Beschrijving

Sharon Doorson

Sharon Doorson boeken

Pop zangeres Sharon Doorson boeken voor je event

Sharon Doorson boeken voor een optreden? Je beleeft een avond vol moderne popmuziek met krachtige R&B-vocalen. Met Sharon Doorson op het podium is jouw evenement gegarandeerd geslaagd. Sharon Doorson is exclusief te boeken bij BENZ Agency.

Biografie Sharon Doorson

Op haar zesde won Sharon Doorson Henny Huisman’s Mini-playbackshow en dat is niet de eerste talentenshow waaraan Sharon meedoet, maar zeker ook niet de laatste. In 2004 was Sharon te zien in het SBS-programma Popstars: The Rivals. Dankzij deze show werd ze onderdeel van de meidengroep Raffish, waarmee ze haar eerste nummer 1-hit scoorde: Plaything.

Solo verder

In 2006 ging Raffish uit elkaar, waarna Sharon besloot om zang te gaan studeren aan het Conservatorium in Rotterdam. Ze ging zich net als haar grote voorbeelden Jessie J en Beyoncé storten op haar solo carrière. Als MC Sharon D treedt ze vanaf 2008 op naast verschillende grote DJ’s onder wie Sunnery James & Ryan Marciano, Chuckie, Genairo Nvilla en D-Rashid. Voor deze laatste zingt Sharon ook een track in en brengt deze samen met hem ten gehore tijdens Latin Village 2010. 

The Voice of Holland

Shardon Doorson studeerde af aan het conservatorium en deed vervolgens mee aan het tweede seizoen van The Voice of Holland. Tijdens de Blind Auditions draaien alle rode stoelen en kiest Sharon voor coach Marco Borsato. Tijdens het programma zingt ze duetten met Ben Saunders en Alain Clark. Ze behaalde de halve finale en bracht haar debuutsingle als solo artiest uit. Met de single ‘Fail in Love’ scoorde ze een gouden plaat en ook haar tweede single ‘High on Your Love’ was een succes.

Een jaar na het uitkomen van haar debuutalbum Killer, waarop veel dance-invloeden te horen zijn, besloot Sharon Doorson zich meer te gaan focussen op popmuziek. In 2015 bracht ze haar eerste single ‘Electrify’ uit en al snel daarna volgde het nummer Something Beautiful, dat benoemd werd tot Alarmschijf. Inmiddels is Sharon niet meer weg te denken uit de Nederlandse popscene.

Sharon Doorson boeken voor een optreden

Sharon Doorson op je feest of evenement? Je kunt Sharon Doorson exclusief boeken bij BENZ Agency. Dat betekent dat boekingen altijd via ons lopen, dus wij zijn het juiste adres voor Sharon Doorson boeken. Neem contact met ons op voor een gratis offerte of direct boeken.

Op zoek naar een complete line-up? Naast Sharon Doorson kun je bij ons ook een totaalprogrammering voor je event boeken. Wij verzorgen dan alle boekingen, de planning en de productie voor jouw evenement. Laat ons zeker weten als we je kunnen ondersteunen bij de organisatie van je festival of feest! Neem vrijblijvend contact met ons op en wij zorgen voor een snelle reactie.

Foto: Mon et Mine

Boeken
Tape act 1 x 30 min., incl. monitor set
€ 3.250,00
Met live band 1 x 50 min., excl. geluid en licht, incl. backline (instrumenten)
€ 5.750,00
De genoemde prijzen zijn richtprijzen. Vraag Sharon Doorson aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
BENZ Agency
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Incl. monitor set

Bezetting

1 persoon

Genre

Zangeres

Prijs

Vanaf € 3.250,00

Boekingsmogelijkheden

  • Ook met live band te boeken