Beschrijving

Sharon Doorson

Sharon Doorson boeken

Pop zangeres Sharon Doorson boeken voor je event

Sharon Doorson boeken voor een optreden? Je beleeft een avond vol moderne popmuziek met krachtige R&B-vocalen. Met Sharon Doorson op het podium is jouw evenement gegarandeerd geslaagd. Sharon Doorson is exclusief te boeken bij BENZ Agency.

Over Sharon Doorson

Op haar zesde won Sharon Doorson Henny Huisman’s Mini-playbackshow en dat was zeker niet de laatste talentenjacht waar ze aan meedeed. In 2004 was Sharon te zien in het SBS-programma Popstars: The Rivals. Dankzij deze show werd ze onderdeel van de meidengroep Raffish, waarmee ze haar eerste nummer 1-hit scoorde: Plaything.

De doorbraak van Sharon Doorson

In 2006 ging Raffish uit elkaar, waarna Sharon besloot om zang te gaan studeren aan het Conservatorium in Rotterdam. Na haar studie deed ze mee aan het tweede seizoen van The Voice of Holland. Ze behaalde de halve finale en bracht haar debuutsingle als solo artiest uit. Met Fail in Love scoorde ze een gouden plaat en ook haar tweede single, High on Your Love, was een succes.

Een jaar na het uitkomen van haar debuutalbum Killer, waarop veel dance-invloeden te horen zijn, besloot Sharon Doorson zich meer te gaan focussen op popmuziek. In 2015 bracht ze haar single Electrify uit en al snel daarna volgde het nummer Something Beautiful, dat benoemd werd tot Alarmschijf. Inmiddels is Sharon niet meer weg te denken uit de Nederlandse popscene.

Sharon Doorson boeken voor een optreden

Sharon Doorson op je feest of evenement? Je kunt Sharon Doorson exclusief boeken bij BENZ Agency. Neem contact met ons op voor meer informatie en boekingen.

Op zoek naar een complete line-up? Naast Sharon Doorson kun je bij ons ook een totaalprogrammering voor je event boeken. Wij verzorgen dan alle boekingen, de planning en de productie voor jouw evenement. Laat ons zeker weten als we je kunnen ondersteunen bij de organisatie van je festival of feest!

Foto: Mon et Mine

Boeken
  • 3250 €
   1 x 30 min., incl. geluid < 500 pers.
  • 5750 €
   1 x 50 min., excl. geluid en licht, incl. monitor set en backline (instrumenten)

0.00

Heb je vragen? Bel of app ons dan!
Heb je vragen?
Neem contact op
BENZ Agency
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Incl. geluid < 500 pers.

Bezetting

1 persoon

Genre

Zangeres

Prijs

Vanaf € 3.250,00

Boekingsmogelijkheden

 • Ook met live band te boeken