Beschrijving

Jannes

Jannes boeken

Zanger Jannes op je feest of evenement

Jannes boeken voor je evenement doe je exclusief bij BENZ Agency. Jannes is één van de bekendste Nederlandstalige artiesten die ons land rijk is, door zijn unieke stemgeluid en zijn met gevoel gekozen nummers weet Jannes reeds jaren de harten van zijn immens grote fanbase te raken en heeft hij zijn stempel weten te drukken op de Nederlandse muziekindustrie.

Biografie Jannes

Jannes werd geboren op 26 juni 1973 in het mooie Emmen, tijdens zijn onbezorgde en liefdevolle jeugd groeide reeds zijn waardering voor het Hollandse- ofwel het levenslied. Dit op jonge leeftijd geplante zaadje groeide en groeide met als uitkomst, een glansrijke zangcarrière.

Zijn bijnaam, “Koning der Piraten“, is niet alleen een geuzennaam maar een waar eerbetoon aan zijn opkomst in de muziekscène en dit is grotendeels te danken aan alle etherpiraten, die niet alleen aan het begin van zijn carrière een cruciale rol speelden, maar heden ten dage nog steeds een groot aandeel hebben in zijn aanhoudende succes.

Middels het harde werken heeft Jannes nu reeds een indrukwekkende staat van dienst, met zo’n 16 gouden en platina platen, eigen concerten in Ahoy en Gelredome en heeft Jannes zijn grote schare fans laten zien dat ze hem, zijn inzet en zijn muziek echt weten te waarderen.

Hits van Jannes

Met zijn bijna ontelbare en onvergetelijke hits, zoals “Adio Amore Adio”, “Zwevend naar ‘t Geluk”, “Een Beetje Meer”, “Eleonora”, “Ga Maar Weg”, “Laat me vrij”, “ Mijn naam is Jannes”, en nog vele anderen die de hitlijsten hebben en tevens nog steeds domineren is Jannes nog altijd, gewoon Jannes en is zijn toewijding aan zijn publiek en zijn grote schare trouwe fans nog even groot. Met zijn eigen legendarische woorden “hoe geef je terug wat je al jaren van je fans hebt mogen ervaren” wil Jannes aangeven hoezeer hij zijn publiek en zijn fans waardeert.

Jannes boeken?

Middels zijn kenmerkende stem, zijn passie, zijn doorzettingsvermogen en zijn charismatische uitstraling is Jannes nog steeds één van de meest geboekte artiesten van het land. Ondanks alles blijft deze duizendpoot nog wel even doorgaan met het uitbrengen en het produceren van nieuwe muziek en zal Jannes ongetwijfeld nog jaren als “Koning der Piraten” blijven schitteren en mensen verblijden op de diverse podia door heel Nederland.

Zanger Jannes direct boeken voor een optreden op je feest of evenement doe je nu exclusief bij BENZ Agency. Hij behoort al jaren tot één van de grootste volkszangers van Nederland. Je kan je als je naar zijn oeuvre kijkt moeilijk voorstellen dat hij slechts ruim een jaar of tien professioneel in het vak zit. Hij is één van de meest productieve artiesten van Nederland.

Wat kost Jannes voor een optreden?

Wil je dat Jannes in 1 x 30 minuten een feestje bouwt op jouw evenement? De prijs voor een optreden van Jannes is € 6.495,00. Alle genoemde prijzen zijn richtgages excl BTW en Buma. Neem voor Jannes boeken vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en de beschikbaarheid opvragen. Jannes boek je dan eenvoudig en snel. Je kunt ons bellen, het contactformulier invullen of een e mail sturen. Je kunt dan een gratis offerte opvragen. Wilt u Jannes boeken of beschikbaarheid opvragen? Dan ben je op het juiste adres!

Boeken
Tape act 1 x 30 min., incl. geluid < 250 pers.
€ 6.495,00
De genoemde prijs is een richtprijs. Vraag Jannes aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
BENZ Agency
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Incl. geluid < 250 pers.

Bezetting

1 persoon

Genre

Zanger

Prijs

€ 6.495,00

Boekingsmogelijkheden

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

Tijd

Type event

, , , , ,

Budget