Beschrijving

Sven Versteeg

Sven Versteeg boeken

Nederlandse zanger Sven Versteeg boeken voor je event

Sven Versteeg boeken voor je feest of evenement doe je nu bij BENZ Agency.
De sympathieke zanger en entertainer Sven Versteeg heeft zijn plek in entertainmentland inmiddels ruimschoots veroverd. Hij staat door heel Nederland in vele feesttenten, cafés en op bruiloften en partijen, maar heeft ook diverse grote evenementen op zijn CV staan, zoals De Amsterdamse Zomer, Woerdense Vakantieweek, Nijmeegse Vierdaagsefeesten, Muziekfeest op het Plein, Dutch Valley en het Amsterdamse Winterparadijs. 

Muziek van Sven Versteeg

Sven was een aantal jaren de vaste zanger van het gezelligste café van Nederland: Café Bolle Jan in Amsterdam. In 2019 won hij een Koos Alberts Award voor ‘Beste Talent’. Dat jaar werd hij in dezelfde categorie ook genomineerd voor een Buma NL award.

Hij bracht diverse eigen singles uit, waaronder ‘Liever De Liefste’, ‘Baas Van Het Café’ en ‘Ratata’. Deze kwamen o.a. in de Nederlandstalige top 25 en werden benoemd tot Paradeplaat bij SterrenNL en Hollandse Nieuwe bij RadioNL.

Sven Versteeg boeken

Tijdens zijn optredens speelt Sven 100% in op het publiek. Hij maakt dan ook nooit gebruik van een vaste setlist, maar door improvisatie en verzoekjes ontstaat telkens een unieke show. In speciaal op maat gemaakte medleys en mash-ups passeren hits uit heden en verleden de revue. Sven draait zijn hand er niet voor om om elk feest, of het nu groot of klein is, op stelten te zetten. Sven Versteeg boeken voor je feest of evenement doe je nu bij BENZ Agency. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Op zoek naar een een programmering van meerdere artiesten? Sven Versteeg boeken als onderdeel van een complete line-up voor je evenement doe je bij BENZ Agency. Wij denken mee over de invulling van je festival of tentfeest. Laat ons weten wat je wensen zijn!

Boeken
Tape act 1 x 30 min., excl. licht en geluid, incl. monitor set
€ 1.495,00
De genoemde prijs is een richtprijs. Vraag Sven Versteeg aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
BENZ Agency
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min

Techniek

Excl. geluid en licht, incl. monitor set

Bezetting

1 persoon

Genre

Zanger

Prijs

€ 1.495,00

Boekingsmogelijkheden

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

Tijd

Type event

, , , , ,

Budget