Bedrijfsevenement

Bedrijfsevent organiseren samen met BENZ Agency

Plannen om binnenkort een bedrijfsevenement te organiseren? BENZ Agency heeft ruime ervaring met bedrijfsevents. Wij ondersteunen je graag bij de organisatie van je zakelijk evenement. Naast het boeken van geschikte artiesten voor je bedrijfsevenement kunnen wij je ook ondersteunen met het regelen van alle overige zaken. Denk aan de productie/planning, locatie, catering of een annuleringsverzekering. Je bedrijfsfeest is bij ons in goede handen.

Bekijk alle artiesten

Onvergetelijke ervaring

Je gasten, maar ook artiesten, moeten zich een VIP voelen op je bedrijfsevent. Alles moet exclusief en tot in de puntjes verzorgd zijn. Denk aan goede catering, een strakke planning en soepele techniek zodat je hele programma perfect te volgen is. Wij vinden het immers hoofdzaak dat jouw hele concept goed uit de verf komt. Dat zal absoluut het verschil maken! Zo kun je een goed bedrijfsevenement organiseren.

Lees ook:
Artiest bedrijfsfeest boeken? 6 inspiratie tips
3 trends voor zakelijke evenementen en hoe je daar met entertainment op kan inhaken

Er zijn een aantal zaken die allereerst uiteengezet moeten worden. Te beginnen met de timing, wanneer moet je eerstvolgende bedrijfsevenement plaatsvinden? Wat is het doel van het evenement? Een succesvol bedrijfsevenement of onvergetelijk personeelsfeest sluit aan bij de bedrijfsdoelstellingen en -ambities. Vervolgens: wat is de doelgroep? Gaat het om het bedanken van je gemotiveerde werknemers of is het een evenement voor alle stakeholders van het bedrijf? Denk aan een productlancering of een officiële opening van een nieuwe pand. Een goed bedrijfsevent kan een vliegende start zijn van een nieuwe campagne. En dan: waar moet het evenement plaatsvinden? Locatie personeelsfeest of bedrijfsevenement kan zowel op eigen terrein als een externe locatie. Kijk voor input ook eens naar inspirerende eventcases van andere bedrijven. Dan heb je een goed beeld van wat je wel en niet wilt voor je bedrijfsevenement organiseren.

Nononsense evenementenbureau

Door onze jarenlange ervaring in de zakelijke evenementen weten wij goed wat wel en niet werkt. Dus niet alleen welke artiest op welk evenement past, maar we weten ook welke geschikte partijen er zijn voor alle zaken eromheen. Zij hebben allemaal een aantal jaar ervaring in bedrijfsevenementen organiseren door heel Nederland. Samen met hen organiseren wij al jaren de mooiste bedrijfsevents. We zorgen voor volledige ontzorging en helpen je verder met onze kennis om een onvergetelijk bedrijfsevenement te organiseren. Deze moet immers alleen maar positieve reacties opleveren en nog lang in het geheugen van je gasten blijven. Ook kan jij dan op de dag zelf ook genieten van al het mooist wat er gebeurt.

Wij zijn je partner in het organiseren van events, of het nu evenementen organiseren in het algemeen is of specifiek een succesvol personeelsfeest. Daarbij vinden we transparantie en betrouwbaarheid belangrijk. We zorgen voor persoonlijke communicatie en je zal nooit voor onverwachte extra kosten staan. Bij ons ben je op het juiste adres!

Ondersteuning nodig voor je bedrijfsevenement?

Of je nu een corporate festival, een kerstborrel of eindejaarsfeest of een jubileum wilt geven. Of je nu een bekende artiest wilt boeken of een top allround band. Wij helpen je graag met het organiseren van je bedrijfsevent. Wij weten door onze ervaring wat je gasten verrast en hoe er een non-stop sfeer gecreëerd kan worden door organisatie bedrijfsevenementen. Lees hier onze inspiratie tips voor het boeken van artiesten voor je bedrijfsfeest. Vragen? Neem zeker contact met ons op voor meer informatie. Je kunt ons bellen, een e-mail sturen, appen of met ons chatten, we beantwoorden je bericht dan zo snel mogelijk. Samen kunnen we een mooi bedrijfsevenement organiseren.

Foto: www.masterphoto.nl

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van BENZ Agency in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.