Beschrijving

Glennis Grace

Glennis Grace boeken

Internationaal gevierde zangeres Glennis Grace op je evenement

Glennis Grace boeken? Glennis Grace is één van de beste zangeressen van ons land. Ze is exclusief te boeken bij BENZ Agency.

Biografie Glennis Grace

Het ongekende talent van Glennis Grace zien we voor het eerst als ze in 1994 als 16-jarig meisje de Soundmix Show wint als Whitney Houston, maar het grote publiek leert haar in 2005 kennen door haar deelname aan het Eurovisie Songfestival in Kiev met de prachtige ballad ‘My Impossible Dream’. Door het winnen van het Nationaal Songfestival mocht ze ons land vertegenwoordigen.

Na haar Russische avontuur zoekt Glennis Grace de samenwerking met songwriter en producer Evert Abbing. Samen zijn ze de studio ingedoken wat resulteerde in een reeks prachtige liedjes voor een Nederlandstalige album. Het nummer ‘Als je slaapt’ werd in 2008 een grote hit, waarmee het echte succes kwam.

Awards en erkenning

De carrière van Glennis Grace krijgt een extra boost door haar deelname aan het programma ‘De beste zangers van Nederland’ in 2011. Ze zingt het nummer ‘Afscheid’ van Xander de Buisonjé en Volumia! en binnen no time staat het wekenlang op nummer op 1 in de hitlijsten. Haar eerste nummer 1 hit! Het levert haar een eerste gouden plaat én platina plaat op plus een Edison nominatie voor ‘Beste single’. Datzelfde jaar brengt Glennis het met Platina bekroonde album ‘One Night Only’, opgenomen tijdens haar eerste soloconcert. Op dat album staat ook de single ‘Always’, opgenomen met het prestigieuze Metropole orkest. Ook geeft Glennis Grace een gastartiest optreden bij ‘Toppers in Concert’ in de Amsterdam ArenA.

Haar album ‘This is my Voice’, op dat moment haar meest persoonlijke album ooit, wordt bekroond met een avondvullend optreden in een uitverkochte Heineken Music Hall. Op het album staat o.a. ook haar duet met radio dj en producer Edwin Evers ‘Wil Je Niet Nog 1 Nacht’, wat een gouden plaat behaalde.

Ook mocht Glennis Grace vier keer een award in ontvangst nemen van Buma Stemra voor ‘Beste Zangeres van Nederland’, wint ze de finale van het populaire tv programma ‘Van popster tot operaster’ en wordt ze door het conservatorium uitgeroepen tot ‘Zangeres met beste zangstem en zangtechniek’.

Ode aan Whitney Houston

Na haar tv optredens als coach van It Takes 2 (RTL 4) in 2016 en 2017 en de rol van Maria in The Passion in 2018, vertrekt Glennis Grace naar Amerika en weet ze door te dringen tot de finale van America’s Got Talent. Naast veel internationale erkenning leeft ook Nederland massaal mee.

Terug in Nederland komt een langgekoesterde droom uit als Glennis in 2018 met haar eerbetoon aan Whitney Houston twee keer in een uitverkochte AFAS live staat. In 2019 volgden nog twee keer Ahoy en de Lotto Arena in België. Maar Glennis Grace liet ook weer meer van zichzelf zien met haar eerste clubtour ‘Meer van mij’, die wegens succes een vervolg krijgt in een nieuwe reeks.

Indrukwekkende stem

In 2021 kreeg Glennis Grace de eer om live te mogen optreden tijdens de finale van het Eurovisie songfestival in Rotterdam Ahoy. Ze maakte indruk met het nummer ‘Titanium’ op het grootste podium van Europa.

In maart 2024 geeft Glennis Grace ons opnieuw kippenvel met haar krachtige nieuwe single ‘Zeg Niks’. De release markeert een nieuw hoofdstuk in de carrière van Glennis, nu zij onlangs een contract heeft getekend bij NRGY Music. Dit label is verheugd om deze prachtige single als eerste release van Glennis te presenteren en belooft nog meer geweldige nummers in de komende maanden.

Ook trad Glennis in 2024 op voor de Sultan van Brunei, op een groot en prestigieus feest in Brunei ter ere van de 50e verjaardag van zijn zoon. Dit was groot nieuws in Nederland en dit bracht haar weer waar zij hoort te staan: op de grootste podia van Nederland en ver daar buiten!

Wat kost Glennis Grace boeken?

Kortom, alles wat Glennis Grace aanraakt verandert in goud. Waar ze ook komt, ze weet als geen ander de show te stelen. Glennis Grace boeken? Deze bekende top zangeres op jouw event? Glennis Grace inhuren doe je exclusief bij BENZ Agency. De prijs voor het boeken van Glennis Grace is € 8.500,- . Een bandshow kost € 14.500,- . Deze gage voor het inhuren van Glennis Grace is een richtprijs exclusief 9% BTW en 7% BUMA. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bij BENZ Agency vertegenwoordigen we exclusief Nederlandse artiesten uit de top van het segment. Bij ons kun je bekende artiesten boeken voor elk evenement in heel Nederland, zoals een festival of bedrijfsfeest. Wij denken graag met je mee voor een geschikte artiest of line-up.

Foto: Set Vexy

Boeken
Tape act 1 x 30 min., monitor set
€ 8.500,00
Met live band 1 x 60 min., 5 muzikanten & 2 backing vocals, incl. backline (instrumenten), excl. licht en geluid
€ 14.500,00
De genoemde prijzen zijn richtprijzen. Vraag Glennis Grace aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
BENZ Agency
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Incl. monitor set

Bezetting

1 persoon

Genre

Zangeres

Prijs

Vanaf € 8.500,00

Boekingsmogelijkheden

  • Ook met 7-koppige live band te boeken