluid en licht, incl. monitor set

Bezetting

1 persoon

Genre

Zanger

Prijs

€ 1.495,00

Boekingsmogelijkheden

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

Tijd

Type event

, , , , ,

Budget