Beschrijving

Glennis Grace

Glennis Grace boeken

Internationaal gevierde zangeres Glennis Grace op je evenement

Glennis Grace boeken? Glennis Grace (Amsterdam, 19 juni 1978) is één van de beste zangeressen van ons land. Ze is exclusief te boeken bij BENZ Agency.

Start carrière Glennis Grace

Het ongekende talent van Glennis Grace zien we voor het eerst als ze in 1994 als 16-jarig meisje de Soundmix Show wint als Whitney Houston, maar het grote publiek leert haar in 2005 kennen door haar deelname aan het Eurovisie Songfestival in Kiev.

Na haar Russische avontuur zoekt Glennis de samenwerking met songwriter en producer Evert Abbing wat resulteert in een reeks prachtige Nederlandstalige liedjes. Het nummer ‘Als je slaapt’ werd in 2008 een grote hit.

Awards en erkenning

De carrière van Glennis Grace krijgt een extra boost door haar deelname aan het programma ‘De beste zangers van Nederland’ in 2011. Ze zingt het nummer ‘Afscheid’ van Xander de Buisonjé en Volumia! en in no time staat het wekenlang op nummer op 1 in de hitlijsten. Het levert haar een eerste gouden en platina plaat op en een Edison nominatie voor ‘Beste single’.

Daarna wordt ‘Wil je niet nog 1 nacht’ met Edwin Evers ook met een gouden plaat bekroond. Ook mag Glennis Grace vier keer de Buma Stemra award ontvangen voor ‘Beste Zangeres van Nederland’, wint ze de finale van het tv-programma ‘Van popster tot operaster’ en wordt ze door het conservatorium uitgeroepen tot ‘Zangeres met beste zangstem en zangtechniek’.

Ode aan Whitney Houston

Na haar tv optredens als coach van It Takes 2 (RTL 4) in 2016 en 2017 en de rol van Maria in The Passion in 2018, vertrekt Glennis Grace naar Amerika en weet ze door te dringen tot de finale van America’s Got Talent. Naast veel internationale erkenning leeft ook Nederland massaal mee.

Terug in Nederland komt een langgekoesterde droom uit als Glennis in 2018 met haar eerbetoon aan Whitney Houston twee keer in een uitverkochte AFAS live staat. In 2019 volgden nog twee keer Ahoy en de Lotto Arena in België. Maar Glennis liet ook weer meer van zichzelf zien met haar eerste clubtour ‘Meer van mij’, die wegens succes een vervolg krijgt.

Glennis Grace boeken

Kortom, alles wat Glennis Grace aanraakt verandert in goud. Waar ze ook komt, ze weet als geen ander de show te stelen. Glennis Grace boeken? Deze bekende top zangeres op jouw event? Glennis Grace boeken doe je exclusief bij BENZ Agency. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bij BENZ Agency vertegenwoordigen we exclusief Nederlandse artiesten uit de top van het segment. Bij ons kun je bekende artiesten boeken voor elk evenement, zoals een festival of bedrijfsfeest. Wij denken graag met je mee voor een geschikte artiest of line-up.

Foto: Set Vexy

Boeken
  • 8500 €
   1 x 30 min., incl. geluid < 500 pers.
  • 14500 €
   1 x 60 min., 5 muzikanten & 2 backing vocals, excl. geluid en licht, incl. monitor set en backline (instrumenten)

0.00

Heb je vragen? Bel of app ons dan!
Heb je vragen?
Neem contact op
BENZ Agency
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Incl. geluid < 500 pers.

Bezetting

1 persoon

Genre

Zangeres

Prijs

Vanaf € 8.500,00

Boekingsmogelijkheden

 • Ook met 7-koppige live band te boeken