Festival

Festival artiesten en bands vind je bij BENZ Agency

Festival organiseren? Een festival valt of staat met een te gekke complete line-up. Je bent op zoek naar vernieuwende en aansprekende acts.
Bij BENZ Agency vind je een divers aanbod aan artiesten en bands voor jouw festival. Bekende namen of juist nieuw talent, een bekende Nederlandse band maar ook de beste allround coverbands. Bij ons vind je alleen maar top live acts die je festival publiek een onvergetelijke tijd bezorgen. Of het nu gaat om Nederlandstalig, pop, rock of juist een allround aanbod. Stuk voor stuk muziek van de hoogste plank.

Festival acts boeken

Ons team heeft de kennis en ervaring in huis om jou te voorzien van een te gekke line-up. Samen bespreken we je wensen. Wat is het concept van het festival? Wat is de doelgroep? Welke artiesten passen hierbij? Wij stellen een plan op en boeken samen met jou geschikte artiesten. Laat je vast inspireren op onze website. Hier zie je ons diverse aanbod en kun je filteren op gewenst genre of soort artiest. Buiten dit aanbod zijn de mogelijkheden eindeloos. Neem zeker contact met ons op voor al je vragen.

Lees ook:
Line-up voor je festival of feest gezocht? 4 uitdagingen en oplossingen
Programmering festival Woerdense VakantieWeek

Bekijk alle artiesten

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van BENZ Agency in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.